Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Daržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAI

Bulviniai kukuliai su sūrio įdaru

parašė Asta 19 Rgs ’09

Skonis: 9/10. Tas karštas besilydantis sūris… kai atsignybi kąsnelį, o jis, toks tąsus ir kvapnus, pradeda tekėti į lėkštę… Labai labai skanu! 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Patiekalai.lt

Bulviniai kukuliai su sūrio įdaru

Bulviniai kukuliai su sūrio įdaru

Atsispausdinti
Porcijos: 2 Paruošimo laikas: 35 min.

INGREDIENTAI

650 g virtų bulvių
1 kiaušinis
70 g miltų
druska

100 g fermentinio sūrio

GAMINIMO EIGA

Karštas virtas bulves sugrūsti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, suberti miltus ir gerai šimaišyti. Iš paruoštos tešlos formuoti rutuliukus, į kiekvieno vidų dėti po kubelį fermentinio sūrio. Kukuliukus virti pasūdytame vandenyje.

bulvėssūris
4 komentarai
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Vištienos kaselės
kitas įrašas
Bulvių „rožės”

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Vištiena su spanguolėmis ir apelsinais

Vištienos šašlyko iešmeliai su mangų ir avokadų salsa

Tešloje keptas vištienos pyragas

Žiedinių kopūstų blyneliai

Piemenėlių pyragas su žiediniais kopūstais

Nesaldus pyragas su brokoliais ir vištiena

REKLAMA

SALDUMYNAI

Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis...

NETIKIU // Kokosinis ryžių pudingas su šilauogėmis ir...

Persikiniai ledai

Saulėtos virtuvės saldumynų knyga | Tai tikra!

Avižiniai riešutų kremo sausainiai

Tortas „Opera”

REKLAMA

GĖRIMAI

Vasariška salsa krepšeliuose ir Bellini

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Kreminis airiško viskio likeris

Kava su moliūgų sirupu ir pienu

Žaliasis avokadų kokteilis

Šilauogių, žaliųjų citrinų ir mėtų limonadas

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

MAMOS DIENORAŠTIS // Cukinijų apkepėlė

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

KAI GAMINA JIS // Varškės čeburekai su obuoliais

Pomidorų, avokadų, mocarelos ir špinatų salotos

Pomidorų, agurkų, špinatų ir mocarelos salotos

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

4 komentarai

Rimantas 30 Spa ’10 - 2:54 pm

Norėčiau paklausti ar blogo autorė iš tikrųjų darė šį patieklą, ar čia vienas iš tų receptų, kurie būna kokiam nors kvailam internetiniam puslapyje (kaip kad visireceptai.lt ar balsas.lt receptai) ar zurnale su abejotina informacija. Pvz kątik dariau šiuos kukulius pagal šį receptą ir beverdant kukuliai tapo bulvių koše trijuose litruose vandens su sūriu. Ir teko i klozetą nuleist ~7 litus (nes dariau daugiau). Ir dabar sėdžiu ir graužiu nagus, kad reikėjo pasitikėt nuojauta ir kept žemaičių blynus su tuo pačiu sūriu ir tom pačiom bulvėm.

Reply
Asta 31 Spa ’10 - 1:45 am

Rimantai, jei kilstelėtum akis čiut aukščiau, virš nuotraukos, pamatytum ir recepto šaltinį – patiekalai.lt. Taigi, taip, tikriausiai jis įsipaišo į, anot tavęs, kvailų internetinių puslapių kategoriją :)) Beje, aš taip pat jokios simpatijos tokiems puslapiams nejaučiu ir esu gaminus iš jų vos porą patiekalų, bet! Aš kiekvieną patiekala pati išmėginu, pati nufotografuoju ir pati patalpinu į saulėtą virtuvę su viena sąlyga – jei man buvo skanu ir jei aš norėčiau tai pasiūlyti savo skaitytojams. Taigi, rodos, pasakiau viską 🙂

Ir.. tikrai gaila, kad jums nepavyko. Galėčiau galbūt apkaltinti bulves – vienos būna mažiau krakmolingos, kitos – daugiau. Priklausomai nuo to skiriasi ir bulvinių kepinių tekstūra, šiuo atveju – patvarumas.

Reply
Rimantas 2 Lap ’10 - 1:56 am

Ech…. Smagu, kad nors jums pavyko ir patiko 😀

Reply
Asta 2 Lap ’10 - 9:06 pm

Rimantai, na.. kaip čia pasakius. Man norėtųsi, kad ir jums būtų pavykę 🙂

Reply

Komentuoti: Rimantas Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Varškės pyragas su braškėmis

    20 Rgs ’09
  • 4

    Tortas „Snickers“

    22 Rgs ’09
  • 5

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 6

    Šokoladinis tortas „Velnio maistas” (Devil’s Food Cake)

    14 Gru ’11

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (352)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (89)
    • Sumuštiniai (40)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (685)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (135)
    • Desertai indeliuose (94)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų