Saulėta virtuvė
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė

Bulvių patiekalaiDaržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAIMėsos patiekalai

Bulvių “rožės”

parašė Asta 19 Rgs ’09
Bulvių “rožės”

Skonis: 9/10. Ne tik žaviai atrodančios, bet ir žavaus skonio bulvytės. Su šviežių daržovių salotomis – pats tas! 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? SM

Bulvių

Atsispausdinti
Porcijos: 10 bulvių Paruošimo laikas: 30 min. Gaminimo laikas: 50 min.

INGREDIENTAI

10 nelabai didelių bulvių

300 g vištienos filė
1 valg.š. krakmolo
1 kiaušinis
1 svogūnas
vištienos prieskoniai
druska, pipirai

truputis fermentinio sūrio

GAMINIMO EIGA

Bulves nuskusti, nupjauti viršūnėles, o vidų išskobti. Vištienos filė susmulkinti smulkintuvu, sumaišyti su kiaušiniu, smulkintu svogūnu, šaukštu krakmolo ir prieskoniais. Įdaryti bulves. Nupjautas bulvių viršūnėlės supjaustyt plonomis juostelėmis ir susmaigstyti į vištienos įdarą ratais, formuojant rožės žiedlapius. Kepti 180 ºC temperatūros orkaitėje apie 50 min. Prieš baigiant kepti, bulves apibarstyti trupučiu fermentinio sūrio. Skanaus!

bulvėskrakmolassūrissvogūnaivištiena
4 komentarai
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Bulviniai kukuliai su sūrio įdaru
kitas įrašas
Varškės blyneliai

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Nesaldus pyragas su brokoliais ir vištiena

Pomidorų ir rikotos galetė

Galetė su rikota, vištiena ir karamelizuotais svogūnais

Takai (tacos) su juodosiomis pupelėmis ir keptais moliūgais

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

Jautienos, pievagrybių ir daržovių iešmeliai

REKLAMA

SALDUMYNAI

Meksikietiškas trijų pienų pyragas (Pastel tres leches)

Šokoladinė cukinijų duonelė su riešutų sviestu

Saldainiai “Ferrero Rocher”

Trapios tešlos krepšeliai su baltymų kremu

Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

PAVASARĮ PASITINKANT // Graikiško jogurto tortas su avietėmis

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Mielinės bandelės su dešrelėmis

Pomidorų, sūrio ir kumpio galetė

Vafliai ant pagaliuko

Marokietiškos salotos su bolivinėmis balandomis ir avinžirniais

Graikiškas špinatų pyragas „Spanakopita“

PUSRYČIŲ STALAS // Kokosinė ryžių dribsnių košė su...

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Saldžiųjų bulvių lazanija su kalakutiena ir rikotos sūriu

Paprastas tuno pyragas

Rizotas su brokoliais

Cukinijų suktinukai su rikotos sūriu ir kalakutiena

Salotos su silke, avokadais ir kiaušiniais

Mieliniai suktinukai su trijų rūšių sūrio ir špinatų...

4 komentarai

Jolanta 27 Rgp ’11 - 4:10 pm

kaip gražu, na, Asta, Tu ir talentinga, visada užsukčiau į Tavo restoraną 🙂

Reply
Asta 29 Rgp ’11 - 9:44 am

Jolanta, kaip miela! 🙂 O aš pastovius lankytojus savo restorane (na, greičiau – mažoje jaukioje kavinukėje) labai mylėčiau ir lepinčiau 🙂

Reply
dwx 21 Vas ’12 - 8:53 am

Turetumei labai daug gerbeju 🙂

Reply
Asta 22 Vas ’12 - 8:33 pm

Gera žinoti, ačiū 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 3

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 4

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 5

    Minkšti žagarėliai | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO

    22 Kov ’20
  • 6

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Mėsainiai su plėšyta kiauliena ir kopūstų salotomis

    17 Geg ’22
  • Pomidorų salotos su „Burrata“ ir avokadais

    16 Geg ’22
  • Fokačija su pomidorais ir rozmarinais

    12 Geg ’22

Kategorijos

  • GĖRIMAI (32)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (7)
    • Šaltieji gėrimai (23)
  • KALĖDŲ PASAKOS (65)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (265)
    • Apkepai (44)
    • Blynai (28)
    • Bulvių patiekalai (27)
    • Daržovių patiekalai (117)
    • Grybų patiekalai (15)
    • Kruopų patiekalai (43)
    • Makaronų patiekalai (21)
    • Mėsos patiekalai (62)
    • Miltiniai patiekalai (25)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (19)
    • Varškės patiekalai (31)
    • Žuvis (36)
  • LENGVI KĄSNELIAI (245)
    • Blynai ir vafliai (38)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (41)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (124)
    • Salotos (42)
    • Šaltieji užkandžiai (64)
    • Sumuštiniai (23)
  • MAISTAS GAMTOJE (11)
  • PASAULIO SKONIAI (39)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (26)
  • SALDUMYNAI (542)
    • Bandelės (33)
    • Be orkaitės (94)
    • Desertai indeliuose (68)
    • Keksai, keksiukai (94)
    • Ledai (12)
    • Pyragai (138)
    • Pyragėliai (40)
    • Saldainiai (16)
    • Sausainiai (70)
    • Tortai (98)
  • SRIUBOS (22)
  • VALGOMOS DOVANOS (38)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (9)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų