Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

KARŠTIEJI PATIEKALAIMėsos patiekalai

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

parašė Asta 19 Rgs ’09
Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

Skonis: 9,5/10. Jetau, žinokit, net gėda talpinti šį įrašą – kokia nuotrauka, kokia negraži ir net neapetitiška nuotrauka… 🙁 Bet aš negaliu kitaip, nes tokio skanuolio neįdėti ir neišgirti būtų beveik nuodėmė 🙂 Todėl ir įdedu, su viltim, kad greitu metu turėsiu progą perfotografuoti ir įdėti gražesnį variantą…

Sudėtingumas: yra ką nuveikti.

Kur radau? Sonatinos receptuose

Kiaušinių ir maltos mėsos vyniotinis

Atsispausdinti
Porcijos: 10 Paruošimo laikas: 30 min. Gaminimo laikas: 20 min. + 40 min.

INGREDIENTAI

Omletui:
5 kiaušiniai
250 g majonezo
350 g tarkuoto fermentinio sūrio

Įdarui:
500 g maltos vištienos krūtinėlės
1 svogūno galva
1 kiaušinis
druska, pipirai

GAMINIMO EIGA

Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą standartinę orkaitės skardą ir kepti apie 20 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Gautą omletinį pagrindą šiek tiek ataušinti.
Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, druska ir pipirais. Gautą „kvadratą” atsargiai susukti į vyniotinį ir kepti dar apie 40 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

kiaušiniaimajonezassūrissvogūnaivištienavyniotinis
10 komentarai
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Silke įdarytos bulvės
kitas įrašas
Cukinijų ir varškės apkepas

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Tilapijų, bulvių ir žiedinių kopūstų apkepėlė

Piri piri vištiena su kokosiniais ryžiais

Makaronai su pesto padažu

Česnakinė vištiena su brokoliais kreminiame grietinėlės padaže

Varškės apkepas su moliūgais

Ryžiai su kepintais žiediniais kopūstais

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Lietiniai blynai be glitimo su bananais ir obuoliais

Bulviniai vafliai su lašiša ir žalumynais

Karšti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu

Tortilijų suktinukai su vištiena

AUKŠTYN KOJOM // Bolivinės balandos salotos su keptais...

Kakavinė avižinių dribsnių košė su bananais ir riešutų...

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

ŠOKOLADAS KALĖDOMS // Šokoladinės eglutės

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

Sumuštiniai su kalakutiena, sūriu ir pomidorais

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Obuoliniai varškės blyneliai

Vištienos ir dešros gumbo

Rizotas su brokoliais

Borekas su varškės ir špinatų įdaru

Falafeliai su Tahini padažu

Nesaldus pyragas su brokoliais ir vištiena

10 komentarai

Rita 12 Vas ’10 - 1:33 am

Tikrai labai skanus patiekalas, drauge padare, kai buvau sveciuose, kaip tik dabar pati gaminu vakarienei.Gardumelis!

Reply
Asta 13 Vas ’10 - 12:47 pm

Džiaugiuosi, kad patinka – man taip pat šis patiekalas labai patinka, o ir atrodo gražiai (tik ne mano nuotraukoj, deja…) 😀

Reply
Skaitovė 10 Lap ’10 - 12:16 pm

teko ragauti ir man kelis kartus svečuose, nenuvylė 😉

Reply
Asta 10 Lap ’10 - 10:01 pm

Džiugu 🙂 Iš tiesų kiek kartų teko patiekti šitokius pietus, dar nėkart negirdėjau kokių nepatenkintų murmesių :)) Labai dėkingas ir žmonėms patinkantis patiekalas, o dėl savo gražios išvaizdos tinkantis patiekti ne tik šeimai, bet ir svečiams 🙂

Reply
Deimante 16 Rgp ’12 - 10:32 pm

Na, atrodo tai taip skaniai, kad net pilvas gurgti pradėjo, vien pažiūrėjus.. O tai jei paragaučiau turbūt nuo kedės nukrisčiau 😀
Tikrai išbandysiu, Asta, Jūsų receptai nuostabūs‼ 🙂

Reply
Asta 19 Rgp ’12 - 8:02 pm

Deimante, labai ačiū už gražius žodžius 🙂
O šį patiekalą pagaminti tikrai dar paprasčiau nei gali atrodyti, todėl tiesiog linkiu skanaus! 🙂

Reply
irma 29 Spa ’12 - 2:48 pm

Noriu pasidaryt sita patiekaliuka ir noreciau Jusu paklausati,ar nereikia kepimo popieriaus patepti aliejumi,truputi baiminuosi kad gali prikibti?o kazin kaip salta uzkandi galima ji patiekt :)?

Reply
Asta 10 Lap ’12 - 6:38 am

Irma, jei naudoji gerą, kokybišką kepimo popierių, prie jo niekad niekas neprikibs. Aš labai rekomenduoju pirkti ne tą rusvą, o baltą ir tik baltą. Jis brangesnis, bet tikrai niekad nenuvilia 🙂
Na, o kaip šaltas užkandis šis vyniotinis tikrai tiks, tačiau karštas man jis vis tiek skanesnis 🙂

Reply
Virga 10 Sau ’13 - 10:18 am

Sveiki, o su kuo tinka valgyti si patiekala, su kokiu garnyru?

Reply
Asta 13 Sau ’13 - 12:39 pm

Virga, paprastai bent jau mes valgome su šviežių daržovių salotomis 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 2

    Šokoladinis tortas „Velnio maistas” (Devil’s Food Cake)

    14 Gru ’11
  • 3

    Morkų tortas su varškės kremo pertepimu

    3 Rgp ’11
  • 4

    New York Cheesecake (Niujorko sūrio tortas)

    15 Bal ’12
  • 5

    Pepparkakor (arba meduoliai švediškai)

    28 Lap ’10
  • 6

    Šokoladinis pyragas

    31 Sau ’10

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Ryžių ir vištienos sriuba su daržovėmis

    31 Sau ’23
  • Minkšti žemės riešutų kremo sausainiai

    28 Sau ’23
  • Agurkų, bolivinės balandos ir avinžirnių salotos

    26 Sau ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (290)
    • Apkepai (46)
    • Blynai (29)
    • Bulvių patiekalai (32)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (39)
  • LENGVI KĄSNELIAI (270)
    • Blynai ir vafliai (40)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (136)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (48)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (576)
    • Bandelės (35)
    • Be orkaitės (104)
    • Desertai indeliuose (75)
    • Keksai, keksiukai (98)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (43)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (74)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (23)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (11)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų