Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

BandelėsSALDUMYNAI

Bandelės su cinamonu

parašė Asta 21 Bir ’10
Bandelės su cinamonu

Kai žemė slysta iš po kojų. Kai pasaulis, kuriame gyvenai šitiek metų, verčias aukštyn kojom. Kai jau pats nebesupranti, kurioje vietoje yra pabaiga, o kurioje – nauja pradžia. Kai širdis spurda iš džiaugsmo. Nesvarbu, kad nauja pradžia kupina nežinomybės, neatrastų tiesų ir galbūt netikėtų staigmenų.

Mano dienos – kasdieninės permainos. Vienos tokios lengvutės lyg švelnus pavasario vėjas, kitos – stiprios lyg galinga audra. Ir visos tik į gera.

Tokiomis dienomis gera užsidaryti virtuvėje ir trumpam pamiršti visą pasaulį. Paskęsti miltų debesyje, mėgautis aplink pasklidusiu cinamono kvapu, uosti šilumą ir jaukumą…


Skonis: 10/10. Minkštos, purios, kvepiančios cinamonu ir vaikyste. Ir mokyklos suolais, ir pertraukomis valgykloje. Neabejotinai labai skanios, nors stipriai rekomenduojama mėgautis kepimo dieną ar dar kitą dieną po jos – šviežios jos pačios pačios skaniausios 🙂

Sudėtingumas: yra ką nuveikti.

Kur radau? Sonatinos receptai

Bandelės su cinamonu

Atsispausdinti
Porcijos: 30 nedidelių bandelių Paruošimo laikas: 40 min. + tešlos kildinimas Gaminimo laikas: 15-20 min.

INGREDIENTAI

Tešlai:
500 ml pieno
2 arb.š. sausų mielių (arba 25 g šviežių)
140 g cukraus
600 – 700 g miltų
150 g margarino ar sviesto
1 arb.š. druskos

Įdarui:
3 valg.š. (42 g) minkšto margarino ar sviesto
3 valg.š. malto cinamono
3 valg.š. cukraus
1 arb.š. vanilės

1 kiaušinis

GAMINIMO EIGA

1. Pieną, sviestą ar margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas ar sviestas.
2. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis.
3. Pusę miltų mišinio išsijoti į pieno mišinį, išmaišyti. Tuomet suberti likusius miltus ir užminkyti tešlą.
4. Išminkytą tešlą uždengti ir šiltai kildinti apie 30-40 minučių, kol pakils dvigubai.
5. Pakilusią tešlą padalinti į dvi lygias dalis. Kiekvieną iš jų ant miltais pabarstyto lygaus paviršiaus iškočioti į 40 – 50 cm. dydžio 0,5 – 1 cm storio keturkampį.
6. Įškočiotą tešlą ištepti minkštu sviestu, pabarstyti cinamonu, sumaišytu su cukrumi ir vanile.
7. Tešlą suvynioti kaip vyniotinį, „siūle” į apačią. Supjaustyti 3-4 cm. griežinėliais. Kiekvieną per vidurį paspausti pirštais.
8. Bandeles sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą („siūle” į apačią), aptepti paktu kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi.
9. Kepti iki 200 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 – 20 minučių.

bandelėscinamonasmielėssaldumynaivanilė
41 komentarai
22
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Trapūs pyragėliai su žemuogių įdaru
kitas įrašas
Migdolinis tortas su maskarpone

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Tortas „Rožių kerai”

Graikiškas desertas su plikytu kremu „Bougatsa“

Mėlyninis sūrio tortas

Braškiniai ir citrininiai kvadratėliai

Raudonojo aksomo migdoliniai morengai (Red Velvet Macarons)

Vyšnių Pyragas su Morengų Sluoksniu

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Kokosinė granola su uogomis ir vaisiais

Džiovintų vaisių ir riešutų duona

Agurkų, bolivinės balandos ir avinžirnių salotos

Saldžiarūgščiai konservuoti agurkai

Purūs blynai

Vafliai ant pagaliuko

REKLAMA

SALDUMYNAI

Karamelinės cinamoninės bandelės

Saldūs šokoladiniai kvadratėliai

Keksiukai „Raffaello“

Apfelpfannkuchen (vokiškas obuolių blynas)

Jogurtiniai keksiukai su mėlynėmis

Ledų „sumuštiniai“

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Grybų lazanija

Kepėjai be stabdžių: Su böreğı (Turkiška lazanija)

Nesaldus pyragas su šparagais ir lašiša

Paprastas tuno pyragas

Moliūgų, fetos ir špinatų salotos

Bananinis varškės apkepas

41 komentarai

Ineta 21 Bir ’10 - 10:41 pm

Taip ir noris pasičiupt vieną bandelę ir pabėgt:D
Juokauju:)))
Paprasta ir labai skanu, dažnai tokias kepu:))

Reply
Asta 21 Bir ’10 - 11:06 pm

Ineta, nebėk 😉 Galiu arbatos padaryt – susėsim, paplepėsim 😀
Aš neseniai suvokiau, kad mielinė tešla viena iš lengviausių, tai namines bandeles dar irgi tik po truputį atrandu. Ir vis labiau džiaugiuosi šiuo atradimu :))

Reply
Lina 21 Bir ’10 - 11:46 pm

mmm… kaip gardziai atrodo 🙂 panasias jau buvau kepusi, skanu buvo, bet man kol kas mieline tesla yra mano didziausias priesas…. viska bijau gaminti kur recepte yra mieles…

Reply
Asta 21 Bir ’10 - 11:52 pm

Lina, o kur tavo didysis baubas mielinėje tešloje slepiasi? Gal kartu nugalėsim 😀
Iš tiesų aš irgi tik su sausom mielėm dirbu, bet iki dabar – ptfu ptfu ptfu – viskas puikiai 🙂

Reply
Eglė 22 Bir ’10 - 7:07 am

Susidraugavai su mieline tešla iki galo? :)) Šaunumėlis 🙂
Kalbant apie bandeles su cinamonu, labai skanus yra tas cinamono ritinėlių pyragas, kur ža kabo. Rekomenduoju iš visos širdies 🙂

Laikykis, viskas bus gerai 🙂

P.S. Kas per pokyčiai?

Reply
Asta 22 Bir ’10 - 11:15 am

Na, nežinau, atrodo, kad draugaujam, kol kas nesklandumų nepasitaikė :))
Žinau tavo ritinėlių pyragą! Esu atsispausdinus ir tikrai kepsiu – bet žinai, kaip su tais sąrašais „reikia išbandyti”… Dabar, kai priminei, gal paspartės procesas 😀

Ačiū už palaikymą 🙂 Aš irgi bandau įsikalbėti, kad viskas bus gerai ir tik gerai. O pokyčiai… galbūt papasakosiu, šiek tiek vėliau 🙂 Dabar dar jie tokie trapūs, kas baisu sudaužyti.

Reply
Eglė 22 Bir ’10 - 4:59 pm

Svarbiausia, kad visos permainos būtų tik į gera 🙂

Reply
Asta 28 Bir ’10 - 2:37 pm

Taip, Egle, tu visiškai teisi 🙂

Reply
AJ 22 Bir ’10 - 12:27 pm

Kai pamatau bandeles su cinamonu, visad nostalgija apima, nes prisimenu vaikyste 🙂 Taip jas megau, labiau uz viska. Su mama vezdavom ju mociutei, tokiu minkstu, puriu, ir as kelyje ju puse suvalgydavau :))) O tavo bandeles nuostabios! Ir nuotraukos tokios puikios!

Beje, bandeles su cinamonu buvo mano pats pirmas kepinys 🙂 Tavo irasas ikvepe mane vel ju issikepti, kad visi namai pakviptu cinamonu 🙂

Reply
Asta 28 Bir ’10 - 2:34 pm

AJ, man irgi prisiminimų daug kelia 🙂 Ir vaikystę, ir mokyklos laikus, kai ką tik iškeptų bandelių laukdavom, o paskui panelės tarpusavy galvodavom – na, jei dar šiltų turi, tai gal ne nuodėmė būtų ir dar vieną suvalgyti 😀
Skanių bandelių ;))

Reply
Lina 22 Bir ’10 - 12:44 pm

oi baisiausia kad gali neiskilt ir kaip suprast kad jau ta kepuryte tikrai gera susidare, ir kaip suprast kad perminkius (cia su svieziom jom) tesla ji tikrai yra gera ir kad pakils tiek kiek jai reik :)))) ir taip toliau baimiu sarasas :DDD bandziau kazkada mielini obuoliu pyraga, kepiau gal kokias turbut 3h (nes vis rodesi kad jis dar neiskepes ir neiskepes) tai gavosi svieziu mieliu kose su obuoliene, kazkas buvo blogai su tesla padaryta, vat nuo tada ir tas mieliu baubas manyje apsigyveno :)))) labai norisi isbandyt mielinius blynus mano mociute kepdavo tokius skanucius toki purus, pasipute… mmm… jei dar truputis melyniu… bet bijausi kept :)))
su sausom tai kazkada ir as pagal si Sonatinos recepta bandziau bandeles kept gavosi tikrai neblogai, o kai sekanti kart dariau buvo baisu, kietos kaip akmenys gavosi 🙂
Asta, o kokiso tavo baimes su mielem? :)))

Reply
Asta 28 Bir ’10 - 2:36 pm

Lina, kokios smagios istorijos 😀 Nieko, su laiku, su praktika, ir viskas bus gerai… Akmenines bandeles pakeis minkštutės, skanutės 🙂 Svarbiausia juk nepasiduoti, nes kitaip kaip gi pagaliau tas baimes nugalėt?
O mano baimė buvo tiesiog mielinė tešla. Aš jos net nebandžiau ilgai ilgai daryti, nes man ji skambėjo kažkaip baisiai 😀 Kvaila, bet džiaugiuosi pagaliau pabandžius… paaiškėjo, kad ji visai nesudėtinga :))

P.S. Aš gaminu tik su sausom mielėm, su šviežiom vis dar neturėjau nieko bendro :))

Reply
zivile 17 Lap ’10 - 10:19 pm

labai jau skanios bandeles, tikrai kaip mokykloj kepamos. draugas valge valge, ir dar norejo. 🙂 va ryt vel kepsiu. palepint namiskiams ir kas tik ju nores. 🙂

Reply
Asta 17 Lap ’10 - 10:54 pm

Živile, labai džiaugiuosi, kad patiko ir tau, ir draugui 🙂 Taip, bandelėms ir man sunku pasakyti stop, tikra teisybė 🙂 Skanios jums cinamonu kvepiančios rytdienos! :))

Reply
Rim. 16 Vas ’11 - 9:21 pm

Bandelės tai liuks, bet atleiskit, tokie nagai čia visiškai nesiderina… Tačiau tai tik mano nuomonė ((:

Reply
Asta 20 Vas ’11 - 11:41 am

Rim., ar spalviškai, ar estetiškai nesiderina? 🙂 Na, pirmas toks komentaras, todėl įdomu tikrai.

Reply
Ugne 5 Geg ’12 - 7:15 pm

Ech, lietuviai, mes lietuviai. Kazkur gi turim prisikabinti. Kai nera kur, tai kabinamies prie absurdu. Ne manikiuru nuotrauka, o bandeliu, tai ir vertinkit bandeles (kurios, mano galva, nuostabios). Bet tai, aisku, tik mano nuomone.

Reply
Ruta 24 Vas ’11 - 4:26 pm

Labai skanios bandeles, tik teko miltu iberti daugiau, nes tesla buvo labai skysta, taciau viskas kuo puikiausiai iskilo,svarbu,zinoma, nepadauginti miltu, minsktutes, kvapnios 😉 Super receptukassss

Reply
Asta 27 Vas ’11 - 6:00 pm

Rūta, labai džiugu, kad patiko 🙂 Na, su miltais taip jau yra, kad kartais jų kiekį reikia prižiūrėti ir iš akies 🙂

Reply
Ruta 26 Vas ’11 - 12:27 am

Sios dienles nuostabios, dar karta pasikartosiu o sis penktadienis kvepia marmuriniu kekso aromatu, 🙂 Kuris labai pradziugino mus 🙂
🙂

Reply
Asta 27 Vas ’11 - 6:02 pm

Rūta, smagu, kad neapsiribojat vienu kepiniu 🙂 Ir, aišku, džiaugiuosi, kad jie visi patinka – tikiuosi, bus jų dar ne vienas ir ne dešimt, ir visi bus vienas už kitą skanesni :)))

Reply
Ruta 4 Kov ’11 - 3:12 pm

Oj sie puikus receptai, tikrass lobynas 🙂 oj tikrai bus ne vienas ir desimt 😉

Reply
Asta 6 Kov ’11 - 7:31 pm

Labai smagu girdėti, Rūta 🙂 Skanių dienų linkiu, labai skanių! :))

Reply
Ugne 6 Geg ’12 - 8:52 am

Galvojau, ka ten ta mieline tesla…atsiminiau, kad dar budama maza tooookias picas is mielines teslos kepdavau, ir niekad jokios nesekmes neistikdavo. Tais laikais ir mieliu milteliais nebudavo 🙂 Tai va, galvojau iskepsiu mamai mamos dienos proga ryte situ siltu mieliniu bandeliu su cinamonu. Turejau sausu mieliu ir ‘tikru’. Galvojau tikrai naudosiu tas senamadiskas ‘tikras’, bet paskaicius atsiliepimus cia truputi isivariau baimes. Galiausiai, nusprendziau, kad velnia, tai negi as jas ismesiu :] ir uzminkiau tesla. Kadangi radiatoriai jau vasaros rezime, tai imeciau inda su tesla i orkaite ir uzsukau ant, mano galva, labai nedaug :]]] pasiziuriu po pusvalandzio, tesla ne krust! Va, galvoju, reikejo gi man tas sausas mieles naudoti…per tas mano terliones ir mama, aisku, atsibudo, ir atejo paziureti, kas cia paryciais po virtuve baladojasi 🙂 issitrauke ji sena senutele kulinarine knyga, kurioje ties mielemis buvo parasyta, kad mieles geriausiai kyla 27-35C temperaturoje, aukstesneje bakteriju dauginimasis sustoja, o pasiekus 50C jos zusta. Idejau termometra i orkaite ir ka gi, ka gi, buvo 40C :] Istraukiau, pavesinau, kazkiek iskilo. Bekepant jos gal dvigubai iskilo ir dalis ju pasivarte ant sonu. Skanios, minkstos, kvepia cinamonu, mama patenkinta – zodziu happy end’as mielines teslos istorijoje yra 😀 tik vienas retorinis klausimas – tai jeigu prie 50C mieles zusta, tai kaip jos dar sugebejo pakilti ir pasivartyti prie 200C? 🙂

Reply
Asta 9 Geg ’12 - 6:57 pm

Ugne, mielės tikrai labai kaprizingos 🙂 Bet labai smagu girdėti, kad nepaisant mažų nesklandumų, bandelės pavyko ir buvo skanios! 🙂

Reply
Lina 25 Rgp ’12 - 11:47 am

Labai ačiū, Asta, už tokį nuostabų receptą su energetine verte ir išsamiais veiksmų paaiškinimais!:)) Bandelės tikrai išėjo pasakiškai skanios.. 🙂

Reply
Asta 26 Rgp ’12 - 7:25 pm

Lina, labai smagu girdėti! 🙂

Reply
amusante 29 Sau ’14 - 4:15 pm

labai skanios bandeles gavosi 🙂

Reply
Asta 30 Sau ’14 - 3:56 pm

Ačiū, labai džiaugiuosi! 🙂

Reply
svaja 14 Sau ’15 - 6:47 pm

Ryt kepsiu 🙂 jau issirinkau 🙂

Reply
svaja 15 Sau ’15 - 4:12 pm

Visi giria, o va man nesigavo

Reply
svaja 15 Sau ’15 - 4:15 pm

Gal dar nemoku su mieline tesla elgtis, nezinau kaip ji turi atrodyti. Nezinau kur suklydau, ar per daug miltu, nes tesla skysta buvo, ar per plonai iskociojau ir per daug susukau. Na nesigavo man kaip tikejaus, nesigavo tokios minkstos, vidus nepilnai iskepe, o isore apskrudo 🙁

Reply
Asta 20 Sau ’15 - 8:16 pm

Svaja, jei tešla buvo skysta, tai miltų buvo nebent per mažai; tikrai ne per daug. Išminkyta mielinė tešla turi būti minkšta, bet ne skysta – elastinga, glotni. Neabejoju, kad jei tik nepasiduosi, tikrai pavyks puikiai – nors ir ne iš pirmo karto 🙂 Sėkmės!

Reply
Simona 21 Vas ’16 - 10:03 am

Nerealios bandeles, mano vyras sukirto visa lekste, ir jau sako sikart tai pasistengei, turbut recepta sekei nuosekliai 😀 o as net nesistengiau taip paprasta buvo. Ir labai nematavau, nes svarstykliu neturiu, tai apytiksliai. Minkstutes, putlutes, tirpsta burnoj! Super super super!!!!

Reply
Oksana 5 Kov ’16 - 9:43 am

Ir mes išbandėm: http://vegetarai.eu/recipe/bandeles-su-cinamonu

Reply
Vilija 27 Bal ’19 - 9:09 pm

Tikrai,kiek,,internetiniu,, receptu bandziau siu bandeliu,tai sitas pats paciausias,aciu

Reply
Asta 4 Geg ’19 - 10:22 am

Vilija, labai smagu girdėti, ačiū!! 🙂

Reply
Ingrida 16 Lie ’19 - 1:17 pm

Miltų buvo žymiai per mažai… tešla gavosi labai skysta. Dėjau iš akies dar, tai dabar nervinuos ir nežinau ar kas gausis… 🙁

Reply
Asta 11 Rgp ’19 - 7:23 pm

Ingrida, tikiu, kad viskas pavyko puikiai 🙂 Kalbant apie mielinius kepinius, visada labai rekomenduoju pasikliauti ne tik skaičiumi recepte, bet ir stebėti tešlos konsistenciją; kad ji nebūtų nei per kieta, nei per skysta. Ir berti po papildomą šaukštą miltų tol, kol gausite glotnią ir vientisą minkomą tešlą. Tikrai labai tikiuosi, kad bandelės pavyko gardžios 🙂

Reply
Siga 17 Sau ’20 - 2:02 pm

su produktais viskas ok. bet kiek laiko ta tesla minkyti? bent isivaizdavimui?

Reply
Asta 17 Sau ’20 - 2:03 pm

Siga, kol tešla taps minkšta, nelipni, glotnios ir švelnios tekstūros. Niekad nenuiminėju laiko, kartais tenka paminkyti ilgiau, o kartais trumpiau, bet, sakykime, per 5-7 minutes, tikiu, turėtumėte pasiekti tokį rezultatą.

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 4

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 5

    Kiaušinių, sūrio ir vištienos vyniotinis

    16 Kov ’23
  • 6

    Minkšti žagarėliai | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO

    22 Kov ’20

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23
  • Plikyti pyragaičiai su vaniliniu kremu ir šokolado glaistu

    19 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (584)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (12)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų