Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

UŽKANDŽIAI

Salotos

  • Salotos su kukurūzais, mocarela ir sėklomis

    3 Lie ’25
  • Salotos su lašiša ir fetos sūriu

    10 Bir ’25
  • Šviežių daržovių salotos su kepta duona ir vištiena

    9 Bal ’25
  • Pokės dubenėlis (poke bowl) su lašiša

    24 Kov ’25
PERŽIŪRĖTI VISUS

Pusryčiai

  • Grūdėtos varškės pusryčių dubenėliai | Trys skoniai

    15 Rgs ’25
  • Šilauogių, žaliųjų citrinų ir bazilikų džemas

    6 Rgp ’25
  • Kokosinis mangų ispaninio šalavijo (chia) sėklų pudingas

    31 Lie ’25
  • Pusryčių beigelis su kiaušiniu, lašiša ir avokadais

    28 Kov ’25
PERŽIŪRĖTI VISUS

Šaltieji užkandžiai

  • Trys užkandžiai su krekeriais ir rikotos kremu

    12 Rgs ’25
  • Mokyklos užkandžių dėžutės | 4 idėjos

    27 Rgp ’25
  • Brusketos su rikota, pesto ir vytintu kumpiu

    22 Rgp ’25
  • Skrudinti prieskoniniai riešutai

    17 Bir ’25
PERŽIŪRĖTI VISUS

Karštieji užkandžiai

  • Mokyklos užkandžių dėžutės | 4 idėjos

    27 Rgp ’25
  • Bandelės su picos įdaru

    30 Bir ’25
  • Mielinės bandelės su dešrelėmis – žingsnis po žingsnio

    16 Geg ’25
  • Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais

    15 Geg ’25
PERŽIŪRĖTI VISUS

Duona

  • Mielinės bandelės su dešrelėmis – žingsnis po žingsnio

    16 Geg ’25
  • Brioche sumuštiniai su vištiena ir sūriu

    22 Sau ’25
  • Mielinė plėšoma pynė su pesto ir kietuoju sūriu

    9 Gru ’24
  • Pusryčių bandelės (scones) su kumpiu ir sūriu

    18 Sau ’24
PERŽIŪRĖTI VISUS
Dalintis
Facebook Twitter Google + Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų