Saulėta virtuvė
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė

BlynaiKARŠTIEJI PATIEKALAIMiltiniai patiekalai

Obuoliniai varškės blyneliai

parašė Asta 19 Rgs ’09
Obuoliniai varškės blyneliai

Skonis: 9/10.  Tikriausiai retai pasitaiko atvejų, kad blyneliai būtų neskanūs? Šie taip pat ne išimtis – purūs, minkštučiai, skanučiai. Vienas tų atvejų, kai varškė kepinuose sukuria mažą stebuklą! Ir blyneliai tiesiog sutirpsta burnoje. 

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Astray recipes

 Obuoliniai blyneliai su varške

 Obuoliniai blyneliai su varške

 Obuoliniai blyneliai su varške

Obuoliniai varškės blyneliai

Atsispausdinti
Porcijos: 4 Paruošimo laikas: 5 min. Gaminimo laikas: 15 min.

INGREDIENTAI

1 stiklinės (180 g) varškės
1 stiklinės (150 g) obuolių, sutarkuotų
¼ arb.š. druskos
¾ stiklinės(125 g) miltų
3 valg.š. rudojo cukraus
1 valg.š. migdolų, smulkintų
½ valg.š. cinamono
4 kiaušinių, atskirtų

GAMINIMO EIGA

1. Visus produktus, išskyrus kiaušinių baltymus, gerai išmaišykite.
2. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
3. Keptuvę įkaitinkite, ištepkite aliejumi ir šaukštu dėkite tešlą, formuodami nedidelius blynelius. Apkepkite iš vienos pusės, kol gražiai apksrus, tuomet apverskite, ir apkepkite iš kitos pusės. Patiekite nedelsiant.

 Obuoliniai blyneliai su varške

blyneliaivarškė
2 komentarai
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Cukinijų apkepas su vištiena ir konservuotais kukurūzais
kitas įrašas
Kokosinis varškės apkepas

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Paprasčiausi kepti varškėčiai

Kalakutiena įdarytos saldžiosios bulvės

Mini kukurūzų blyneliai

Grybų ir kopūstų pyragas

Varškės apkepas su bolivinėmis balandomis, bananais ir uogomis

MAMOS DIENORAŠTIS // Mielinės lankstytos bandelės su dešrelėmis

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Cinamoniniai mielinių bandelių vafliai

Lašišos paštetas

MAMOS DIENORAŠTIS // Miško uogų kokteilis dubenėlyje

Salotos su vištiena ir braškėmis

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Obuoliniai varškėčiai

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

APIE MOTYVACIJĄ // Šokoladu glaistyti zefyrai

Orkaitėje keptos daržovės su vištienos iešmeliu

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

MAMOS DIENORAŠTIS // Špinatų keksiukai

MAMOS DIENORAŠTIS // Mielinės lankstytos bandelės su dešrelėmis

REKLAMA

SALDUMYNAI

Šokoladinis padažas ledams ir ne tik

Tortas „Raffaello“

Trupiniuotis su obuoliais

Tortas „Juodasis miškas“

Sviestiniai rageliai (kruasanai) paprasčiau | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO...

MAMOS DIENORAŠTIS // Bananų duona su varškės įdaru

2 komentarai

Deimantė 25 Spa ’20 - 8:56 am

Kokiu stambumu tarkuojate obuolį? Nora recepte neparašyta bet turbūt į masę reik įmaišyt plaktua kiaušinių baltymus?

Reply
Asta 25 Spa ’20 - 10:13 pm

Deimante, tarkuoju burokine tarka. Kiaušinių baltymus reikia išplakti atskirai ir įmaišyti į tešlą paskutinius (tai parašyta antrame recepto punkte) 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • Tortas “Juodasis Miškas”

    22 Rgs ’09
  • 3

    TOBULAS // Karamelinis tortas su lazdynų riešutais

    18 Sau ’18
  • 4

    Biskvitinis maskarponės tortas su braškėmis ir citrinų kremu

    7 Lie ’21
  • 5

    Sumuštinukai su pievagrybiais

    14 Gru ’10
  • 6

    Tortas “Jogurtinis Musas”

    22 Rgs ’09

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Fokačija su pomidorais ir rozmarinais

    12 Geg ’22
  • Graikiškas špinatų pyragas „Spanakopita“

    10 Geg ’22
  • Rikotos blyneliai su šilauogėmis

    5 Geg ’22

Kategorijos

  • GĖRIMAI (32)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (7)
    • Šaltieji gėrimai (23)
  • KALĖDŲ PASAKOS (65)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (264)
    • Apkepai (44)
    • Blynai (28)
    • Bulvių patiekalai (27)
    • Daržovių patiekalai (117)
    • Grybų patiekalai (15)
    • Kruopų patiekalai (43)
    • Makaronų patiekalai (21)
    • Mėsos patiekalai (61)
    • Miltiniai patiekalai (25)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (19)
    • Varškės patiekalai (31)
    • Žuvis (36)
  • LENGVI KĄSNELIAI (243)
    • Blynai ir vafliai (38)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (41)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (124)
    • Salotos (41)
    • Šaltieji užkandžiai (64)
    • Sumuštiniai (22)
  • MAISTAS GAMTOJE (10)
  • PASAULIO SKONIAI (39)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (26)
  • SALDUMYNAI (542)
    • Bandelės (33)
    • Be orkaitės (94)
    • Desertai indeliuose (68)
    • Keksai, keksiukai (94)
    • Ledai (12)
    • Pyragai (138)
    • Pyragėliai (40)
    • Saldainiai (16)
    • Sausainiai (70)
    • Tortai (98)
  • SRIUBOS (22)
  • VALGOMOS DOVANOS (38)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (9)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų