Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

ApkepaiKARŠTIEJI PATIEKALAIVarškės patiekalai

Kokosinis varškės apkepas

parašė Asta 19 Rgs ’09
Kokosinis varškės apkepas

Skonis: 9/10. Čia ir vėl skonį galiu vertinti tik subjektyviai, nes labai labai mėgstu kokosus, todėl ir šis apkepas man tikras skanumynas! 🙂 Tačiau žinia, kad daug žmonių kokosai nesukelia jokių gerų emocijų. Bet jei jūs esat kaip aš – toks pats atsidavęs mėgėjas – pabandyti tikrai verta! 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kokosinis varškės apkepas

Atsispausdinti
Porcijos: 3 Paruošimo laikas: 25 min. Gaminimo laikas: 20-25 min.

INGREDIENTAI

200 g varškės
50 g kokoso drožlių
2 kiaušiniai
25 g (2 arb.š.) cukraus
1 arb.š. vanilinio cukraus
1 arb.š. kepimo miltelių
30 g (2 valg.š.) manų kruopų
1/2 stiklinės vandens

GAMINIMO EIGA

Manų kruopas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti išbrinkti. Varškę pertrinti, kiaušinius išplakti su cukrumi. Kiaušinių plakinį, kokoso drožles, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir manų kruopas sumaišyti su varške iki vientisos masės. Paruoštą masę supilti į kepimo indą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 25 min.

apkepaskokosų drožlėsmanų kruoposvanilėvarškė
2 komentarai
6
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Obuoliniai varškės blyneliai
kitas įrašas
Grikių blyneliai

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

MINIMALIZMAS VIRTUVĖJE // Itališkas omletas (frittata) su varške...

KEFTEDES | GRAIKIŠKI KUKULIUKAI

Lęšių ir vištienos maltinukai pomidorų padaže

Įdarytos šviežios bulvės

Paprasčiausi kepti varškėčiai

Galetė su rikota, vištiena ir karamelizuotais svogūnais

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Vištienos maltinukai su grikiais

Pica „Margarita“

Rudųjų lęšių karis su saldžiosiomis bulvėmis ir kokosiniais...

Varške ir špinatais įdaryti pomidorai

Marokietiškos salotos su bolivinėmis balandomis ir avinžirniais

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

Orkaitėje keptos daržovės su vištienos iešmeliu

Pomidorų, avokadų, mocarelos ir špinatų salotos

Cukinijų ir morkų blyneliai su varške

APIE MOTYVACIJĄ // Šokoladu glaistyti zefyrai

APIE MEILĘ IŠ PIRMO ŽVILGSNIO // Vištienos gabalėliai...

SUSIDRAUGAUTI SU MAISTU // Bolivinės balandos salotos su...

REKLAMA

SALDUMYNAI

Struffoli

Ispaninio šalavijo sėklų (Chia) pudingas su mėlynėmis

Citrininis keksas be glitimo

Moliūginiai deginto sviesto sausainiai

Migdolinė bananų duona su šokoladu

Braškinis tiramisu

2 komentarai

Karolina 27 Kov ’13 - 7:31 pm

Sveika, Asta! Šiandien vakare padariau šį apkepą ir labai skaniai su tėveliais jį suvalgėm. Kadangi esu kokosų mėgėja, labai patiko! Patarimas skaitantiems: kas mėgstate saldžiau, galite dėti daugiau cukraus. Man jo netrūko, bet kai gaminsiu antrą kartą, dėsiu daugiau vanilinio cukraus : )

Reply
Asta 28 Kov ’13 - 6:41 pm

Karolina, smagu, kad apkepas patiko 🙂
Jis toks iš sveikuoliškesnių – labiau apkepas nei pyragas – todėl ir cukraus tiek mažai. Bet jo kiekį, žinoma, galima pasikoreguoti pagal save 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 2

    Šokoladinis tortas „Velnio maistas” (Devil’s Food Cake)

    14 Gru ’11
  • 3

    Morkų tortas su varškės kremo pertepimu

    3 Rgp ’11
  • 4

    New York Cheesecake (Niujorko sūrio tortas)

    15 Bal ’12
  • 5

    Pepparkakor (arba meduoliai švediškai)

    28 Lap ’10
  • 6

    Šokoladinis pyragas

    31 Sau ’10

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Ryžių ir vištienos sriuba su daržovėmis

    31 Sau ’23
  • Minkšti žemės riešutų kremo sausainiai

    28 Sau ’23
  • Agurkų, bolivinės balandos ir avinžirnių salotos

    26 Sau ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (290)
    • Apkepai (46)
    • Blynai (29)
    • Bulvių patiekalai (32)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (39)
  • LENGVI KĄSNELIAI (270)
    • Blynai ir vafliai (40)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (136)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (48)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (576)
    • Bandelės (35)
    • Be orkaitės (104)
    • Desertai indeliuose (75)
    • Keksai, keksiukai (98)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (43)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (74)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (23)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (11)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų