Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

KALĖDŲ RECEPTAILENGVI KĄSNELIAIŠaltieji užkandžiai

Pikantiški krepšeliai su tepamuoju sūriu ir lašiša

parašė Asta 12 Gru ’23
Pikantiški krepšeliai su tepamuoju sūriu ir lašiša

Sviestinės tešlos krepšeliai – gardus užkandis ant šventinio stalo! Pagaminsite juos vos iš kelių ingredientų – greitai, paprastai ir labai skaniai.

Krepšeliams įdaryti pasirinkau klasikinį tepamojo sūrio ir lašišos įdarą. Pačius sviestinės sluoksniuotos tešlos krepšelius įsigijau „Lidl Lietuva“, rasite jų šventiniame „Deluxe“ asortimente. Puiki sudėtis, patraukli kaina, o užkandžių gaminimą sutrumpina bent kelis kartus.

Suskaičiavau, kiek kainuoja paruošti lėkštę tokių šventinių užkandžių – 4,88 eur; o tai reiškia, kad vieno krepšelio kaina – vos 0,41 eur. Ieškodami išskirtinių, gurmaniškų produktų už patrauklią kainą, būtinai atkreipkite dėmesį į „Deluxe“ asortimentą. Jis – stebinančiai gausus ir įkvepiantis ruoštis šventėms.

Drauge su „Lidl Lietuva“ kviečiame – sukurkime Kalėdų stebuklą! Lai vyksta stebuklai ir virtuvėje, gaminant mylimiausius ar išbandant naujus šventinius receptus. Skanaus!

Pikantiški krepšeliai su tepamuoju sūriu ir lašiša

Atsispausdinti
Porcijos: 12 krepšelių Paruošimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

1 pakuotės sviestinės sluoksniuotos tešlos krepšelių (12 vnt.)

Įdarui:
100 g kreminio (tepamojo) sūrio
80 g sūdytos lašišos
ryšelio šviežių krapų
žiupsnio maltų juodųjų pipirų

Papuošti:
šviežių krapų
1 citrinos žievelių

GAMINIMO EIGA

1. Dubenyje išsukite kreminį sūrį, trečdalį (apie 25-30 g) labai mažais gabalėliais supjaustytos lašišos, smulkiai kapotus krapus ir žiupsnį pipirų.
2. Likusią lašišą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir atidėkite į šalį.
3. Paruoštą kremą sudėkite į konditerinį maišelį su plačiu apvaliu antgaliu. Įspauskite į sviestinės tešlos krepšelius. Ant viršaus dėkite po kelis gabalėlius pjaustytos lašišos. Užberkite smulkintų krapų ir nutarkuotų citrinos žievelių. Skanaus!

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Lidl Lietuva“.
#reklama @lidlietuva #LidlPartnerystė

citrinosKalėdoskrapaikreminis sūriskrepšeliailašišatepamasis sūrisužkandisužkandžiai
0 komentaras
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Kalėdinis imbierinis namelis
kitas įrašas
Kalėdinė šokoladinė tarta

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Uogų, bananų, špinatų, riešutų sviesto ir datulių kokteilis...

SUSIDRAUGAUTI SU MAISTU // Bolivinės balandos salotos su...

Pavasario sumuštiniai su pipirnių daigais

Salotos su mangais, uogomis ir vištienos iešmeliais

Vanilinė pernakt brinkinta avižinė košė

Braškinis-citrininis ryžių pudingas

REKLAMA

SALDUMYNAI

Obuolių spurgytės

Plikyti sausainiai | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO

Obuoliniai keksiukai

Marmurinis trijų šokoladų keksas

Saldūs džiūvėsėliai (cantucci) su spanguolėmis ir pistacijomis

Jogurtiniai keksiukai su šokoladu

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Obuoliniai varškėčiai

Graikiškas špinatų pyragas „Spanakopita“

Žiedinių kopūstų, bulvių ir pievagrybių apkepas

Cukinijų apkepas su vištiena ir konservuotais kukurūzais

Vaniliniai varškėčiai su aguonomis

SEKMADIENIO TRADICIJA // Kokosiniai blyneliai su šokolado gabalėliais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

PATS GERIAUSIAS LAIKAS // Karameliniai saldainiai su lazdyno...

ŠOKOLADAS KALĖDOMS // Šokoladinės eglutės

APIE MOTYVACIJĄ // Šokoladu glaistyti zefyrai

MAMOS DIENORAŠTIS // Špinatų keksiukai

Mini blynelių vėrinukai su uogomis

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 3

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 4

    Purūs varškės keksiukai

    1 Kov ’21
  • 5

    Klasikinis medaus tortas

    22 Gru ’19
  • 6

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų