Saulėta virtuvė
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė

UŽKANDŽIAI

Salotos

  • Salotos su vištienos sparneliais ir avokadų padažu

    19 Geg ’22
  • Pomidorų salotos su „Burrata“ ir avokadais

    16 Geg ’22
  • Nicos salotos

    3 Bal ’22
  • Vegetariški salotų dubenėliai su humusu

    4 Sau ’22
PERŽIŪRĖTI VISUS

Pusryčiai

  • Rikotos blyneliai su šilauogėmis

    5 Geg ’22
  • Pavasario sumuštiniai su pipirnių daigais

    15 Kov ’22
  • Ukrainietiški kepti varškėčiai

    28 Vas ’22
  • Uogų, bananų, špinatų, riešutų sviesto ir datulių kokteilis dubenėlyje

    18 Sau ’22
PERŽIŪRĖTI VISUS

Šaltieji užkandžiai

  • Fokačija su pomidorais ir rozmarinais

    12 Geg ’22
  • Graikiškas špinatų pyragas „Spanakopita“

    10 Geg ’22
  • Trijų sūrių spurgytės su krabų skonio lazdelėmis

    26 Bal ’22
  • Pikantiški varškės ir žalumynų vafliai

    15 Bal ’22
PERŽIŪRĖTI VISUS

Karštieji užkandžiai

  • Fokačija su pomidorais ir rozmarinais

    12 Geg ’22
  • Graikiškas špinatų pyragas „Spanakopita“

    10 Geg ’22
  • Greitai kildinta neapolietiška pica su šonine ir pievagrybiais

    28 Bal ’22
  • Trijų sūrių spurgytės su krabų skonio lazdelėmis

    26 Bal ’22
PERŽIŪRĖTI VISUS

Duona

  • Fokačija su pomidorais ir rozmarinais

    12 Geg ’22
  • Sviestinė duona „Brioche“

    7 Gru ’21
  • Pikantiškos pusryčių bandelės su čederio sūriu

    15 Kov ’21
  • Sumuštiniai su keptais batatais, burokėliais ir silke

    28 Lie ’20
PERŽIŪRĖTI VISUS
Dalintis
Facebook Twitter Google + Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų