Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Be orkaitėsDesertai indeliuoseGĖRIMAILENGVI KĄSNELIAIPusryčiaiSALDUMYNAIŠaltieji gėrimai

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

parašė Asta 4 Rgp ’20
Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Visai neseniai saulėtas virtuviukas atrado žodžių junginį „visi, visi“.

Kas važiuos prie jūros, Jori? Visi, visi.
Kas gyvens tam žaliam name, kurį dabar statom, Jori? Visi, visi.
Kas išmėtė lego kaladėles po visus namus, Jori?! Visi, visi, mama!

Pagalvojau, kad, žinot, kas galėtų mėgti tokį vasarišką kokteilį dubenėlyje? VISI, VISI!

Lengvas ir gaivus, suplaktas iš mangų, ananasų ir bananų, pagardintas kokosų pienu, riešutų sviestu ir medumi. Mums pasirodė vertas ir plačių šypsenų, ir skanaus pačepsėjimo, – plakit, ragaukit vasarą, dalinkitės su visais, visais!

 Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

 Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Atsispausdinti
Porcijos: 3

INGREDIENTAI

3 vidutinio dydžio bananų, šaldyto kubeliais
1 didelio mango, šaldyto kubeliais
½ nedidelio ananaso, šaldyto kubeliais
½ skardinės (200 ml) kokosų pieno
2 valg. š. kreminio žemės riešutų sviesto
2 valg. š. medaus

Viršui:
2 valg. š. kreminio žemės riešutų sviesto
traškių dribsnių
migdolų riekučių
ispaninio šalavijo sėklų (chia)
šviežių mėtų lapelių
šviežių šilauogių

GAMINIMO EIGA

1. Visus ingredientus sudėkite į kokteilių plaktuvą. Išplakite iki vientisos, kreminės tekstūros masės.
2. Tirštą kokteilį paskirstykite į dubenėlius.
3. Papuoškite riešutų sviestu, traškiais dribsniais, migdolų riekutėmis, ispaninio šalavijo sėklomis, mėtų lapeliais ir šviežiomis šilauogėmis, arba kitais priedais.

 Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

 Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

 Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

ananasaibananaichiagranolakokosų pienaskokteilismangaimedusriešutų sviestasšilauogėsvaisiai
0 komentaras
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Tartaletės su vyšniomis ir morengais | Nuotraukos žingsnis po žingsnio
kitas įrašas
Galetė su obuoliais ir karamele

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pyragaičiai su obuoliais

Klafutis su avietėmis, šilauogėmis ir migdolais

Trupiniuotis su obuoliais

Kokosinės bandelės

Kokosiniai bolivinės balandos keksiukai su kakaviniu avokadų kremu

Karamelinės cinamoninės bandelės

REKLAMA

GĖRIMAI

Ananasų – kokosų kokteilis su špinatais

Karštas šokoladas su žiemos prieskoniais

Žaliasis kokteilis su persikais

Braškinis pieno kokteilis

Uogų, bananų, špinatų, riešutų sviesto ir datulių kokteilis...

Trintų vaisių ir graikiško jogurto kokteilis

REKLAMA

SALDUMYNAI

Štrudelis su obuoliais ir vaniliniu padažu

Migdoliniai pyragėliai su figomis

Žemės riešutų sviestas su medumi ir cinamonu

Mini bananai su šokoladiniu glaistu ir riešutais

VASAROS PASILEPINIMAI // Kokosinės pusryčių apkepėlės su obuoliais

Varškės pyragas su mandarinais

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

Žiedinių kopūstų pyragas

Vištienos užkepėlė su špinatais, saulėje džiovintais pomidorais ir...

Kitokia balta mišrainė

Lašišos pyragas su saldžių bulvių koše

Lęšių ir vištienos maltinukai pomidorų padaže

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 4

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 5

    Kiaušinių, sūrio ir vištienos vyniotinis

    16 Kov ’23
  • 6

    Minkšti žagarėliai | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO

    22 Kov ’20

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23
  • Plikyti pyragaičiai su vaniliniu kremu ir šokolado glaistu

    19 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (584)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (12)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų