Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

KošėsLENGVI KĄSNELIAIPusryčiai

Pernakt brinkinta avižinė košė su riešutų kremu ir kava

parašė Asta 28 Sau ’24
Pernakt brinkinta avižinė košė su riešutų kremu ir kava

Pusryčiams košę dažniau verdu nei brinkinu, bet būna ir kitaip. Kai žinau, kad savaitė laukia beprotiškai intensyvi ir suplanuota minutėmis, kelias porcijas tokios košės pasiruošiu vien tam, kad rytai nevirstų chaosu. Ryte tiesiog atsidarau šaldytuvą, išsiimu ten vakare įdėtą indelį ir galiu valgyti iškart. Arba įsimesti į kuprinę, kad pusryčiai keliautų kartu su manimi, kad ir kur pati keliaučiau. Paprasta, greita, skanu.

Šis skonių derinys – su kava ir riešutų kremu – mano skoniui yra tooobulas. Košė pavyksta švelniai saldi, kremiškos tekstūros. Skanu ją valgyti vieną, bet aš mėgstu pagardinti keliais šaukštais graikiško jogurto, kuris suteikia gaivumo, lengvumo.

Pernakt brinkinta avižinė košė su riešutų kremu ir kava

Atsispausdinti
Porcijos: 1 Paruošimo laikas: 5 min. + brinkinsite pernakt

INGREDIENTAI

½ stiklinės (50 g) stambių pilno grūdo avižinių dribsnių
1 valg. š. ispaninio šalavijo sėklų (čijos)
½ stiklinės (62 g) pieno
½ stiklinės (62 g) paruoštos kavos
½ stiklinės (62 g) graikiško jogurto
2 valg. š. glotnaus žemės riešutų kremo
1 valg. š. klevų sirupo
1 arb. š. vanilės pastos
¼ arb. š. druskos

Patiekti:
graikiško jogurto

GAMINIMO EIGA

1. Visus košei skirtus ingredientus sumaišykite dubenyje ar stiklainėlyje. Indą uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite pernakt (ar bent 3-4 valandas), kol avižiniai dribsniai sugers skystus produktus, išbrinks ir gausite tirštą košę.
2. Į stiklinę dėkite kelis šaukštus graikiško jogurto, ant viršaus – brinkintą avižinę košę. Viršų galite apiberti saujele smulkintų riešutų.

avižiniai dribsniaičijagraikiškas jogurtaskošėpusryčiairiešutų kremas
0 komentaras
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Trys imunitetą stiprinantys kokteiliai
kitas įrašas
Virtų bulvių cepelinai su varške

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Kokosinio-bananinio chia pudingo, aviečių-chia džemo ir graikiško jogurto...

Mangų, avokadų ir juodųjų pupelių salotos

Marokietiškos salotos su bolivinėmis balandomis ir avinžirniais

Pyragėliai su pomidorais

Raudonųjų lęšių humusas su morkomis

MAMOS DIENORAŠTIS // Cukinijų apkepėlė

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Žiedinių kopūstų, bulvių ir pievagrybių apkepas

Rudens salotos su keptu varškės sūriu

Kepėjai be stabdžių: Su böreğı (Turkiška lazanija)

Piemenėlių pyragas

Ryžiai su moliūgais

Balandėliai su vištiena

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

KOKYBIŠKO GYVENIMO BEIEŠKANT // Kepta košė su persikais

Salotos su keptais batatais ir fetos sūriu

Riešutinė granola

Itališkas omletas (fritata) su bulvėmis, šonine ir špinatais

Karšti sumuštiniai su špinatais ir sūriu

Borekas su varškės ir špinatų įdaru

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

PATS GERIAUSIAS LAIKAS // Karameliniai saldainiai su lazdyno...

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Varškės pyragas su braškėmis

    20 Rgs ’09
  • 4

    Tortas „Snickers“

    22 Rgs ’09
  • 5

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 6

    Šokoladinis tortas „Velnio maistas” (Devil’s Food Cake)

    14 Gru ’11

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (352)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (89)
    • Sumuštiniai (40)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (685)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (135)
    • Desertai indeliuose (94)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų