Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

UŽKANDŽIAI

Salotos

  • Keptų smidrų, pomidorų ir persikų salotos su vytintu kumpiu ir „Burrata“

    23 Geg ’23
  • Salotos su grilyje kepta vištiena ir mangais

    9 Geg ’23
  • Agurkų, bolivinės balandos ir avinžirnių salotos

    26 Sau ’23
  • Makaronų ir keptų moliūgų salotos

    17 Sau ’23
PERŽIŪRĖTI VISUS

Pusryčiai

  • Itališkas omletas (fritata) su smidrais, bulvėmis ir rūkyta lašiša

    29 Geg ’23
  • Sumuštiniai su kiaušinių-avokadų salotomis

    11 Bal ’23
  • Lietiniai su varške ir karamelizuotais bananais

    12 Kov ’23
  • Pusryčių skrebučiai su agurkais

    2 Vas ’23
PERŽIŪRĖTI VISUS

Šaltieji užkandžiai

  • Pyragėliai su pomidorais ir trijų rūšių sūriu

    3 Geg ’23
  • Takai su kepta kiauliena

    21 Bal ’23
  • Kalėdinis užkandžių padėklas

    12 Gru ’22
  • Brusketos: su pesto ir burata / su voveraitėmis ir medumi / su jautienos kumpiu ir spanguolių džemu

    21 Lap ’22
PERŽIŪRĖTI VISUS

Karštieji užkandžiai

  • Dešrainiai su mėsos kukuliukais

    12 Geg ’23
  • Pyragėliai su pomidorais ir trijų rūšių sūriu

    3 Geg ’23
  • Takai su kepta kiauliena

    21 Bal ’23
  • Bandelės su dešrelėmis „Mumijos“

    29 Spa ’22
PERŽIŪRĖTI VISUS

Duona

  • Fokačija su pomidorais ir rozmarinais

    12 Geg ’22
  • Sviestinė duona „Brioche“

    7 Gru ’21
  • Pikantiškos pusryčių bandelės su čederio sūriu

    15 Kov ’21
  • Sumuštiniai su keptais batatais, burokėliais ir silke

    28 Lie ’20
PERŽIŪRĖTI VISUS
Dalintis
Facebook Twitter Google + Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų