Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

ApkepaiKARŠTIEJI PATIEKALAIVarškės patiekalai

Kokosinis varškės apkepas

parašė Asta 19 Rgs ’09
Kokosinis varškės apkepas

Skonis: 9/10. Čia ir vėl skonį galiu vertinti tik subjektyviai, nes labai labai mėgstu kokosus, todėl ir šis apkepas man tikras skanumynas! 🙂 Tačiau žinia, kad daug žmonių kokosai nesukelia jokių gerų emocijų. Bet jei jūs esat kaip aš – toks pats atsidavęs mėgėjas – pabandyti tikrai verta! 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kokosinis varškės apkepas

Atsispausdinti
Porcijos: 3 Paruošimo laikas: 25 min. Gaminimo laikas: 20-25 min.

INGREDIENTAI

200 g varškės
50 g kokoso drožlių
2 kiaušiniai
25 g (2 arb.š.) cukraus
1 arb.š. vanilinio cukraus
1 arb.š. kepimo miltelių
30 g (2 valg.š.) manų kruopų
1/2 stiklinės vandens

GAMINIMO EIGA

Manų kruopas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti išbrinkti. Varškę pertrinti, kiaušinius išplakti su cukrumi. Kiaušinių plakinį, kokoso drožles, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir manų kruopas sumaišyti su varške iki vientisos masės. Paruoštą masę supilti į kepimo indą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 25 min.

apkepaskokosų drožlėsmanų kruoposvanilėvarškė
2 komentarai
7
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Obuoliniai varškės blyneliai
kitas įrašas
Grikių blyneliai

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Lašišos pyragas su saldžių bulvių koše

Saldūs mini čeburėkai su obuoliais

Svogūnų pyragas

Orkaitėje keptas šamas su medaus, sojos ir garstyčių...

Vištienos užkepėlė su špinatais, saulėje džiovintais pomidorais ir...

Pusrytinės cukinijų ir kokosų pieno apkepėlės

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Salotos su orkaitėje keptu varškės sūriu

Mielinės bandelės su dešrelėmis

Saldžiųjų bulvių karis su špinatais

Perlinio kuskuso salotos su vištiena

Rudųjų lęšių karis su saldžiosiomis bulvėmis ir kokosiniais...

Cukinijų ir morkų blyneliai su varške

REKLAMA

GĖRIMAI

Uogų ir bananų glotnutis (smoothie)

Šaldytų bananų kokteilis su braškėmis

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Trintų vaisių ir graikiško jogurto kokteilis

Moliūgų kava

Naminis citrinų limonadas + 2 uogų skoniai!

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

SVEIKESNI PASIRINKIMAI // Vanilinis ryžių pudingas su avietėmis

Avižiniai blynai

Prancūziškas batonas (Baguette)

Avižinė košė su ispaninio šalavijo sėklomis (Chia) ir...

Avižinių dribsnių blynai

Tiramisu blynų tortukai

2 komentarai

Karolina 27 Kov ’13 - 7:31 pm

Sveika, Asta! Šiandien vakare padariau šį apkepą ir labai skaniai su tėveliais jį suvalgėm. Kadangi esu kokosų mėgėja, labai patiko! Patarimas skaitantiems: kas mėgstate saldžiau, galite dėti daugiau cukraus. Man jo netrūko, bet kai gaminsiu antrą kartą, dėsiu daugiau vanilinio cukraus : )

Reply
Asta 28 Kov ’13 - 6:41 pm

Karolina, smagu, kad apkepas patiko 🙂
Jis toks iš sveikuoliškesnių – labiau apkepas nei pyragas – todėl ir cukraus tiek mažai. Bet jo kiekį, žinoma, galima pasikoreguoti pagal save 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Minkšti žagarėliai | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO

    22 Kov ’20
  • 4

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 5

    Varškės spurgos

    20 Vas ’23
  • 6

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Juodosios arbatos keksas su medumi

    27 Geg ’23
  • Baltojo šokolado keksiukai su pistacijų kremu

    25 Geg ’23
  • Keptų smidrų, pomidorų ir persikų salotos su vytintu kumpiu ir „Burrata“

    23 Geg ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (298)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (31)
    • Bulvių patiekalai (36)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (33)
    • Žuvis (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (279)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (48)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (139)
    • Salotos (51)
    • Šaltieji užkandžiai (72)
    • Sumuštiniai (26)
  • MAISTAS GAMTOJE (18)
  • PASAULIO SKONIAI (52)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (593)
    • Bandelės (38)
    • Be orkaitės (108)
    • Desertai indeliuose (78)
    • Keksai, keksiukai (101)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (148)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (108)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (13)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų