Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

SALDUMYNAISausainiai

Dvigubi kavos sausainiai su baltojo šokolado pertepimu

parašė Asta 21 Spa ’09
Dvigubi kavos sausainiai su baltojo šokolado pertepimu

Skonis: 10/10 (dešimt su pliusu netgi – pasakė mano brolis 😀 ). O aš galiu pasakyti, kad tokie sausainiukai – dvigubi su pertepimu – jau gana ilgai buvo mano mintyse, planuose ir sąraše “būtinai išbandyti”. Ir pagaliau atėjo ta diena! Ką galiu pasakyti apie rezultatus? Jie tikrai pranoko lūkesčius! Tikrai nesitikėjau, kad jie gausis tooookie, net skanesni už tuos parduotuvinius (o, vaikystėje prisimenu kaip mėgdavau tokius sausainius, berods, dažniausiai kramsnojami būdavo ”Disco”…). Tikrai, norisi susikrauti visus į mažą slaptą dėžutę ir pasislėpti, kad galėtų visi būti tik manoooo… 😀

Sudėtingumas: yra ką nuveikti.

Kur radau? Joy of Baker

Dvigubi kavos sausainiai su baltojo šokolado pertepimu

Dvigubi kavos sausainiai su baltojo šokolado pertepimu

Atsispausdinti
Porcijos: 38 sausainiai Paruošimo laikas: 2 val.

INGREDIENTAI

Sausainiams:
3/4 puodelio (145 g) cukraus
1 1/2 puodelio (200 g) miltų
3/4 puodelio (50 g) kakavos miltelių
1/2 arb.š. kepimo miltelių
1 1/2 arb.š. druskos
1 arb.š. tirpios kavos
215 g sviesto, kambario temperatūros, supjaustyto nedideliais kubeliais

Kremui:
1/2 puodelio (80 g) riebios grietinėlės
200 g baltojo šokolado, susmulkinto

GAMINIMO EIGA

Kremui:
1. Į nedidelį puodą supilti grietinėlę ir kaitinti beveik iki virimo ant vidutinės ugnies.
2. Nukelti nuo ugnies, suberti šokolado gabalėlius. Gerai išmaišyti, palikti minutei pastovėti ir išplakti, kol šokoladas visiškai ištirps.
3. Paruoštą kremą supilti į dubenėlį ir leisti atvėsti iki kambario temperatūros. Tuomet dubenėlį uždengti ir dėti į šaldytuvą 30 – 60 minučių, kol kremas taps pakankamai tvirtos konsistencijos. Jei kremas pernelyg sukietėtų, jį galima labai trumpai pašildyti mikrobangų krosnelėje.

Sausainiams:
1. Dubenyje sumaišyti cukrų, miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską ir tirpią kavą.
2. Sudėti kambario temperatūros sviesto gabalėlius ir išminkyti tešlą.
3. Imti po dalį išminkytos tešlos ir kočioti tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų iki maždaug 0,3 cm. storumo.
4. Apvalia formele išspausti maždaug 5 cm. skersmens apskritimus. Juos dėti ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos, paliekant tarp kiekvieno 2 – 3 cm. tarpus.
5. Kepti apoe 12 – 15 minučių. Išimti iš orkaitės ir leisti ant skardos kelias minutes pravėsti, tuomet perdėti ant grotelių ir visiškai atvėsinti.

Paruošimas:
1. Kremą šiek tiek paplakti šluotele, kad taptų puresnis. Neperplakti!
2. Semti po šaukštelį kremo, dėti ant vieno sausainiuko „blogosios” pusės cento ir „užvožti” kitu sausainiuku, taip pat „blogąją” puse į vidų.Atsargiai spaudžiant puseles tarp pirštų, stengtis, kad kremas tolygiai pasiskirstytų iki pat sausainiuko kraštų.
3. Patiekti ir mėgautis. Skanaus!

grietinėlėkakavakavasaldumynaisausainiaišokoladas
36 komentarai
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Varškės tortas su „Snickers” šokoladukais (II)
kitas įrašas
Arroz con Pollo (ryžiai su vištiena ispaniškai)

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

UOGŲ SEZONAS // Kokosinis braškių ir rabarbarų trupiniuotis

Prancūziški migdoliniai morengai. Macarons

Varškės pyragas su mandarinais

Persikų „shortcake“

Citrinų tarta su mėlynėmis

Meduolinis desertas su karamele ir keptais obuoliais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

APIE MEILĘ IŠ PIRMO ŽVILGSNIO // Vištienos gabalėliai...

Cukinijų ir morkų blyneliai su varške

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

SUSIDRAUGAUTI SU MAISTU // Bolivinės balandos salotos su...

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

POPIERĖLIS IŠ PRAEITIES // Varškėčiai su sėklomis

REKLAMA

GĖRIMAI

Mangų ir kokosų pieno kokteilis (Mango Lassi)

Šaltas kavos gėrimas su šokoladu

Vasariška salsa krepšeliuose ir Bellini

Imbierinis sirupas kavai

Mėlynių, juodųjų serbentų ir acai uogų kokteilis

MAMOS DIENORAŠTIS // Miško uogų kokteilis dubenėlyje

REKLAMA

SALDUMYNAI

Grietiniečiai

Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

Labai šokoladinis pyragas

Mažieji migdoliniai sausainėliai

Tortas „Raudonasis aksomas” (Red Velvet Cake)

Kokosinio-bananinio chia pudingo, aviečių-chia džemo ir graikiško jogurto...

36 komentarai

Jurga 21 Spa ’09 - 7:53 pm

vau, nuostabu:)
bet jau darbelio tai yra..

Reply
Asta 21 Spa ’09 - 8:41 pm

Jurga, ačiū 🙂 Bet, žinok, sąžiningai sakau, kad skonis geresnis nei vaizdas 😛
O darbelio tikrai yra šiek tiek, bet kartais labai smagu užsidaryt virtuvėje bent porai valandų ir atsipalaiduoti… nuo visko 🙂

Reply
Nolita 21 Spa ’09 - 8:45 pm

Fantastiški sausainiai turėtų būti 🙂
Pati kažkodėl prisiminiau savo ‘šokoladinius sausainius su baltuoju šokoladu’ )
Kaip mat sudoroti buvo )

Reply
Asta 21 Spa ’09 - 8:53 pm

Oi, Nolita, žodis „fantastiški” čia labai tinkamas, išties 😀
O aš, kai šitus gaminau, turėjau tik vieną plytelę šokolado, pusę iš pradžių neperteptų palikau, bet paragavę ir įvertinę, kaip mat išsiuntėm atstovą į parduotuvę šokolado ir pertepėm likusius 😀

Reply
Indre 21 Spa ’09 - 10:03 pm

OMG o ar panasu i tuos ulker gal? :]]

Reply
Asta 21 Spa ’09 - 10:21 pm

Net pasitelkiau į pagalbą visagalį googl’ą, kad pažiūrėčiau, kas tie „Ulker” 😀 Bet, atvirai sakau, nesu ragavus, negaliu pasakyt…
Jei manęs skonio receptoriai neapgauna, nes retai dabar jau tuos pirktinius valgau, tai panašūs į „Domino”, na, tikrai tiesiog tirpstantys burnoje, šitą pažadu 😀

Reply
Indre 22 Spa ’09 - 12:20 pm

Taip taip kaip domino 🙂 super – kai tik alga ateis leksiu produktu, nes atrodo tobulai skanus

Reply
Indre 22 Spa ’09 - 12:23 pm

O is tokio teslos kiekio kiek skritinuku mazdaug iseina? 🙂 susigundziau siandien po kolio daryti, nes atrodo beveik visko turiu, o mieliausias sokolado pazadejo ;D

Reply
Asta 22 Spa ’09 - 4:23 pm

Skubu atsakyti, jei tik nevėluoju – skrituliukų iš tešlos kiekio tokio man išėjo 76, todėl pačių sausainiukų: 76/2=38 vnt. 😀
Tiesa, kočiojau dalį jų ploniau nei 0,3 cm. 🙂 Ir dar pastabėlė – tik išėmus iš orkaitės jie tokie pe galo trapūs būna, būtinai reik palaukt, kol gerai atvės, kitaip sulūžinės 🙂

Sėkmės gaminant, lauksiu skanių įspūdžių!!! 🙂

Reply
Kaspinėlis 23 Spa ’09 - 8:54 pm

O kokios nuostabios tabletytės, ypač tiktų nuo liūdesio 🙂 ir gaminimo procesas atjungtų nuo blogų minčių 🙂

Reply
Asta 23 Spa ’09 - 9:09 pm

Kaspinėli, labai taiklus pastebėjimas 🙂 Nuo liūdesio, nuo pervargimo, nuo nervų, nuo mąstymų pernelyg daug… Virtuvė ir tokių ir panašių sausainiukų/pyragiukų/tortukų ir kitokių ‘iukų kartais tikrai veikia kaip puiki terapija 🙂

Reply
Indre 24 Spa ’09 - 9:16 pm

Labai spėjai – šiandien bandysiu gamint. Tik sviesto deja turiu kokius 200g.. nu gal pavyks ir nesilaikant proporcijų sviestui.

Reply
Asta 24 Spa ’09 - 10:08 pm

Et, kas tie 15 gramų, manau, tikrai toks nuklydimas nepamaišys 😀
Kalbant apie sviestą – net juokas ima – šiandien vakare tokį pyragą sumaniau kept, kad teko lėkt iki parduotuvytės artimos keturių pakiukų 😀 Tuoj iš orkaitės trauksiu, įdomu įdomu… 😀

Reply
Indre 25 Spa ’09 - 1:37 pm

Na iškepiau. Aišku pirmu per plonai kočiojau tai tie sudegė ir išėjo į šiukšlinę. Kiti visai nieko pavyko. Siūlyčiau dėti ne baltą, o rudą cukrų – tada sausainiai būtų klampesni, ne taip trupėtų. Patiko, nes primena mano sausainius su šokolado gabaliukais :]

Reply
Asta 25 Spa ’09 - 1:52 pm

Indre, dėkui už patarimus ir pasidalijimus nuomone 🙂 Rudas cukrus pas mane deficitas, tai beveik visur jį keičiu baltu – žinau, negerai, bet… 😀 O šiaip tai taip, jie buvo trapūs ir pas mane, tačiau pertepus aš juos valandžiukę šaldytuve palaikiau, tuomet tas kremas trupučiuką įsigėrė ir buvo super 🙂 Bet kaip žinia, dėl skonio nesiginčijama 😉

Reply
Indre 25 Spa ’09 - 4:41 pm

Na čia tik šiaip pamąstymui, kad yra tobulai, bet galima dar patobulint ;D

Reply
Asta 25 Spa ’09 - 4:53 pm

Faktas, kad tobulumui ribų nėra ir niekad nebus 😀

Reply
inge 25 Spa ’09 - 11:09 pm

Pagaminau, vis dar kvepia visi namai, tik gaila grietinėles, matyt, padauginau, tai gavosi per skystas pertepimas, nors šaldžiau, šaldžiau 🙂 Šiaip tobulai tirpstantys burnoje sausainiukai 🙂 Ačiū už puikų receptą 🙂

Reply
Asta 25 Spa ’09 - 11:46 pm

Inge, vai, kaip džiaugiuos, kad ir tau jie tobulai tirpsta burnoje – šaunu! 🙂 O dėl pertepimo, tai gal tikrai kiek per daug grietinėlės šliūkštelėjai, jei tiksliai nematavai… Na, bet vis tik svarbu, kad galutinis rezultatas patiko 🙂

Reply
Dvigubi Moliūginiai Sausainėliai su Varškės Kremo Pertepimu « Saulėta virtuvė… 1 Lap ’09 - 8:36 pm

[…] by Asta Skonis: 8,5/10. Kartą pabandžius, nesinori sustot. Aš apie dvigubus sausainiukus – aną kartą man jie buvo tokie tobuli ir […]

Reply
Jurgita 8 Lap ’09 - 2:54 pm

Asta, labai šaunus receptas. Vakar kepiau šiuos sausainukus – darbo daug, bet skoniu likau sužavėta 🙂

Reply
Asta 8 Lap ’09 - 3:20 pm

Jurgita, labai smagu, kad patiko! 🙂 O įdėto darbo ir sugaišto laiko šie sausainiukai, pritariu, tikrai verti 😉

Reply
nestute 18 Vas ’11 - 4:44 pm

nesupratau kaip juos kocioti ;/

Reply
Asta 20 Vas ’11 - 11:30 am

Nestute, bandau paaiškinti 🙂
Įsivaizduok, turi išminkytą tešlą. Pasiėmi du kepimo popieriaus lakštus. Vieną lakštą dedi ant spinteles ar stalo, ant šio lakšto dedi dalį išminkytos tešlos (ne visą, o dalį todėl, kad taip lengviau kočioti). Ant šio tešlos gabalėlio dedi kitą kepimo popieriaus lakštą (tešla gaunasi tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų, ar ne?). Ir kočioji. Tuomet nuimi viršutinį kepimo popieriaus lakštą, išspaudi rutuliukus ir kepi sausainiukus 🙂
Taip kočiojama todėl, kad būtų lengviau ir tešla neliptų prie kočėlo 🙂

Reply
Monika 30 Bal ’11 - 6:09 pm

NORIU!!!

Reply
Asta 1 Geg ’11 - 9:43 am

Monika, tuomet marš į virtuvę! 😀

Reply
Laima 23 Geg ’11 - 9:55 pm

Na viskas, įkalbėjot :))) paskaičiau komentarus ir galutinai apsisprendžiau – ryt darysiu 😉

Reply
Asta 28 Geg ’11 - 11:38 pm

Laima, smagu, kad ryžaisi 🙂 O kaip pavyko? 😉

Reply
Vitalija 25 Geg ’11 - 1:51 pm

Jau seniai gundziaus iskept siuos sausainiukus. Taigis, kremas jau saldytuve. O isminkyta tesla gavosi kaip tirsta kose. Neisivaizduoju ka ne taip dariau, nes laikiaus visu proporciju. Ar tos teslos pries kociojant nereiktu pasaldyt???

Reply
Asta 28 Geg ’11 - 11:39 pm

Vitalija, jei tešla tikrai kaip košė, tai pašaldyk. Maniškė buvo labai minkšta, na, bet ne košė. Ir sudėtinga tikrai buvo kočioti pakankamai, kaip jau rašiau ir recepte, nors įmanoma 🙂 Bet užtikrinu, kad skonis atperka visus vargus 🙂

Reply
Zivkulis 23 Lie ’11 - 8:16 pm

Bandžiau ir aš gaminti šiuos ruduosius.Kaip ir Vitalija rašė- man irgi gavosi tiršta košė, visiskai neimanoma kocioti , o perkelti skrituliukus i skarda, isvis mission imposible. Tai emiau i ranka po gabaleli teslos, sukociojau rankoj rutuliuka ir skardoj ji suspaudizua delnu kad bent kiek taptu panasus i blynus. Na bet baisiausia- tai kad man tie skrituliukai pavirto i viena dideli lauka teslos.ir sudege tikrai nekvapniai…nors kepiau neilgiau desimt minuciu…kame bedos..? dujine? sviesto kokybe? as taip ju norejau, taip cia skaniai visos isgyre..bet blogiausia tai kad as jei nepasiseke antra syk nesiryztu daryti, nes man perdaug skauda sirdi visada kai tenka maisto produktus i siuksline pasiusti… ;( atsiuskit man emailu nors viena sausaini kam jie pavyko iskepti 🙂

Reply
Asta 24 Lie ’11 - 8:36 am

Zivkulis, et, suprantu, kad mesti šiukšlinėn produktus, kurie turėjo virsti skanučiais sausainiais, tikrai skauda širdį.. Ir labai liūdna, kad nepavyko.
Nežinau, kur čia problema gali būti. Jei tikrai kaip košė visiška gaunasi – tai miltų tada jau reiktų tikriausiai pridėti šiek tiek. Kad tešla būtų minkštutė, bet būtų įmanoma ją kočioti tarp dviejų kepimo popieriaus lapų. O dėl to, kad per 10 minučių sudegė, čia jau kaltinčiau orkaitę, nes ne vieną kartą pastebėjau, kad skirtingose orkaitėse tie patys kepiniai linkę skirtingai kepti. Todėl reiktų visada nepatingėti užmesti akį, kaip ten sausainiukams sekasi 🙂

Reply
muna 18 Gru ’11 - 2:42 pm

labu. vakar kepiau. nepavyko nei sausainiai, nei pertepimas. padariau keleta esminiu klaidu. beje, kokio karscio orkaiteje reiketu kepti?
aciu uz atsakyma, nes bandysiu darkart.

Reply
Asta 20 Gru ’11 - 11:23 am

Muna, labai gaila, kad nepavyko. Tačiau svarbiausia, kad aiškios klaidos – tokiu atveju jas galima ištaisyti.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 😉

Reply
Greta 22 Gru ’11 - 10:17 pm

Tobula! Tešla gavosi tokia, kokia ir turi būti, kremas taip pat nei per skystas, nei per kietas.. Ir sausainiai per ~14min iškepė idealiai.. Paskaičius komentarus net bijojau kepti, galvojau gal neišeis.. Bet išėjo puikiai, gal dėl to, kad su meile, geromis emocijomis bei Kalėdine nuotaika juos gaminau.. (:

Reply
Asta 22 Gru ’11 - 10:36 pm

Greta, tu labai teisi! 🙂 Tai, su kokiomis emocijomis kepame, tikiu, kad duoda labai labai daug 🙂 Todėl į virtuvę visada geriausia eiti su šypsena 🙂
Labai džiaugiuosi, kad viskas pavyko puikiai! 🙂

Reply

Komentuoti: Indre Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Kiaušinių, sūrio ir vištienos vyniotinis

    16 Kov ’23
  • 4

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 5

    Purus citrininis pyragas

    13 Rgp ’10
  • 6

    Lietiniai su varške ir karamelizuotais bananais

    12 Kov ’23

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Plikyti pyragaičiai su vaniliniu kremu ir šokolado glaistu

    19 Kov ’23
  • Kiaušinių, sūrio ir vištienos vyniotinis

    16 Kov ’23
  • Lietiniai su varške ir karamelizuotais bananais

    12 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (293)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (39)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (583)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (98)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (12)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų