Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

PyragaiSALDUMYNAI

Vyšnių Pyragas su Morengų Sluoksniu

parašė Asta 19 Rgs ’09
Vyšnių Pyragas su Morengų Sluoksniu

Skonis: 8/10. Objektyviai vertinti tikrai nelengva, nes morengų mėgėjų mano aplinkoje nėra daug, o aš pati jų išvis niekad-niekaip-niekur nevalgau. Bet atlikus apklausą dėl skonio, paaiškėjo, kad nėra taip jau blogai – skanu, bet būna ir skaniau. Ir vėl primenu – nuomonė labai subjekyvi, esu tikra, kad tiems, kas morengus mėgsta, šis pyragas būtų puikus! 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Porcijų skaičius: ~ 12 porcijų

Energetinė vertė: 240 kcal/porcijoje

Ar gaminčiau dar kartą? Ne.

Kur radau? Impossible is nothing

Vyšnių pyragas su morengų sluoksniu

Pagrindui:
1 1/2 puodelio miltų
1 arb.š. kepimo miltelių
110 g kambario temperatūros sviesto
1/2 puodelio cukraus
2 kiaušinių tryniai

Viršui:

2 kiaušinių baltymai
1/2 puodelio cukraus
2 arb.š. kukurūzų krakmolo
300 g vyšnių, be kauliukų

Pagrindui skirtus produktus gerai išmaišyti ir išminkyti tešlą. Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Po pusvalandžio kepimo popieriumi išklotą kepimo indą išlipdyti tešla ir dėti į 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti 25 minutes arba kol gražiai pagels.
Įdarui kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų. Palaipsniui įmaišyti cukrų ir krakmolą, plakti dar 5 minutes. Ant iškepusio pagrindo suberti vyšnias ir tolygiai paskleisti baltymų masę. Kepti dar apie 25 minutes.

morengaspyragasvyšnios
0 komentaras
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Jogurtiniai keksiukai su šokoladu
kitas įrašas
Saldus vyniotini su varške

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Sviestiniai sausainiai

Sluoksniuotas avižinių sausainių, žemės riešutų sviesto muso ir...

Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

Pavlova su citrinų kremu ir avietėmis

Biskvitinis tortas su mangais ir braškėmis

Purus baltymų keksas „Angel Food Cake“

REKLAMA

SALDUMYNAI

Tradicinis olandiškas obuolių pyragas

Mangų tiramisu

Vyšniniai energiniai rutuliukai su juoduoju šokoladu

Migdolinis obuolių ir varškės pyragas

Tiramisu ledai

Avižiniai sausainiai su obuoliais

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Dešrainiai su šonine, čederiu ir avokadais

Svogūnų laiškų ir sūrio keksas

Pusryčių bandelės (scones) su sūriu, česnakais ir prieskoninėmis...

APIE BALANSĄ // Orkaitėje keptas šamas su bolivinės...

Itališkas omletas (frittata) su burokėliais ir feta

Bulviniai vafliai su lašiša ir žalumynais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

ŠOKOLADAS KALĖDOMS // Šokoladinės eglutės

33 VALANDŲ KELIONĖ // Švediški meduoliai „Pepparkakor“

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

MAMOS DIENORAŠTIS // Špinatų keksiukai

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

Pomidorų, avokadų, mocarelos ir špinatų salotos

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 3

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 4

    Šokoladinis pyragas

    31 Sau ’10
  • 5

    Biskvitinis medaus tortas

    7 Bal ’12
  • 6

    Kūčiukai

    23 Gru ’13

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (358)
    • Apkepai (53)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (47)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (355)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (170)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (90)
    • Sumuštiniai (41)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (689)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (138)
    • Desertai indeliuose (96)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (168)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų