Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Bulvių patiekalaiDaržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAIMėsos patiekalai

Bulvių „rožės”

parašė Asta 19 Rgs ’09
Bulvių „rožės”

Skonis: 9/10. Ne tik žaviai atrodančios, bet ir žavaus skonio bulvytės. Su šviežių daržovių salotomis – pats tas! 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? SM

Bulvių

Atsispausdinti
Porcijos: 10 bulvių Paruošimo laikas: 30 min. Gaminimo laikas: 50 min.

INGREDIENTAI

10 nelabai didelių bulvių

300 g vištienos filė
1 valg.š. krakmolo
1 kiaušinis
1 svogūnas
vištienos prieskoniai
druska, pipirai

truputis fermentinio sūrio

GAMINIMO EIGA

Bulves nuskusti, nupjauti viršūnėles, o vidų išskobti. Vištienos filė susmulkinti smulkintuvu, sumaišyti su kiaušiniu, smulkintu svogūnu, šaukštu krakmolo ir prieskoniais. Įdaryti bulves. Nupjautas bulvių viršūnėlės supjaustyt plonomis juostelėmis ir susmaigstyti į vištienos įdarą ratais, formuojant rožės žiedlapius. Kepti 180 ºC temperatūros orkaitėje apie 50 min. Prieš baigiant kepti, bulves apibarstyti trupučiu fermentinio sūrio. Skanaus!

bulvėskrakmolassūrissvogūnaivištiena
4 komentarai
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Bulviniai kukuliai su sūrio įdaru
kitas įrašas
Varškės blyneliai

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Perlinių kruopų ir vištienos sriuba

Česnakinė vištiena su bulvytėmis

Greitai kildinta neapolietiška pica su šonine ir pievagrybiais

Šiltos bulvių salotos su skumbre

Obuoliniai varškės blyneliai

SUGAUTI MAŽUS MOMENTUS // Ryžiai su brokoliais ir...

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

Pomidorų, avokadų, mocarelos ir špinatų salotos

MAMOS DIENORAŠTIS // Cukinijų apkepėlė

POPIERĖLIS IŠ PRAEITIES // Varškėčiai su sėklomis

Sumuštiniai su kalakutiena, sūriu ir pomidorais

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

REKLAMA

SALDUMYNAI

Sluoksniuotas medaus tortas. Ir „Stylish Blog Awards”

Bananų ir avokadų keksiukai

Citrininis varškės pyragas

Neriebi bananų duona

Aguoninis tortas su bananų kremu

Varškės ir obuolių plokštainis

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

GRĮŽTU NAMO // Ispaninio šalavijo sėklų (Chia) pudingas...

Salotos su orkaitėje keptu varškės sūriu

Tortilijų suktinukai su vištiena

Pyragėliai su pomidorais

Pavasario sumuštiniai su pipirnių daigais

Kokosiniai graikiško jogurto vafliai

4 komentarai

Jolanta 27 Rgp ’11 - 4:10 pm

kaip gražu, na, Asta, Tu ir talentinga, visada užsukčiau į Tavo restoraną 🙂

Reply
Asta 29 Rgp ’11 - 9:44 am

Jolanta, kaip miela! 🙂 O aš pastovius lankytojus savo restorane (na, greičiau – mažoje jaukioje kavinukėje) labai mylėčiau ir lepinčiau 🙂

Reply
dwx 21 Vas ’12 - 8:53 am

Turetumei labai daug gerbeju 🙂

Reply
Asta 22 Vas ’12 - 8:33 pm

Gera žinoti, ačiū 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 3

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 4

    Tortas „Medutis”

    22 Rgs ’09
  • 5

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 6

    Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininis vyniotinis su maskarponės kremu

    28 Kov ’23
  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (585)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (106)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (13)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų