Apie

 Asta Cerne

Viskas prasidėjo 2009-ųjų metų rugsėjo mėnesį. Matyt, tiesiog nebetilpau savo virtuvėje, o kai pyragai pradėjo pavykti geriau nei tikėjausi, supratau: noriu tuo dalintis. Sukūriau tinklaraštį. Tiesa, iš pradžių sakiau sau, kad tinklaraštį rašau tik dėl savęs – kuriu sau užrašų knygelę, kurioje visada, kad ir kur bebūčiau, galiu rasti išbandytą ir tikrai gerą receptą. Nežinojau, ko daugiau galiu tikėtis iš tinklaraščio, neturėjau jokių vilčių ar vizijų, bet pamažu jis man davė labai daug. Sulaukusi netikėtai didelio grįžtamojo ryšio – komentarų, padėkų, pasidžiaugimų dėl puikiai pavykusių kepinių, o kartais ir teisingos tobulėti skatinančios kritikos – supratau, kad šis tinklaraštis – jau ne tik mano vienos receptų knygelė.

Šiandien man sunku patikėti, kad būdama paauglė visiškai rimtai buvau įsitikinusi, jog į virtuvę savo noru niekad neisiu. O pirmą kartą sugalvojusi iškepti pyragą, net nemokėjau įjungti orkaitės. Klupau ties kiekvienu recepto punktu, sugaišau visą pusdienį, o iš orkaitės galiausiai ištraukiau gerokai pasvilusį varškės pyragą. Rodos, ši nesėkmė, nors ir palydėta gausių namiškių komplimentų (ak, koks mielas kartais tas saldus melas!), turėjo mane nuo virtuvės atbaidyti dar toliau; juk tikrai buvo dalykų, kurie man sekėsi tūkstantį kartų geriau. Bet, pasirodo, gyvenimas mėgsta krėsti pokštus. Bent jau aš tikrai nė pagalvoti negalėjau, kad tas apdegęs pyragas bus tik pradžia. Bet taip jau nutiko: žengusi tą mažą žingsnelį nuo neapykantos link meilės, šiandien savo gyvenimo be virtuvės neįsivaizduoju. Pamilau ją. Tikrai ne iš pirmo žvilgsnio. Pamažu ir net pati to nejausdama, bet iš visos širdies. Tikiu, kad tokie jausmai patys tikriausi, gyvuojantys ilgai ir laimingai.

Mažais žingsneliais, tačiau pamažu šis tinklaraštis virto didele mano gyvenimo dalimi. „Saulėta virtuvė“ – tai ne tik receptų segtuvas; šis tinklaraštis – lyg mano dienoraštis. Be receptų ir jų nuotraukų, čia gausu mano gyvenimo bei kasdienybės trupinių: minčių, tikrų jausmų ir saulėtų svajonių, mažų atradimų ir didelių gyvenimo džiaugsmų. Skanių ir saldžių, kartais – visai netikėtų ir truputį beprotiškų.

Kartais mano virtuvė kvepia vanile ir cinamonu, skęsta miltų debesyje. Kitais kartais virtuvės stalviršių nebesimato per spalvingas daržoves, virstančias gardžiausiomis salotomis. Vis šypsaus nuo ausies ligi ausies – savo lūpomis ir širdimi – maišydama tirpstantį šokoladą, traukdama iš orkaitės pyragus ar tiesiog kepindama smulkintus svogūnus. Suprantu, kad man labai pasisekė. Visai netikėtai atradau mažą gyvenimo džiaugsmą; o juk kartais tie maži džiaugsmai tampa labai dideli. Priverčia širdį tuksenti truputėlį greičiau. Akyse uždega spindinčius žiburėlius, o lūpose – plačias šypsenas. Skruostus nudažo rausvai, o pasaulį – ryškiai ir spalvotai.

Nežinau, kur slypi Jūsų gyvenimo džiaugsmai. Aš noriu pasidalinti savaisiais – tais, kuriuos vieną gražią dieną radau besislepiančius virtuvės spintelėse.

Po tinklaraščio pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei bent vienas ar keletas iš Jūsų, mieli skaitytojai, mano tinklaraštyje, tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose ras saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

Su meile ir su saulėtais linkėjimais,
Asta

Rašykite man: asta@sauletavirtuve.lt

60 komentarai

Sparnuotis 24 Rgs ’09 - 4:36 pm

Labai gražiai atsinaujinusi svetainė! Puikiai sugalvojai su vertinimo kriterijais!

Reply
Asta 24 Rgs ’09 - 7:54 pm

Sparnuoti, ačiū už gražius žodžius :))

Reply
julė 27 Rgs ’09 - 2:53 am

valio — už atsidarymą 🙂
labai džiugu, tiek apsčiai receptų! sėdžiu štai ir vartau vidury nakties (paryčiais?) – man, kaip ir sparnuočiui, irgi patinka pati vertinimo koncepcija, toks detalesnis žvilgsnis į receptą .)

Reply
Asta 27 Rgs ’09 - 8:14 pm

Jule, dėkui 😉
Vertinimo koncepcija, kaip jau minėjau, ne mano nuopelnas, o tik nusibeždžioniavimas šiek tiek, o bet tačiau labai miela, kad tarp tautiečių atsiranda tokių, kuriems patinka ir tinka 🙂

Reply
agne 27 Spa ’09 - 11:53 pm

labas asta parasiau tau i pasta del toruko, bet negaunu is taves atsakymo.. ;(

Reply
Asta 28 Spa ’09 - 1:37 pm

Agne, labai labai atsiprašau.. 🙁 Jau atrašiau 🙂

Reply
julė 4 Lap ’09 - 12:57 am

o kaip tave pasiekti el. paštu?

Reply
Asta 4 Lap ’09 - 11:22 am

julyt, šio įrašo P.S.’as skelbia, kad galima rašyt man sauletavirtuve@yahoo.com 🙂

Reply
julė 5 Lap ’09 - 1:36 am

ot žiopla. okai, ačiū už atsakymą – tuojaus pakontaktinsiu 🙂 kai suregsiu viską gražiai tvarkingai.

Reply
Asta 5 Lap ’09 - 10:59 pm

jule, aaaa, kaip gera sulaukti laiškelio! 🙂 Nulėkiau iškart paštan ir perskaičiau vienu įkvėpimu – ir aš tau atrašysiu, būtinai būtinai, tik taip pat reikia sudėlioti viską tvarkingai 🙂 Nes turiu ydą didelę didelę – mano laiškai kilometriniai, be pradžios ir be pabaigos dažniausiai… 😀

Reply
julė 5 Lap ’09 - 11:03 pm

valio valio 🙂
smagu, kad nepradingo kur virtualiose džiunglėse 🙂

neskubėk neskubėk.!
o maniškiai laiškai irgi tokie išsimėtę pasimėtę, užsikabinu už kokio žodžio ir — į lankas. galgi pastebėjai .)

žooo! lauksiu žiniųų)

Reply
AG 20 Lap ’09 - 4:13 pm

Laba diena Visiems!
Kažkoks ‘nerealus’ puslapis… tiek šilumos!
Receptų gausybė bei nuostabi jų iliustracija! Net kvepia!
Aš nedidžiausia „gamintoja”, bet … šitie pavyzdžiai įkvepia!
Asta tu nuostabus jaunas žmogus!
Pačios geriausios tau kloties!
Aš pasistengsiu čia dažniau „užsukti” ir tavo įkvepiančiu pavyzdžiu pasinaudoti 🙂 Bus šventė ir mano namuose 🙂

Reply
Asta 20 Lap ’09 - 10:51 pm

AG, net nuraudau, nesu dažnai taip giriama, neįpratus… 🙂
Labai labai ačiū! Už kiekvieną žodį – jie taip paglosto širdį… 🙂 Ar begali kažkas būti geriau, nei įkvėpti savio pavyzdžiu žmogutį gaminti?.. Labai labai džiaugiuosi – dar kartą ačiū ačiū ačiū! 🙂

Reply
Rasa 26 Lap ’09 - 9:49 pm

Sveika, noriu tau pasakyti dideli komentara del receptu, siaip pati labai megstu suktis virtuveje ir siame tinklapyje radau labai daug receptu kuriuos noreciau ismeginti 🙂

Reply
Asta 26 Lap ’09 - 10:38 pm

Rasa, labai ačiū – smagu, kad šioj saulėtoj virtuvėj randi kažką viliojančio 🙂 Sėkmės išmėginant, gaminant ir lauksiu įspūdžių, žinoma! 😉

Reply
Inga 29 Sau ’10 - 11:55 am

sveikute dar karta:) Cia ta pati nesusipratele Inga is „Didziojo aguonu pyrago”:)
Pravarciau tavo puslapius ir likau maloniai nustebinta, kokia didziuli gardziu receptu lobyna esu surinkusi! Tad noriu is anksto padekoti uz visus receptus, nes jau matau, jog ilgam cia apsistosiu, kol visus ismeginsiu;)
Taip pat noriu pagirti svetaines dizaina. Esu estetikos megeja, todel Tavo „Sauletos virtuves” subtilus jaukumas labai maloniai nuteikia.
Aciu dar karta uz skaiscias nuotraukas ir vasariska nuotaika vidur uzpustytos ziemos;)

Inga

Reply
Asta 29 Sau ’10 - 1:07 pm

Inga, šimtas ačiū, labai gera girdėti 🙂 Džiaugiuosi, kad tau čia patinka – prašom kepti, virti, mėginti, eksperimentuoti ir dalintis įspūdžiais ar nesusipratimais. O jei jau vėl kada nesusipratėle pasijausi, prašom kreiptis, bandysiu padėti 😉
O dėl dizaino tai jau čia aš niekuo dėta.. nemokamas šablonas, kuris man labai patiko. Bet vis tiek ačiū 🙂
Sėkmės ir skanių bandymų! 😉

Reply
Rūta 22 Vas ’10 - 9:45 pm

Labai gražus tinklaraščio viršelis, Asta! 🙂 Sveikinu taip šauniai atsinaujinus!

Reply
Asta 23 Vas ’10 - 1:30 am

Ačiūūū, Rūta! 🙂

Reply
Aktualijos 3 Kov ’10 - 5:14 pm

saunuole,sudetinga dabar su panelem,kurios nieko bendro neturi su virtuve:)

Reply
Asta 4 Kov ’10 - 2:57 pm

Dėkui dėkui 🙂 Na, šiuo atžvilgiu su manim tikrai gana lengva.. 😀

Reply
inesa 7 Bir ’10 - 6:36 am

Pries isbegdama i darba, labai norejau Jums visom palinketi Geros Dienos, sypsokimes!

Reply
Asta 8 Bir ’10 - 12:17 pm

Inesa, ačiū! Geros dienos, sėkmės ir šypsenų pilni linkėjimų maišeliai skrieja ir tau! :)))

Reply
kornelija 18 Bir ’10 - 11:04 am

Noriu pasidžiaugti, kad šis puslapiukas yra 🙂 man jis labai mielas ir šiltas. Man patinka viskas! Labai šauni idėja parašyti visus tuos dalykus, kaip sudėtingumas, kalorijos ir pan., labai vertinu, kai receptai būna nesudėtingi, ne per daug įmantrūs ir galimi pasigaminti 🙂 Tęsk savo darbą ir toliau, su nekantrumu laukiu naujų receptų ir visokių įžanginių žodelių :)) Sėkmės!

Reply
Asta 18 Bir ’10 - 2:56 pm

Kornelija, ačiū ačiū ačiū :)) Gera skaityti tokius skatinančius dar labiau tobulėti ir judėti pirmyn komentarus – labai labai 🙂 O aš savo ruoštu turėčiau padėkoti visiems savo skaitytojams – ir tau – kurie skaito, gamina, komentuoja ir palaiko 🙂 Ačiū! 🙂

Reply
Viktorija 15 Lie ’10 - 7:10 pm

Mano varskes apkepukas jau kepa 🙂 uz koki 15 minuciu ragausiu!! Kol kas puikiai iskiles ir grazus. Kaip cia padaryti kad nesukristu kol is orkaites istrauksiu 🙂 O kaip darote Jus? Beje blekute kurioje kepate kuo istrinate kad apkepas nepriliptu prie sieneliu? As naudojau sviesta…

Reply
Asta 16 Lie ’10 - 8:43 am

Sveika, Viktorija 🙂 Aš paprastai kepinį palaikau bent kelias minutes praviroje šiek tiek orkaitėje, tada jau traukiu, pjaustau ir patiekiu. Apkepas dažniausiai vos vos pakrinta, bet labai nežymiai 🙂 Kepimo indą tepu taip pat sviestu arba šlakeliu aliejaus 🙂
Kaip patiko apkepas? 🙂

Reply
Viktorija 21 Lie ’10 - 4:31 pm

apkepas gavosi nuostabus 🙂 Tikrai kepsiu dar ir dar ir dar. Siek tiek pakrito isemus is orkaites bet nezymiai. Ir gavosi purus purus. Ir man buvo skanesnis kai siek tiek labiau atveso.. Tai kita diena dar ir i darba nusinesiau ir vaisinau bendradarbius. Taip pat gyre. Kita karta bandysiu deti tokius priedus kaip zemuoges arba razinkos 🙂

Reply
Asta 25 Lie ’10 - 1:11 am

Oi, kaip puiku, kad patiko :)) O tobulinimas receptų beigi visokiausios improvizacijos visada sveikintinos virtuvėje 🙂 Žemuogės ar razinos (ar mėlynės, ar bananai, ar dar koks mėgstamas vaisius ar uoga) varškės apkepo tikrai niekada nesugadins :))

Reply
onlygrazka 22 Lie ’10 - 12:29 am

Labai smagu skaityti tokį spalvotą ir pozityvų blog’ą 🙂 Radau čia tikrai superinių receptų ir tikrai greitu laiku ką nors pasigaminsiu 🙂 Užsuksiu čia dažniau 🙂 Linkiu, Tau, kuo didesnės sėkmės, šviežių idėjų ir neblėstančio noro ir toliau gaminti 🙂

Reply
Asta 25 Lie ’10 - 1:12 am

onlygrazka, o man labai smagu skaityti tokį mielą komentarą 🙂 Prašom užsukti, lauksiu atsiliepimų ir labai ačiū už šaunius linkėjimus :))

Reply
Monika 3 Rgp ’10 - 6:31 pm

Dabartinis pasaulis pilnas šitiek stereotipų, kad jų paveikiami netgi labiausiai tai neigiantys žmonės – šitai ir man atsitiko vieną akimirką. Kažkaip skaitydama pačioje pradžioje suklupau ties prisistatymu – ekonomikos studentė, vos vieneriais metais už mane vyresnė ir tokia svajoklė, darbštuolė, šitiek virtuvinių idėjų, toks savas ir šiltas atrodo žmogus ir ekonomiką pabaigęs? Neslėpsiu, netikėta, nes ekonomika neretai susirodo daugeliui tookia nuobodi, bet juk ir skaičiuose bei popieriuose paskendę žmogeliukai yra tokie patys žmogeliukai, kaip ir visi kiti: mėgsta skaniai pavalgyti, parašyti vieną kitą gražią eilutę, pasidalinti idėjomis, mintimis, patirtimi, darbais.
Labai sveikinu šitą puslapį ir lenkiu galvą – nė neabejoju, kad tai išaugs (ir jau net auga) į kažką labai teigiamo: nes čia tiek galima pasisemti – ne tik idėjų, eksperimentavimo, bet kiek duoda ir smagus šiltas bendravimas, čia saulėtosios virtuvės saulė spinduliuoja pozityvumu. Negali neužsukti vien dėl to, kad pasisemi jaukumo. Neliaupsinsiu per daug, bet tiesiog paprasti dalykai vis dėlto yra tokie nepaprasti (:
Be to, maistas yra svarbus dalykas gyvenime. Nemažai laiko skiriame ne tik miegui, mokslui, higienai palaikyti, apsipirkinėjimams, tačiau ir maisto gaminimui. Man labai patinka jaunimas, skiriantis nemažai laiko ir dėmesio mitybai, maisto paruošimui. Juk svarbu ne tik ką valgome, bet ir kaip valgome bei kaip ruošiame maistą. Juk esame energijų srautas, kuriam didžiausią įtaką daro būtent tai, ką atsikandame. Laikau šio puslapio atradimą šiandienos didžiąja sėkme (:
Šypt

Reply
Asta 3 Rgp ’10 - 10:01 pm

Monika, ačiū. Labai labai ačiū – manau, kad į šitą žodį telpa labai daug, nes nežinau nė ką besakyti, kai išgirstu šitiek širdį džiuginančių liaupsių 🙂 (prisipažinsiu, kad priimti komplimentus man visada kiek nejauku, nemoku.. :)) ).
O dėl tų stereotipų… oi, tu teisi, labai įvairūs žmonės slepiasi po įvairiausiom specialybėm, o ekonomistų taip pat, vaje, kokių pašėlusių būna, net nepagalvotum! :)) Šiaip ar taip, ekonomikos niekad nemylėjau ir dar neišmokau mylėti, bet kartais tiesiog taip kortos gyvenime susidėlioja. Kai nežinai, ko nori, renkiesi tai, ką turi galimybę rinktis. Na, o paskui arba verki, kad suklydai, arba susitaikai ir.. eini tolyn 🙂 Tą ir darau :))

Taigi, dar kartą labai ačiū 🙂 Tikiuosi, Monika, būsi dažnas ir labai laukiamas svečias čia, saulėtoje virtuvėje 🙂

Reply
Monika 3 Rgp ’10 - 10:32 pm

Na, šį mėnesį tikrai žadu džiūgauti. Reikia vis ką nors iš čia išbandyti. Nes tokios jau aplinkybės gyvenime susiklostė, kad studijuoju kitame mieste, kur namai svetimi ir nėra tinkamų sąlygų [virtuvės, kurioje galima būtų jaustis laisvai] gaminti išlaisvinant visą save ir nuoširdžiai, tad visad lieka tik savaitgaliai lepintis maisto gaminimu. Niekur nepabėgs, tikiuosi, čia neužkasti lobiai ateinančiam sezonui. (:
Puiki proga bus kuo daugiau išbandyti ir išragauti per likusią vasaros dalį, nes būsiu labai geroje aplinkoje, ežerų krašte, stebuklų ir magijos kupinuose Zarasuose! Gal kada irgi kokį savo receptuką pridėsiu, jei tik galėsiu varžytis su tokiais radiniais, čia skelbiamais.

Reply
Asta 9 Rgp ’10 - 6:43 pm

Monika, atrodo, tavęs laukia smagus mėnesis :)) Ežerai, gaivus vanduo, smagūs eksperimentai virtuvėje… Džiaugiuosi, kad saulėta virtuvė bus dalelytė – nors ir labai mažytė – tavo kasdienybės :))
O savo receptus be abejo, jog gali skelbti ir dalintis 🙂 Neabejoju, kad jie puikūs! :)) Todėl prašom, drąsiau 😉

Reply
Gabija 24 Rgs ’10 - 11:29 am

Asta,

neseniai atradau tavo „blogiuka”, labai zaviuosi tavo entuziazmu, foto ir receptais. Zadu daug daug ka isbandyti.
Sekmes tau!

Reply
Asta 24 Rgs ’10 - 12:49 pm

Gabija, labai ačiū 🙂 Tikiuosi, išbandysi tikrai ne vieną ir ne du patiekaliukus, ir tikiuosi, kad jie tikrai patiks! 😉 Smagu sulaukti dar vienos skaitytojos – skanaus! :))

Reply
Akvilė 3 Spa ’10 - 9:27 am

po to,kai atradau šį tinklapį, užeinu beveik kasdien.paprasti receptai ir geros kokybės nuotraukos labai patinka.šiandien bandysiu ir pyrago receptu pasinaudoti.:)

Reply
Asta 3 Spa ’10 - 7:02 pm

Akvile, ačiū ačiū 🙂 Džiaugiuosi sulaukusi dar vienos skaitytojos :)) Skanaus pyrago! 🙂

Reply
Živilė 19 Spa ’10 - 10:58 am

Asta, puikus puslapis, fantastiškos nuotraukos.

Ir kaip tau užtenka laiko ir energijos dar viską nufotografuoti? Man tai būna pusės dienos projektas :).

Reply
Asta 20 Spa ’10 - 8:40 pm

Živile, labai ačiū už tokį įvertinimą 🙂
Kažkaip užtenka – kita vertus, juk ne kasdien šitu reikalu užsiimu. O svarbiausia, kai darai tai, ką mėgsti, laiko niekad negaila 🙂 Žinoma, pasižiūrėjau į tavo nuotraukas ir… jos neapsakomai puikios. Tai paaiškina, kodėl tau tai yra pusės dienos projektas – šaunuolė! 🙂 Tavo darbai tai ne mano pykšt-pokšt muilinuku ir tiek :))

Reply
Živilė 21 Spa ’10 - 8:42 am

Asta, ačiū, kad apsilankei mano galerijoj. Man labai malonu, kad patiko nuotraukos. Beje tavo blogą pradėjau sekti būtent dėl šios priežasties – dėl maisto nuotraukų. Nesvarbu kuo fotografuojama, svarbu kas ir ką nori parodyti 🙂 Taigi Tu ir Nerina (Neringos-blogas) įsitraukėt mane į savo blogus :)): akis paganau, įdėjų skanėstams pasisiamiu. Taip ir įkvėpimas atsiranda ką nors skanaus ir naujo pasigaminti.

Reply
Asta 24 Spa ’10 - 11:30 pm

Živile, na ką aš galiu pasakyti – tik dar kartą padėkoti, nes… raustu tik ir žodžių nelieka :)) Paprasčiausiai jau kurioj srity tikrai nesitikiu būti giriama, tai šitoj – fotografavimo. Bet bais glosto širdį, tas tiesa :))
Tikiuosi nenuvilsiu ir ateity. Ir įkvėpsiu ne kartą išsikept pyragą ar sausainių, ar dar kažką skanaus :))

Reply
AJ 16 Lap ’10 - 12:41 pm

Asta, tik dabar paskaiciau apie tave, nors tinklapyje jau seniai lankausi. Nustebau, kad esi dar tokia jauna, o gamini jau taip puikiai ir esi daznas svecias virtuveje 🙂 Toks siltas tavo tinklapis, patiekalai, nuotraukos. Net nemacius tavo pacios nuotraukos isivaizdavau tave, kaip labai silta ir miela zmogu. Pasirodo neklydau 🙂 Nuotraukoje butent tokia ir atrodai esanti 🙂

Reply
Asta 17 Lap ’10 - 10:58 pm

AJ, smagu kartais ir nustebinti :)) Taip, virtuvė mano puikus draugas jau kelinti metai ir aš šventai įsitikinus, kad su amžiumi šis potraukis neturi nieko bendro 🙂
Labai ačiū už širdį glostančius žodžius 🙂 Nemoku priimti komplimentų, todėl tiesiog didelis ir nuoširdus AČIŪ 🙂

Reply
Andrius 25 Lap ’10 - 10:47 pm

Tavo blogas yra Vaaaaaaaau! Mano mėnesio atradimas 🙂

Reply
Asta 25 Lap ’10 - 11:51 pm

Ačiū, Andriau, man labai smagu sulaukti tokių vaaaaau komentarų :)) Tikiuosi, tai bus ne tik mėnesio atradimas, tačiau ir kiekvieną mėnesį kažką čia atrasi – mielo ir patinkančio 🙂

Reply
Agne 6 Vas ’11 - 3:39 pm

o aš tai labai noriu padėkoti tau, Asta, už įkvėpimą 🙂 nes tik pradėjus skaitinėti šį blogą, pasidariau kažkokia pamišus dėl kepinių 🙂

Reply
Asta 9 Vas ’11 - 9:53 am

Agne, labai ačiū už komentarą ir visiškai nėra už ką 🙂 Žinai, čia toks užburtas ratas – aš įkvepiu gaminti tave, o tu, rašydama komentarą ir pasakodama, kaip skaniai tau pavyko, įkvepi mane 🙂 Gera skaityti tokius komentarus ir gera žinoti 🙂 Ačiū 🙂

Reply
Viktorija 9 Kov ’11 - 11:23 am

Labai grazus prisistatymas! Jei nori isbandyti koki skanu italu virtuves recepta prasom, kreipkis 🙂
Paziurejau tavo saita, labai patiko, as ka tik pradejau kurti savaji, todel idomu paziureti kaip kuria jau mokantys tai daryti zmones 🙂 Labai grazu ir ideja grazi. Ps. dar as visa vakara negalejau prisiminti kaip lietuviskai vadinami zagareliai… italijoje vadinami chiacchiere arba buggie 🙂 bet man gi reikia LT, todel tu man labai padejai to nezinodama, as prisiminiau zagareliu pavadinima.
Baci ir geriausi linkejimai is tikrai labai sauletos italijos tavo sauletai virtuvei ir sielai!

Reply
Asta 11 Kov ’11 - 5:59 pm

Ačiū, Viktorija 🙂 Vaje, Italija! Kaip vilioja 🙂 Mmm, visko norėčiau, bet iš pradžių reikia dar visą tavo puslapiuką išstudijuoti 🙂 Ir jokiu būdu nenustok rašyti, smagu ir naudinga, ir įdomu paskaitinėti 🙂
Dėkoju už linkėjimus iš nuostabios šalies, kurią tikiu kažkada būtiniausiai aplankyti 🙂 Ir tau, ir jums kuo puikiausi linkėjimai ir dar vis vienur kitur pusnimis padengtos Lietuvėlės :))

Reply
Jausmė 15 Bal ’11 - 3:44 pm

Nuostabus blogas! Net jei ir nemegsti gaminti – smagu paskaityti pamastymus… 🙂 labai artimos man paciai mintys. Dziugumelis. O ir patys receptai nenuobodziai aprasyti! Atrodo, lyg skaitytum grozini romana.

Reply
Asta 17 Bal ’11 - 5:50 pm

Jausme, labai ačiū už gražius žodžius 🙂 Gera žinoti, kad kažkam čia jauku, ir patinka, ir miela… ačiū 🙂

Reply
kristina 29 Bal ’11 - 10:04 pm

aciu tau asta uz nuostabius receptus. tavo puslapi atradau visai neseniai visai atsitiktinai. kol kas isbandziau tik viena recepta snickers torta bet koks skanus jis gavos kaip as buvau isgirta pasijutau diziausia meistre:) bet tas tortas tikrai buvo nuostabus, net savo figuros nepagailejau susniojau kelis didelius gabalus

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:46 am

Kristina, ačiū labai :)) Džiaugiuosi, kad tortas buvo toks skanus! O valgant skanius tortus tikrai nereikia mąstyti apie kalorijas – kad ir kokia tai būtų nuodėmė, neverta tos saldybės gadinti savęs graužimu :)) Todėl linkiu daug daug skanių tortų, kurių, tikiuosi, čia rasi patinkančių 🙂

Reply
kristina 13 Geg ’11 - 9:38 pm

labas Astute! kepiau dar viena torta, savo berniuko gimtadieniui. na ta, visu isgirtaji, rafaelo torta. ir kaip man pavyko! kaip skanu buvo! net mano vaikinukas, kuris tortams gana abejingas, pasake kad aha tikrai skanus tortas ypac su pienu:)

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:58 pm

Kristina, kaip smagu girdėti! 🙂 Labai džiaugiuosi, kad tortas jums patiko, net ir išrankiam vaikinukui :))

Reply
kantas 5 Bir ’11 - 10:49 pm

Kada bus išleistas pirmas šių (metinių, pusmečio) receptų spausdintinas rinkinys , kurį bus galima įsigyti šioje svetainėje ? 🙂

Reply
Asta 15 Bir ’11 - 11:05 pm

Kantai, ar mes kalbame apie knygą? 🙂 Oho, drąsios mintys, ar būtų poreikis? 🙂

Reply
Justė 10 Sau ’21 - 9:50 pm

Kaip džiaugiuosi atradusi jūsų tinklaraštį! 😍Išbandžiau jau ne vieną receptą, ir … jokio nusivylimo, viskas pavyksta puikiai, vis grįžtu ir grįžtu išbandyti ko nors naujo 😊
Džiaugiuosi, kad dalinatės patirtimi, idėjomis, o aš artimiausiu metu gaminsiu dar ne vieną ir ne du kartus pagal jūsų pateiktus receptus 🙂
Sėkmės ir toliau mus džiuginant 🤗

Reply

Komentuokite