Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

SALDUMYNAISausainiai

Avižiniai sausainiai

parašė Asta 11 Spa ’13
Avižiniai sausainiai

Kaip jau visiems kokį tuziną kartų gyriausi, prieš maždaug metus pamečiau galvą dėl avižinės košės. Visus tuos metus, su retomis išimtimis ir poros mėnesių pertrauka (ne savo noru), sąžiningai viriausi ją pusryčiams, gardindavau cinamonu ir ruduoju cukrumi, ir kasryt mėgaudavausi tuo skaniu pusvalandžiu. Su dubenėliu košės ir puodeliu kavos.

Tiesa ta, kad parduotuvėje niekad nečiupdavau ir nedėdavau į pirkinių krepšelį pačių brangiausių avižinių dribsnių. Juk čia avižiniai dribsniai, dėl Dievo, – ar jie tikrai gali būti tokie skirtingi, kad kainos skiriasi kartais net šešis kartus?! Verčiau sutaupysiu ant plytelės šokolado ar kekės vynuogių, bet dribsnius visad rinkdavausi vienus iš paprasčiausių. Stambius, verdamus toli gražu ne pusę minutės – bet užtat kokio gardumo košė! Ir viskas būtų gerai, jei ne tos akcijos… kaip gali nepirkti tų brangiųjų, kai kainuoja jie tiek pat, kaip ir pigieji? Dėžutė uždara, turinio nesimato, bet jie ne greito paruošimo – nusprendžiu, kad bus tokie patys, tik gal kokybiškesni kažkuo (gi brangesni!) ir kraunu į vežimėlį ne vieną pakuotę, o visas tris. Tai bent ilgam užteks! – galvoju sau, dėdama dėžutes į spintelę. Ir ką jūs sau manot, užteko tikrai ilgam. Dar ir dabar užtenka – po to pirmojo karto, kai pasiruošiau pusryčius iš naujųjų dribsnių, į brangiąsias dėžutes nė žvilgsnio nebuvau atsukus. Mat jie visiškai ne mano skonio: tokie plonyčiai, mažyčiai, lengvučiai… nė iš tolo nepanašūs į tuos stambius, mano mėstamus dribsnius. Ir košė iš jų kažkokia… ne ne ne.

Bet pasakoju aš čia viską tikrai ne dėl to, kad dabar norėčiau kažkam antireklamą padaryti. Tik dėl to, jog šiandien džiūgauju, valgydama labai gardžius avižinius sausainius. Tikriausiai visas tas tris dėžutes vien jiems kepti ir sunaudosiu. Nebent kas nors turėtų kokį itin gardų pasiūlymą? Mielai laukiu – spintelėje dar dvi pilnut pilnutėlės dėžutės, laukiančios savo eilės.

O kol kas, po ilgų avižinių įžangų ir kalbų… puikieji sausainiai!

Skonis: 10/10. Išorėje traškūs, viduje – minkšti. Puikūs prie puodelio arbatos ar tiesiog vieni. Lyg kokios siemkos – paimi vieną, antrą, trečią… žiūri, jog lėkštė jau tuščia!

Sudėtingumas: paprasta kaip du kart du.

Kur radau? Collecting memories

Avižiniai sausainiai

Atsispausdinti
Porcijos: 24 sausainiai Paruošimo laikas: 25 min. Gaminimo laikas: 15-18 min.

INGREDIENTAI

200 g minkšto sviesto
200 g rudojo cukraus
1 kiaušinis
125 g miltų
2 ½ puodelio gretai paruošiamų avižinių dirbsnių
½ arb. š. kepimo miltelių
½ arb. š. druskos

GAMINIMO EIGA

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite kepimo skardą.
2. Išplakite elektriniu plaktuvu sviestą iki purumo. Suberkite rudąjį cukrų ir išplakite.
3. Įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite iki vientisos masės.
4. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius ir druską.
5. Suberkite miltų mišinį į sviesto plakinį ir išmaišykite.
6. Imkite drėgnomis rankomis po gabalėlį tešlos ir tarp delnų suformuokite apvalius rutuliukus. Išdėliokite juos ant kepimo skardų, palikdami kelių centimetrų tarpus. Kiekvieną tešlos rutuliuką švelniai paspauskite, kad taptų šiek tiek plokščias.
7. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 minučių, kol taps gražiai auksinės spalvos. Sausainių karšteliai turi būti traškūs, o vidus – minkštas. Neimkite iš kepimo skardos sausainių dar karštų, leiskite jiems kiek pastovėti ir sutvirtėti.

avižiniai dribsniaisaldumynaisausainiai
59 komentarai
89
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Rudeniniai sausainiai
kitas įrašas
Moliūgų kava

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Kokosinis ispaninio šalavijo (chia) pudingas su citrinų kremu

Minkštas cukinijų pyragas su varške ir trupiniais

Crème Caramel | Vanilinis desertas su karamele

Saldžios dovanos Mamai

Labai šokoladinis pyragas

GYVENTI SVEIKIAU // Avižiniai graikiško jogurto keksiukai su...

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Perlinių kruopų dubenėliai su lašiša ir avokadais

ATRADIMAS // Bolivinės balandos salotos su brokoliais, mocarela...

Svogūnų pica

Trinta moliūgų sriuba su kokosų pienu ir česnakiniais...

Vasariškos makaronų salotos su pesto padažu

APIE MIEGĄ // Brokolių blyneliai

REKLAMA

SALDUMYNAI

Pyragėliai su obuoliais

Pyragas su karameliniu obuolių sluoksniu

Obuolių pyragas su morengo plutele

Jogurtiniai keksiukai su mėlynėmis

Rikotos vafliai su šilauogėmis

Imbierinis biskvitinis vyniotinis su maskarponės kremo įdaru

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

Mielinės bandelės su dešrelėmis ir sūriu

MAMOS DIENORAŠTIS // Špinatų keksiukai

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

POPIERĖLIS IŠ PRAEITIES // Varškėčiai su sėklomis

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

59 komentarai

Laura 11 Spa ’13 - 6:13 am

Avizinius dribsnius beriam i sriuba. Ypac tinka i rugstyniu, spinatu, ar tiesiog darzoviu

Reply
Asta 11 Spa ’13 - 7:14 am

Laura, kaip įdomu! Ačiū už idėją 🙂

Reply
Raminta 11 Spa ’13 - 7:07 am

Tobula ! Dievinu avizinius sausainius, o kaip tik mamyte krutina, kad sunaudociau dribsnius, kuriu nevalgo broliukas 🙂 Kaip manai, grikiu dribsniai tiktu, ar visgi aviziniais geriausiai ? 🙂

Reply
Asta 11 Spa ’13 - 7:14 am

Raminta, niekad grikių dribsnių saldiems patiekalams nesu naudojus ar tokio varianto girdėjus 🙂 O štai avižiniai labai dažni ir populiarūs, kai kalbame apie saldumynus 🙂

Reply
Marina 12 Spa ’20 - 6:07 pm

O aš ,kiapiau saldžių blynus ,iš grikiu . Man patiko. Tai manau ir sausainiai, gali gautis skanus.

Reply
Marina 12 Spa ’20 - 6:08 pm

O aš ,kiapiau saldžių blynus ,iš grikiu . Man patiko. Tai manau ir sausainiai, gali gautis skanus.

Reply
Raminta 11 Spa ’13 - 7:20 am

Teko naudoti granolai 🙂 Na bet is tikruju, aviziniai yra aviziniai, reik lekt i parduotuve 🙂

Reply
Asta 11 Spa ’13 - 8:42 am

Aš granolai paprastai naudoju stambius avižinius dribsnius 🙂

Reply
evute 11 Spa ’13 - 8:32 am

puodelis tai kiek ml?

Reply
Asta 11 Spa ’13 - 8:42 am

Evute, 250 ml 😉

Reply
Julija 11 Spa ’13 - 10:33 am

Cha, mes tai vakar 2kg dribsnių nusipirkom 🙂 Gardiems pusryčiams.

Reply
Asta 17 Spa ’13 - 9:24 am

Julija, super! Kur tokiais kiekiais perkate? 🙂 Man irgi būtų patogus variantas 😀

Reply
Julija 17 Spa ’13 - 10:23 am

Pramonės pr. 6B, ten jiems dabar labai puiki kaina, tai negali nepirkt 😀 O dar kai mes tiek jų naudojam visur!

Reply
Asta 23 Spa ’13 - 10:14 am

Ačiū! 🙂

Reply
Neringa 11 Spa ’13 - 1:36 pm

Visada labai malonu skaityti apie tavo silpnybę avižinei košei, nes ir man, geriausi pusryčiai būtent su stambių, lietuviškų avižų dribsnių koše : ) Beje sausainiai atrodo tobulai:)

Reply
Asta 17 Spa ’13 - 9:24 am

Ačiū, Neringa! 🙂 Malonu žinoti, kad turiu bendraminčių 😉 Ir kad mano nesibaigiančios kalbos apie košę dar neįkyrėjo 😀

Reply
Giedre 12 Spa ’13 - 12:58 pm

As tai tuos greito paruosuimo dribsnius naudoju i varskes apkepa vieto manu, mums net skaniau nei su manais.

Reply
Asta 17 Spa ’13 - 9:25 am

Giedre, niekad nepagalvojau apie tokį variantą. Ačiū, būtinai išmėginsiu 🙂

Reply
sausainis 10 Lap ’13 - 12:13 pm

o jei vietoj rudojo deciau paprasta cukru? as visada perku tuos greitai pagalinamus dribsnius. o tada su kokiais kose darote?

Reply
Asta 11 Lap ’13 - 11:40 am

Galite naudoti ir paprastą cukrų, nors labiau rekomenduočiau rudąjį – jis yra visai kitokio skonio, priduoda karamelinį poskonį 🙂

Košei virti visuomet naudoju stambius avižinius dribsnius, man jie patys gardžiausi! 🙂

Reply
MazyteFeja 25 Kov ’14 - 12:43 pm

Sausainiai daugiau nei tobuli… Jau 3 mėn esu nuo jų priklausoma 🙂 tik pasiturbinu džiovintomis spanguolėmis

Reply
Asta 26 Kov ’14 - 9:57 am

Oho! 3 mėnesiai – ilgas laikas 🙂 Džiaugiuosi, kad Jūsų namuose šie sausainiai sulaukė tokios sėkmės 😉

Reply
Samanta 6 Bal ’14 - 1:40 pm

Sausainiai – favoritai! Kiekvieną kartą vis skanesni 🙂 labai ačiū už receptą 🙂

Reply
Asta 18 Bal ’14 - 5:38 am

Nėra už ką, Samanta 🙂 Labai smagu, kad patinka 🙂

Reply
Viktorija 30 Bir ’14 - 9:44 pm

Wuhuuu, per 1,5 savaitės 4 kepimai ir iš viso 16 skardų nuostabiausių avižinių sausainių.:))) Tirpsta burnoje ir kaskart gaunasi vis kitokie. Ačiū!!!

Reply
Asta 3 Lie ’14 - 9:57 am

Viktorija, oho! 🙂 Nuostabu, labai džiaugiuosi 🙂 O kaip jie gaunasi kaskart vis kitokie, jei ne paslaptis? 🙂

Reply
Viktorija 3 Lie ’14 - 4:37 pm

O šią akimirką kepam iš trigubos (!!!!) normos, nes savaitgalį laukia gausus svečių lankymas. 😀 O gaunasi vis kitokie, nes vienąkart daugiau miltų, kitąkart mažiau įdedam, dar sėklų ar riešutų pridedam ir kažkaip visada kitokie. 🙂

Reply
Asta 27 Lie ’14 - 5:00 pm

Viktorija, nerealu 🙂 Matau, kad mušate avižinių sausainių kepimo rekordus 😀

Reply
Greta 13 Vas ’15 - 8:30 am

Sveiki,
Norėjau paklausti, o avižinius dribsnius prieš dėdami į sausainius užpilat karštu vandeniu, ar sausus dedat?
Ačiū

Reply
Asta 13 Vas ’15 - 12:18 pm

Sausus, Greta 🙂 Skanių sausainių! 🙂

Reply
Eglė 25 Vas ’15 - 10:30 am

Kokie skanūs! Ne veltui tiek pagyrų sulaukė. Pastaruoju metu kepu tik šiuos 🙂

Reply
Asta 1 Kov ’15 - 5:06 pm

Egle, mūsų namuose jie irgi neretai kepa 🙂 Džiaugiuosi, kad patiko! 😉

Reply
Giedrė 20 Spa ’17 - 3:16 pm

Man rieboki ir per saldūs. Cukraus kiekį, manau, galima neskausmingai tiesiog sumažinti, o kuo pakeisti riebalus? Gal daugiau kiaušinių įdėti?

Reply
Asta 23 Spa ’17 - 4:54 pm

Giedre, ar negali būti, kad nepakankamai gerai išplakate sviestą su cukrumi? Šie sausainiai tikrai nėra riebūs. Žinoma, galite eksperimentuoti su proporcijomis, tikiuosi, kad pavyks pasiekti tobulai patinkantį rezultatą 🙂

Reply
Dol 4 Lap ’17 - 5:01 pm

Ar galima sumalti avizinois dribsnius iki miltu?

Reply
Asta 6 Lap ’17 - 7:19 pm

Tikrai siūlau kepti iš nemaltų, o kodėl gi juos malti? 🙂 Šių sausainių tekstūra – vienas iš labai puikių dalykų.

Reply
Dol 7 Lap ’17 - 12:32 pm

Nes turiu daug aviziniu miltu kuriuos noriu sunaudoti:)

Reply
arne 9 Bal ’18 - 10:07 am

labutis,o kaip suprasti minstas sviestas ?

Reply
Asta 9 Bal ’18 - 10:11 am

Arne, palaikykite kambario temperatūroje, kol suminkštės, taps tepamos konsistencijos 🙂

Reply
Inesa 11 Geg ’18 - 10:45 am

Superiniai! Dar įdėjau 1 bananą ir linų sėmenų. Puikiai gavosi! Ačiū !

Reply
Asta 14 Geg ’18 - 5:26 pm

Inesa, nėra už ką! Puikus sausainių patobulinimas; išmėginsiu su bananu ir aš 😉

Reply
Ivona 10 Spa ’18 - 11:22 am

Susigundžiau receptu, bandysiu daryti! 🙂 Sakykit, dribsnių dėti puodelį ar pusę puodelio? Šitoje vietoje truputį susipaniojau… 🙂

Reply
Asta 10 Spa ’18 - 11:35 am

Ivona, labai skanūs šie sausainiai, tikiuosi, Jums patiks! 🙂 Reikia dviejų su puse (2 + 1/2) puodelio smulkių avižinių dribsnių 🙂

Reply
Ugnė 19 Spa ’18 - 12:34 pm

Domina ar dėti nevirtus avižinius dribsnius tiesiai iš pakelio ar pirma juos paruošti? 😀 atsiprašau jei klausimas kvailas!

Reply
Asta 19 Spa ’18 - 1:33 pm

Ugne, tikrai nereikia išvirti košės! 😀 Tiesiog berkite dribsnius tokius, kokie yra, tiesiai iš pakelio 😉 Dar patinkslinu, kad dribsnių reikia tų smulkiųjų, greitai paruošiamų.

Reply
Ziede 17 Gru ’20 - 5:02 pm

sveiki, ar butu galima naudoti viso grudo stambesnius avizinius dribsnius?

Reply
Asta 19 Gru ’20 - 10:45 am

Neringa, šiems sausainiams, tinkamai jų tekstūrai išgauti reikalingi smulkūs avižiniai dribsniai (tie, kur išverda per minutę).

Reply
Daiva 6 Rgs ’19 - 9:42 am

Nerealūs !!!!

Reply
Asta 6 Rgs ’19 - 6:39 pm

Ačiū, džiaugiuos, kad patiko! 🙂

Reply
Neringa 27 Lap ’20 - 7:10 pm

Super sausainiai. Kepu jau antrą kart. Dėl pikantiškumo perline druska apubarstau. Verti dėmesio sausainiai.

Reply
Aistė 15 Kov ’21 - 6:41 pm

Išbandėme sausainukus, komentarai paskatino pabandyti. Tikėjau, kad bus skanu, nes kiek jūsų receptų išbandžiusi, niekas nenuvylė. Bet gavosi tiesiog fantastiškai skanu! Sunku suvokti, kad keli paprasti ingredientai sukurs tokį nuostabų skonį! Visa šeima ratais ėjom aplink kątik iškeptus sausainius, negalėdami sulaukti net kol pilnai atšals 😄 super, ačiū!

Reply
Asta 28 Kov ’21 - 8:29 am

Aiste, super, labai džiaugiuosi! 🙂

Reply
Gabrielė 21 Kov ’21 - 12:37 pm

Sausainiai gavosi labai skanūs😍,būtų labai fainai jei prie receptų ir kalorijas rašytumėte👍🏽😊

Reply
Asta 28 Kov ’21 - 8:29 am

Gabriele, labai džiaugiuosi, kad sausainiai patiko 🙂 Kalorijų rašymas prie receptų šiuo gyvenimo etapu prieštarautų mano pačios požiūriui į maistą ir draugystę su juo, todėl kalorijų renkuosi nei skaičiuoti, nei rašyti 🙂

Reply
Aura 17 Bal ’21 - 11:20 am

Patys skaniausi sausainiai, kokius esu kepusi! Dariau daugybę kartų ir dar darysiu ir reklamuosiu kitiems. Turiu slėpti nuo vyro, kad nesuvalgytų per vieną dieną 😆 o ir laiko mažai užtrunka iškepti. Žodžiu, fantastika 😋

Reply
Asta 19 Bal ’21 - 6:59 am

Aura, labai ačiū, gera girdėti! 🙂

Reply
Rasa 17 Lap ’22 - 6:32 pm

Sveiki, man nesigavo sausainukai😕ar gali būti dėl to, kad dėjau į neįkaintintą orkaitę? Suformavau sausainukus šlapiomis rankomis ir uždėjau kepti. Nuėjau vėliau pasižėti, tai vaizdas toks, kad visi sausainiai ištežo ir gavosi vienas didelis pyragas orkaitėje🙈ką darau ne taip?

Reply
Asta 17 Lap ’22 - 10:22 pm

Sveiki, Rasa, labai teisingas Jūsų pastebėjimas, kad nesėkmė, matyt, nutiko dėl to, jog įdėjote sausainukus į neįkaitintą orkaitę. Visada kepinius reikia dėti į jau pilnai iki reikiamos temperatūros įkaitintą orkaitę. Tikiu, kad kitąkart pavyks puikiai! 🙂

Reply
Neringa 22 Rgp ’23 - 11:04 am

Ką tik išbandyti sausainiai. Pasakiško skonio! Ačiū už tobulą receptą 🥰

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 3

    Purūs varškės keksiukai

    1 Kov ’21
  • 4

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 5

    Klasikinis medaus tortas

    22 Gru ’19
  • 6

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų