Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Karštieji užkandžiaiLENGVI KĄSNELIAISumuštiniai

Bandelės su picos įdaru

parašė Asta 30 Bir ’25
Bandelės su picos įdaru

Skanu, skaniau, skaniausia – kokį vertinimą vaikai duotų picai arba kažkam, kas primeną picą? Dėl savo vaiko galiu atsakyti iškart – pica yra labai GERAI, o DAR GERIAU yra nebent šios minkštos sviestinės picą primenančios bandelės!

Kad jau gaminome bandeles drauge su Joriu, tad ir receptas – subalansuotas jo skoniui. O tai reiškia, minimalistinis: pomidorų padažas, sūris, kumpis ir dar šiek tiek sūrio. Prašmatnumus palikim suaugusiems, šios bandelės – vaikams, šypt.

(Juokauju, suaugusiems jos irgi labai skanios – mes net truputį pešėmės dėl paskutinės, bet lai istorija šitai nutyli)

Vos kelių žingsnių receptas paprastas kaip dukart du – čiumpam „Biržų duonos“ bandeles „Brioche burger sliders“, aptepam pomidorų tyre, apibarstom sūriu, pagardinam kumpeliu, pašaunam į orkaitę ir kepam, kol sūris gardžiai išsilydo.

Plėšom, dalinamės, ragaujam ir begėdiškai skaniai čepsim, kol lieka tuščia lėkštė, pilni pilvai ir laimingi veidai!

Bandelės su picos įdaru

Atsispausdinti
Porcijos: 8 bandelės Paruošimo laikas: 20 min. Gaminimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

1 pakuotės „Biržų duonos“ „Brioche burger sliders“ bandelių

½ stiklinės (125 ml) pomidorų tyrės
250 g mocarelos sūrio
70 g kalakutienos kumpio
2 valg. š. tarkuoto kietojo sūrio

2 valg. š. sviesto
1 arb. š. džiovintų prieskoninių žolelių

GAMINIMO EIGA

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros (kaitinimas iš viršaus ir apačios, su vėjeliu).
2. Bandelių vidinę pusę aptepkite pomidorų tyre.
3. Ant apatinės bandelių dalies berkite 125 g tarkuoto mocarelos sūrio. Ant viršaus išdėliokite kalakutienos riekeles, ant jų – riekelėmis pjaustytą likusį mocarelos sūrį. Apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
4. Užvožkite viršutinę bandelių dalį. Bandelių viršų aptepkite tirpintu sviestu, sumaišytu su žolelėmis.
5. Uždenkite folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Foliją nuimkite ir kepkite dar 5 minutes.
6. Ragaukite iš karto, kol sūris minkštas ir tąsus.

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Biržų duona“.
#reklama #birzuduona

bandelėsbriochekalakutienakietasis sūriskumpismocarelapicapomidorų tyrėsumuštiniaisūrisužlandis
0 komentaras
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Skrudinti prieskoniniai riešutai

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Beveik prancūziškas skrebutis

Jogurto, granolos ir braškių sluoksniuotis

Belgiški pusryčių vafliai

Graikiškas špinatų pyragas „Spanakopita“

Sumuštiniai su tunu ir avokadais

Avižinė košė su ispaninio šalavijo sėklomis (Chia) ir...

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Menkė su keptų pomidorų padažu ir perlinio kuskuso...

Kalakutiena įdarytos saldžiosios bulvės

Rizotas su brokoliais

Makaronų apkepas su tunu

Pikantiška pusryčių apkepėlė su varške, špinatais ir pomidorais

Cukinijų ir varškės apkepas

REKLAMA

GĖRIMAI

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Braškių ir citrinų limonadas

Tropinis kokosų ir mangų koktelis dubenėlyje

Nealkoholinė Helovyno sangrija

Prieskoninis moliūgų sirupas kavai

Tiramisu Affogato

REKLAMA

SALDUMYNAI

ŠOKOLADAS KALĖDOMS // Šokoladinės eglutės

Žemuoginis sūrio tortas

Šokoladainis su karamele ir lazdynų riešutais

Kruasanų pudingas su vaniliniu padažu

NETIKIU // Kokosinis ryžių pudingas su šilauogėmis ir...

Trispalvis varškės tortas

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 2

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 3

    KOVO ATRADIMAI // Bandelių su marcipaniniu įdaru pyragas

    31 Kov ’18
  • 4

    Plikyti riestainiai

    7 Kov ’14
  • 5

    Varškės pyragas su pudingu

    20 Rgs ’09
  • 6

    Tiramisu II

    14 Vas ’12

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (351)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (89)
    • Sumuštiniai (40)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų