Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

KošėsLENGVI KĄSNELIAIPusryčiai

Pernakt brinkinta avižinė košė su riešutų kremu ir kava

parašė Asta 28 Sau ’24
Pernakt brinkinta avižinė košė su riešutų kremu ir kava

Pusryčiams košę dažniau verdu nei brinkinu, bet būna ir kitaip. Kai žinau, kad savaitė laukia beprotiškai intensyvi ir suplanuota minutėmis, kelias porcijas tokios košės pasiruošiu vien tam, kad rytai nevirstų chaosu. Ryte tiesiog atsidarau šaldytuvą, išsiimu ten vakare įdėtą indelį ir galiu valgyti iškart. Arba įsimesti į kuprinę, kad pusryčiai keliautų kartu su manimi, kad ir kur pati keliaučiau. Paprasta, greita, skanu.

Šis skonių derinys – su kava ir riešutų kremu – mano skoniui yra tooobulas. Košė pavyksta švelniai saldi, kremiškos tekstūros. Skanu ją valgyti vieną, bet aš mėgstu pagardinti keliais šaukštais graikiško jogurto, kuris suteikia gaivumo, lengvumo.

Pernakt brinkinta avižinė košė su riešutų kremu ir kava

Atsispausdinti
Porcijos: 1 Paruošimo laikas: 5 min. + brinkinsite pernakt

INGREDIENTAI

½ stiklinės (50 g) stambių pilno grūdo avižinių dribsnių
1 valg. š. ispaninio šalavijo sėklų (čijos)
½ stiklinės (62 g) pieno
½ stiklinės (62 g) paruoštos kavos
½ stiklinės (62 g) graikiško jogurto
2 valg. š. glotnaus žemės riešutų kremo
1 valg. š. klevų sirupo
1 arb. š. vanilės pastos
¼ arb. š. druskos

Patiekti:
graikiško jogurto

GAMINIMO EIGA

1. Visus košei skirtus ingredientus sumaišykite dubenyje ar stiklainėlyje. Indą uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite pernakt (ar bent 3-4 valandas), kol avižiniai dribsniai sugers skystus produktus, išbrinks ir gausite tirštą košę.
2. Į stiklinę dėkite kelis šaukštus graikiško jogurto, ant viršaus – brinkintą avižinę košę. Viršų galite apiberti saujele smulkintų riešutų.

avižiniai dribsniaičijagraikiškas jogurtaskošėpusryčiairiešutų kremas
0 komentaras
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Trys imunitetą stiprinantys kokteiliai
kitas įrašas
Virtų bulvių cepelinai su varške

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Trys užkandžiai su vytintu kumpiu

Jogurto, granolos ir braškių sluoksniuotis

Chia sėklų pudingas su mėlynėmis ir granola

Bulguro kruopų, vištienos ir daržovių salotos

Lietiniai su varške ir karamelizuotais bananais

Kokosinis ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas su mangais...

REKLAMA

SALDUMYNAI

Ispaninio šalavijo sėklų (Chia) pudingas su vyšniomis

Trupininis pyragas su uogiene

Sluoksniuotas „Juodojo miško“ desertas

Jogurtinis želė tortas su varške ir braškėmis

Šokoladinis padažas ledams ir ne tik

Morkų pyragas su graikiniais riešutais ir varškės kremu

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Bulvių „rožės”

AUKŠTYN KOJOM // Bolivinės balandos salotos su keptais...

Kepti cinamoniniai varškėčiai su keptais obuoliais

Tarta su varške ir pomidorais

Keptas šamas su smidrais ir bulvėmis

Kepti varškėčiai su bananais ir cinamonu

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Apelsininiai vafliai

Šviežių daržovių salotos su kepta duona ir vištiena

Migdolinis ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas su braškėmis...

Lietiniai su rikota ir braškėmis

Kitokia balta mišrainė

Žalieji sumuštiniai su humusu

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 3

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 4

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 5

    Purūs varškės keksiukai

    1 Kov ’21
  • 6

    Klasikinis medaus tortas

    22 Gru ’19

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų