Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

BandelėsPyragaiSALDUMYNAI

Mielinė pynė su maskarponės ir citrinų kremo įdaru

parašė Asta 27 Bal ’11
Mielinė pynė su maskarponės ir citrinų kremo įdaru

Pavasario šventės atėjo ir… praėjo. Kaip visada – visi geri dalykai turi pabaigą. Tam, kad ateitų dar geresni. Dienos jau labai ilgos. Saulė pakyla aukštai ir negaili šiltų spindulių. Po kelių popiečių šilto lietaus, viskas pamažu nusidažo ryškiai žaliai… Ir tingų savaitgalį popiečio arbatos puodelį galima gerti jau nebe kambaryje, palindus po šilta antklode, bet išėjus į lauką, prisimerkus nuo ryškių saulės spindulių, besigėrint plačia dangaus mėlyne… Kaip galima nemylėti pavasario? Neįmanoma, jis tiesiog pakeri.

Tai tartum vaistas. Nuo liūdesio, netyčiom užklupusio niūrų žiemos vakarą. Nuo abejonių. Nuo kasdienės pabodusios rutinos. Nuo dažnai užklumpančio streso, bandant apgauti laiką ir sutalpinti dvidešimt šešias valandas į parą. Pavasarį gyventi yra lengviau. Nes tuomet norisi mažiau galvoti, svarstyti, bijoti. Pavasarį norisi pasiduoti emocijoms, bėgti kartu su vėju, leisti sau būti savimi… Ir tada supranti, jog gyvenimas paprastesnis nei atrodo. Kad jis geresnis nei mes įsivaizduojame. Gražesnis.

Ir kartais reikia be galo nedaug, jog suprastum, kad aplink mus vyksta stebuklai. Kad mes galime pildyti svajones. Kad viskas ir visada yra įmanoma. Kad niekada negalima išsižadėti to, ką nedrąsiai pasakojame tik sau, tyliai, gal tik mintyse… Nes tai veda pirmyn. O už kito posūkio visada gali laukti staigmena…


Skonis: 10/10. Fantastiškai skani pynė! Minkštutė ir skani mielinė tešla bei nuostabus, saldžiarūgštis maskarponės ir citrinų kremo įdaras… Gabalėlis, vertas nuodėmės. Kaip kažkas sakė, vertas visų kalorijų. Tikiu, kad riekelė tokios mielinės pynės prie puodelio arbatos taip pat daro stebuklus. Tikrai, ji nuostabi!

Sudėtingumas: yra ką nuveikti

Kur radau? smitten kitchen

Mielinė pynė su maskarponės ir citrinų kremo įdaru

Atsispausdinti
Porcijos: 30 gabalėlių Paruošimo laikas: 45 min. + tešlos kildinimas Gaminimo laikas: 25-30 min.

INGREDIENTAI

Tešlai:
180 g grietinės arba jogurto (naudojau Activia jogurtą)
1/4 puodelio (60 g) sviesto, minkšto
2 dideli kiaušiniai (1 tešlai ir 1 duonos aptepimui)
1/4 puodelio (50 g) cukraus
1 arb.š. vanilės ekstrakto
2 1/2 puodelio (300 g) miltų
pakelis (11 g) sausų mielių
perlinio cukraus apibarstymui

Citrininio kreminio sūrio įdarui:
130 g maskarponės
2 valg.š. (20 g) cukraus
2 valg.š. (30 g) grietinės
1 arb.š. šviežių citrinos sulčių
2 valg.š. (15 g) miltų
1/2 puodelio (120 g) naminio citrinų kremo

GAMINIMO EIGA

1. Paruošti tešlą: suplakti grietinę (arba jogurtą), sviestą, kiaušinį, cukrų ir vanilę dideliame, plačiame dubenyje.
2. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis.
3. Miltus, sumaišytus su mielėmis, suberti į plakinį iš išmaišyti.
4. Tešlą minkyti apie 5 – 10 minučių, kol taps minkšta ir švelni.
5. Išminkytą tešlą dėti į truputį riebalais pateptą indą, uždengti maistine plėvele ir leisti pakiklti 60 – 90 minučių, kol taps puri ir beveik padvigubės.
6. Paruošti įdarą (kol tešla kyla): sumaišyti visus įdaro ingredientus, išskyrus citrinų kremą. Maišyti tol, kol masė bus puri ir visiškai vientisa. Paruoštą kreminio sūrio įdarą ir citrinų kremą atidėti į šalį.
7. Suformuoti pynę: pakilusią tešlą ant miltuoto paviršiaus iškočioti į 25 x 37 cm. dydžio kvadratą (labai patartina tešlą kočioti tiesiai ant kepimo popieriaus, nes norint ją perkelti vėliau, gali kilti didelių problemų).
8. Rankos kraštu ar pirštu tešlos kvadratą išilgai padalinti į tris lygias dalis (tik truputį įspaudžiant linijas).
9. Kreminio sūrio įdarą paskleisti ant vidurinės dalies, nuo tešlos kvadrato apačios ir viršaus paliekant po maždaug 5 cm. neapteptus.
10. Ant kreminio sūrio įdaro paskleisti citrinų kremą.
11. Supjaustyti, sulankstyti ir suformuoti duoną (žiūrėkite į nuotrauką viršuje – taip tikrai lengviau nei apsakyti procesą žodžiais).
12. Atsargiai duoną su visu kepimo popieriumi perkelti ant kepimo skardos. Atsargiai uždengti maistine plėvele ir palikti pakilti 45 – 50 minučių.
13. Įkaitinti orkaitę iki 180 °C temperatūros.
14. Duoną aptepti plaktu kiaušiniu ir apibarstyti perliniu cukrumi.
15. Kepti apie 25 – 30 minučių arba kol duonos paviršius bus gražiai rudas, o namai kvepės lyg bandelių kepyklėlė.
16. Išimti iš orkaitės ir atvėsinti 15 – 25 minučių prieš patiekiant.
17. Skanaus!

citrinosgrietinėjogurtaskreminis sūrismaskarponėmielėspyragassaldumynaivanilė
47 komentarai
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Su šv. Velykomis!
kitas įrašas
Saldus makaronų, varškės, bananų ir jogurto apkepas

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Mielinis cinamono ritinėlių pyragas

Bandelės su cinamonu

Nekeptas Tiramisu sūrio tortas

Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis...

Moliūgų ir varškės pyragas

Varškės tortas su „Snickers” šokoladukais (II)

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

Pomidorų, agurkų, špinatų ir mocarelos salotos

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

APIE MIEGĄ // Brokolių blyneliai

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Česnakiniai sūrio krekeriai su morkų humusu

Mielinės bandelės su dešrelėmis

Salotos su orkaitėje keptu varškės sūriu

Greitai kildinta neapolietiška pica su šonine ir pievagrybiais

ŠALTOS KAVOS KOKTEILIS | COLD BREW (ŠALTAI BRANDINTA...

Moliūginė avižinė košė

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Lęšių ir vištienos maltinukai pomidorų padaže

Įdarytos šviežios bulvės

MAMOS DIENORAŠTIS // Mielinės lankstytos bandelės su dešrelėmis

Lęšių ir saldžiųjų bulvių sriuba su špinatais

Pomidorų ir rikotos galetė

Cukinijų ir morkų blyneliai su varške

47 komentarai

Ineta 27 Bal ’11 - 7:43 pm

fantastiška pynė!!!!:))))

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:28 pm

Ineta, tikrai taip!!! :)))

Reply
Neringa 27 Bal ’11 - 7:48 pm

kokia pyne!!!!! seiles kaupiasi pagalvojus apie skoni!

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:29 pm

Ir turėtų kauptis, Neringa, tikrai :)) Man labai gaila, kad kartu su Velykomis baigėsi ir ši pynė, et, reikės būtinai dar kepti 🙂

Reply
Dovilytė 27 Bal ’11 - 8:30 pm

Pavasaris, sveikas maistas, sportas, o tu tokią fantastišką pynę rodai. Ir kaip gali žmogus atsilaikyt 🙁 Einu ko nors saldaus ieškot 😀

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:30 pm

Dovilyte, atsiprašau 🙂 Bet žinai, kas su saiku – tas sveika. O jei labai norisi – tai reikia. Saldumynų taip pat :))

Reply
Indre 27 Bal ’11 - 8:57 pm

Atrodo nepakartojamai gerai! Laukiu tų laisvesnių dienų, akda vėl galėsiu gaminti ir turėsiu tam laiko.

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:31 pm

Indre, man atrodo, mes turime tą pačią neturiu-kada-gaminti bėdą.. tikra kančia, ar ne? 🙁
Linkiu kuo greičiau atrasti laisvų akimirkų virtuvei ir skaniems kepiniams! 🙂

Reply
peleda 27 Bal ’11 - 8:58 pm

butinai kepsiu!

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:31 pm

pelede, smagu girdėti 🙂 Labai lauksiu atsiliepimų, smalsu 🙂

Reply
duonosirzaidimu 27 Bal ’11 - 9:02 pm

Ne-re-a-li 🙂 Labai labai.

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:31 pm

Ačiū, Jurgita 🙂 Labai labai :))

Reply
Viktorija 27 Bal ’11 - 9:50 pm

Puiki pynė! Ji pas mane jau seniai eilėje, bet vis neprisiruošiu 🙂

Reply
Asta 27 Bal ’11 - 11:32 pm

Viktorija, kuo greičiau ruoškis! Patikėk, ji verta šoktelti į pirmuosius numerius sąraše 🙂

Reply
Asta 28 Bal ’11 - 9:13 am

Ir aš neatsispirsiu šitai pynei 🙂 Bet įtariu, kad mažai jos man liks, kai manieji berniukai įsisuks į ją 😀

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:35 am

Asta, kažkaip gal jau pasidalinsit 🙂 Arba reikia iškart iš dvigubos normos kepti, kad peštynių išvengtumėt :))

Reply
Dziaugsme 28 Bal ’11 - 10:10 am

Asta, aš norėčiau, kad būtum mano mama. Arba kambariokė. Arba (jei būčiau vyras) mano žmona. 😀 Ir, aišku, nusipenėčiau tiek, kad sverčiau 9000,1 kg.

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:36 am

Džiaugsme, prajuokinai :)) Žinok, nei vienas, su manim gyvenantis, dar tiek nesveria 😀 Ir tai didelė laimė, nes kitaip tikriausiai nuo manęs virtuvę užrakintų.. :))
Bet ačiū labai už tokį mielą ir gražų komplimentą :))

Reply
AJ 28 Bal ’11 - 10:53 am

Asta, fantastiska pynute! jau isivaizduoju jos skoni… Maskarpone, citrinu kremas, mmmm….. 🙂

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:36 am

AJ, o taip… fantastiška :))

Reply
eva glamour ;)` 28 Bal ’11 - 11:04 am

Bandžiau darytis, ne visai pavyko dėl išvaizdos, bet labai skanus 🙂

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:37 am

Eva, o kokios bėdos su išvaizda? Aišku, svarbiausia, kad skanu, o su išvaizda dar galima tobulėti ir tobulėti.. 🙂

Reply
Ausrra 28 Bal ’11 - 11:06 am

Pritariu, nes negaliu tylėti. Pynė atrodo labai gardžiai, norėsiu ir aš tokios. Bandysiu su šviežiom mielėm.

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:37 am

Aušra, ačiū 🙂 Būtinai išmėgink, ji dar gardesnė nei atrodo! 🙂

Reply
Indrė 28 Bal ’11 - 11:40 am

Ačiū 😉 nedaug liko – iki gegužės 20 turiu atiduoti. Kažkaip…

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:38 am

Indre, tikrai nedaug.. Mano oficiali atidavimo data – gegužės 30 d., bet reali – daug ankstesnė. Oi oi, baisu truputį jau daros.. Kaip tau, nerimas dar nekankina?

Reply
:} 28 Bal ’11 - 4:15 pm

O kokio skonio jogurta naudojai?

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:39 am

Mėlynių skonio, bet tiesą sakant, jo nesijautė pačioje pynėje 🙂

Reply
Rasa 2 Geg ’11 - 6:49 pm

labai skaniai atrodo ir tikrai ismeginsiu ateinant savaitgali, tik va norejau paklausti gal butu galima citrinini krema pakeisti kokiu nors kitu kremu? pvz uogiene 🙂

Reply
Asta 4 Geg ’11 - 7:12 am

Rasa, žinoma, kad galima, gal geriau džemu. Arba uogienė turi būti viena iš tirštesnių 🙂
Labai lauksiu atsiliepimų!! 🙂

Reply
Reda 3 Geg ’11 - 2:12 pm

Čia tai idealumo įsikūnijimas 😀 išsivaizduoju koks turėtų būti nuostabiai skanus pyragas:)
Į eilę 😀

Reply
Asta 4 Geg ’11 - 7:12 am

Reda, super! 🙂 O kiek išsirikiavusių receptų eilėje laukia? 😀

Reply
Laura 3 Bir ’11 - 12:38 am

Citrinu kremas? kaip ji pasigaminti? 🙂

Reply
Asta 13 Bir ’11 - 1:21 pm

Laura, jei paspaustum ant žodžių citrinų kremas (ten yra nuoroda), nukeltų tave į kitą mano įrašą, kur yra pateiktas citrinų džemo receptas 😉

Reply
Maisto tinklaraštininkų piknikas 2011 | Saulėta virtuvė 26 Lie ’11 - 4:26 am

[…] paprikomis, Redos karamele perteptus sausainėlius, Rūtos cukinijų keksą su rozmarinais ir mano mielinę pynę su maskarpone ir citrinų kremu. Mėgavomės skaniu maistu, puikiu oru ir dar puikesne draugija. Susipažinom, plepėjom, ragavom, […]

Reply
Jurgita 1 Rgs ’11 - 11:26 am

Aš užduosiu tą patį klausimą, kaip Laura:) Naminis citrinų kremas – paspaudus nuorodą prašo slaptažodžių ir prisijungimo vardo, gal galite kitą linką duoti, arba tiesiog čia parašyti? Būčiau laaabai dėkinga, nes nežmoniškai skaniai atrodo, taip norėčiau išbandyti 🙂

Ačiū iš anksto 🙂

Reply
Asta 1 Rgs ’11 - 1:21 pm

Laura, Jurgita, atsiprašau, kad neapsižiūrėjau – nuoroda tikrai neveikė. Tačiau dabar jau viską sutvarkiau ir spustelėjus ant jos, tikrai nukeliausite ten, kur bus citrinų džemo receptas 🙂

Reply
Rita 5 Vas ’12 - 2:54 pm

Asta, ačiū už nerealų receptuką 🙂 Antra diena iš eilės kepiau šį pyragą, tačiau su improvizacijomis, nes neturėjau kaip kurių produktų.
Pirmą dieną kepiau su citrinų-moliūgų uogienės įdaru – skanu buvo, tačiau kaip maskarponės manijakei :))) taip galvoje ir tesisuko maskarponės svajos :)))
Antrą dieną kepiau su maskarponės ir mėlynių džemo įdaru bei apibarsčiau ruduoju cukrumi – skonis – FANTASTIŠKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taigi, noriu padėkoti už puikius receptukus :)))

Rita

Reply
Asta 5 Vas ’12 - 8:43 pm

Rita, puikios improvizacijos! 🙂 Antroji man nuskambėjo ypač skaniai, mmm 🙂 Labai smagu, kad manoji pynė įkvėpė šioms improvizacijoms ir dovanojo skanias akimirkas, labai labai džiaugiuosi! 🙂

Reply
Otis 6 Bir ’12 - 10:26 am

Ar tešla turi labai lipt prie rankų?

Reply
Asta 6 Bir ’12 - 7:44 pm

Oti, tešla pakankamai minkšta ir šiek tiek lipni, tačiau ne labai labai.

Reply
:) 1 Lie ’12 - 9:49 am

Sveika, norejau paklausti ar naminis cintrinu kremas yra tas pats kaip citrinu dzemas, nes nuoroda tokia duota, ar cia yra parduotuveje pirkti?

Reply
Asta 1 Lie ’12 - 3:48 pm

Lina, nuoroda duota į tą patį citrinų kremą, kurį kažkodėl kadaise pavadinau džemu 🙂

Reply
Indrė 14 Rgs ’12 - 5:18 pm

Taip norėčiau pasigaminti šią pynę. Visko yra tik mielių mažoka, 7g, gal nieko tokio jei idėčiau 7g vietoj 11g?

Reply
Asta 3 Spa ’12 - 4:59 pm

Indre, mielės – kaprizingos labai, todėl aš dėčiau visą reikiamą kiekį 🙂 Nerizikuočiau sugadinti tokios puikios pynės 🙂

Reply
Sonata 11 Bal ’13 - 5:05 am

Laba, kaži kodėl man visai nekilo tešla… Surizikavau vis dėl to kepti, bet aišku, kad rezultatas neigiamas:(. O jeigu vietoj sausų mielių naudočiau šviežias, kokiu būdu reiktų jas įmaišyti į tokio tipo tešlą?

Reply
Asta 15 Bal ’13 - 8:05 pm

Sonata, gal netyčia jau labai ilgai tos sausos mielės stovėjo spintelėje ir galiojimo laikas pasibaigęs buvo? Man taip irgi vieną kartą su kitu kepiniu nutikę buvo – kepinys visiškai neiškilo. Nuvažiavau į parduotuvę, nusipirkau naują pakelį ir viskas pavyko idealiai 🙂
Nors aš visada naudoju sausas mieles, teoriškai keisti šviežiomis galite. Aš naudočiau 21 g šviežių mielių, manau, tikrai pakaktų 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 2

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 3

    Tortas „Medutis”

    22 Rgs ’09
  • 4

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 5

    Banoffee | Pyragas su karamele, bananais ir plakta grietinėle

    13 Gru ’20
  • 6

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininis vyniotinis su maskarponės kremu

    28 Kov ’23
  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (585)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (106)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (13)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų