Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Karštieji užkandžiaiLENGVI KĄSNELIAISumuštiniai

Bandelės su picos įdaru

parašė Asta 30 Bir ’25
Bandelės su picos įdaru

Skanu, skaniau, skaniausia – kokį vertinimą vaikai duotų picai arba kažkam, kas primeną picą? Dėl savo vaiko galiu atsakyti iškart – pica yra labai GERAI, o DAR GERIAU yra nebent šios minkštos sviestinės picą primenančios bandelės!

Kad jau gaminome bandeles drauge su Joriu, tad ir receptas – subalansuotas jo skoniui. O tai reiškia, minimalistinis: pomidorų padažas, sūris, kumpis ir dar šiek tiek sūrio. Prašmatnumus palikim suaugusiems, šios bandelės – vaikams, šypt.

(Juokauju, suaugusiems jos irgi labai skanios – mes net truputį pešėmės dėl paskutinės, bet lai istorija šitai nutyli)

Vos kelių žingsnių receptas paprastas kaip dukart du – čiumpam „Biržų duonos“ bandeles „Brioche burger sliders“, aptepam pomidorų tyre, apibarstom sūriu, pagardinam kumpeliu, pašaunam į orkaitę ir kepam, kol sūris gardžiai išsilydo.

Plėšom, dalinamės, ragaujam ir begėdiškai skaniai čepsim, kol lieka tuščia lėkštė, pilni pilvai ir laimingi veidai!

Bandelės su picos įdaru

Atsispausdinti
Porcijos: 8 bandelės Paruošimo laikas: 20 min. Gaminimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

1 pakuotės „Biržų duonos“ „Brioche burger sliders“ bandelių

½ stiklinės (125 ml) pomidorų tyrės
250 g mocarelos sūrio
70 g kalakutienos kumpio
2 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio

2 valg. š. sviesto
1 arb. š. džiovintų prieskoninių žolelių

GAMINIMO EIGA

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros (kaitinimas iš viršaus ir apačios, su vėjeliu).
2. Bandelių vidinę pusę aptepkite pomidorų tyre.
3. Ant apatinės bandelių dalies berkite 125 g tarkuoto mocarelos sūrio. Ant viršaus išdėliokite kalakutienos riekeles, ant jų – riekelėmis pjaustytą likusį mocarelos sūrį. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
4. Užvožkite viršutinę bandelių dalį. Bandelių viršų aptepkite tirpintu sviestu, sumaišytu su žolelėmis.
5. Uždenkite folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Foliją nuimkite ir kepkite dar 5 minutes.
6. Ragaukite iš karto, kol sūris minkštas ir tąsus.

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Biržų duona“.
#reklama #birzuduona

bandelėsbriochekalakutienakietasis sūriskumpismocarelapicapomidorų tyrėsumuštiniaisūrisužlandis
0 komentaras
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Skrudinti prieskoniniai riešutai
kitas įrašas
Morengų, mangų, aviečių ir grietinėlės desertas | Eton mess

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Braškinis ispaninių šalavijų sėklų (chia) pudingas

Dešrainiai su šonine ir barbekiu padažu

Vištienos ir avokadų salotos su kiaušiniais

APIE VĖJUS // Salotos su rūkyta lašiša

Sumuštiniai su tunu ir avokadais

Apfelpfannkuchen (vokiškas obuolių blynas)

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

APIE MOTYVACIJĄ // Šokoladu glaistyti zefyrai

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

APIE MIEGĄ // Brokolių blyneliai

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

REKLAMA

GĖRIMAI

Saldžios dovanos Mamai

Karštas šokoladas su žiemos prieskoniais

ŠALTOS KAVOS KOKTEILIS | COLD BREW (ŠALTAI BRANDINTA...

Šaltas kavos gėrimas su šokoladu

Uogų ir bananų glotnutis (smoothie)

Kakavinis riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

REKLAMA

SALDUMYNAI

Aguoniniai sausainiai su citrinų kremo lašeliais

Bananų duona su žemės riešutų sviesto ir šokolado...

Imbieriniai sausainiai

Kepėjai be stabdžių: Viktorijos biskvitas (Victoria sponge)

Pieniško šokolado sūrio tortas

Spalvotas šokoladas | Dažais ir pabarstukais dekoruotas baltasis...

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 3

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 4

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 5

    Citrininiai keksiukai

    30 Sau ’11
  • 6

    Vištienos kotletukai su varške

    8 Spa ’24

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (352)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (89)
    • Sumuštiniai (40)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (685)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (135)
    • Desertai indeliuose (94)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų