Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

GĖRIMAIŠaltieji gėrimai

Nealkoholinė Helovyno sangrija

parašė Asta 29 Spa ’24
Nealkoholinė Helovyno sangrija

Baisiausiai metų nakčiai paruoškite užkerėto gėrimo – stiklines pripildykite tirštai raudonos nealkoholinės sangrijos. Gėrimas bus lengvas, gaivus, tačiau granatų „krauju“ nutaškytos stiklinės mintyse kurs šiurpias istorijas.

  • Vietoje granatų sulčių galite rinktis nealkoholinį raudonąjį vyną – gėrimas bus dar sodresnės raudonos spalvos, tačiau ne toks saldus.
  • Gėrimą gardinkite mėgstamais vaisiais ir uogomis – čia puikiai tiks ir raudonieji apelsinai, gervuogės ar avietės.
  • Mineralinis vanduo nėra būtinas.
  • Išgėrę gėrimą, suvalgykite ir uogas bei vaisius – įgėrę sulčių skonį, jie bus labai gardūs!

Nealkoholinė Helovyno sangrija

Atsispausdinti
Porcijos: 6 Paruošimo laikas: 20 min. + vėsinsite 1-4 valandas

INGREDIENTAI

1 greipfruto
1 citrinos
2 valg. š. klevų sirupo
1 žaliojo obuolio
200 g šilauogių
1 l granatų sulčių
250 ml greipfrutų sulčių
250 ml gazuoto mineralinio vandens

GAMINIMO EIGA

1. Greipfrutą ir citriną supjaustykite riekelėmis. Sudėkite į ąsotį ir šiek tiek patrinkite mediniu šaukštu, kad išskirtų sultis.
2. Sudėkite plonomis riekelėmis pjaustytus obuolius, suberkite šilauoges. Pagardinkite klevų sirupu. Supilkite granatų ir apelsinų sultis.
3. Gerai išmaišykite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite jame bent valandą ar 3-4 valandas.
4. Prieš patiekdami, įmaišykite gazuotą mineralinį vandenį.

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Lidl Lietuva“ ir publikuotas prekybos tinklo portale ČIA.
Daugiau „Lidl Lietuva“ receptų rasite ČIA.
#reklama #lidllietuva

citrinosgėrimasgranataigreipfrutaihelloweenhelovinashelovynasklevų sirupasmineralinis vanduoobuoliaisangrijašilauogėssultys
0 komentaras
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Šokoladu glaistyti varškės sūreliai
kitas įrašas
Žygio planas | ALTA VIA 2

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Karamelinis ledų ir kavos desertas

Naminis citrinų limonadas + 2 uogų skoniai!

Braškių ir rabarbarų kokteilis

Kava su moliūgų sirupu ir pienu

Vasariška salsa krepšeliuose ir Bellini

Karštas šokoladas su žiemos prieskoniais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

APIE MIEGĄ // Brokolių blyneliai

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

Mini blynelių vėrinukai su uogomis

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Brokoliais, špinatais ir mocarelos sūriu įdarytos bulvės

KOKYBIŠKO GYVENIMO BEIEŠKANT // Kepta košė su persikais

Vasariškos makaronų salotos su pesto padažu

Lęšių salotos su Halloumi sūriu

Pomidorų ir rikotos galetė

Sluoksniuotos tešlos pyragas (Velingtono kepsnys) su lašiša

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Žaliasis kokteilis su persikais

Karamelinė granola

Greitai kildinta neapolietiška pica su šonine ir pievagrybiais

Cinamoniniai mielinių bandelių vafliai

Klafutis su avietėmis, šilauogėmis ir migdolais

Kokosinio-bananinio chia pudingo, aviečių-chia džemo ir graikiško jogurto...

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 3

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 4

    Purūs varškės keksiukai

    1 Kov ’21
  • 5

    Klasikinis medaus tortas

    22 Gru ’19
  • 6

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų