Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Keksai, keksiukaiSALDUMYNAI

Šokoladinis cukinijų keksas

parašė Asta 31 Lie ’11
Šokoladinis cukinijų keksas

Stipriai užsimerksiu, suspausiu stipriai kumštukus ir tyliai, judindama lūpas skaičiuosiu iki trijų. Atsimerkus viskas mirgės akyse, o delnuose bus keturi maži rėželiai nuo netrumpų, ryškiai mėlynai nulakuotų nagų. Įkvėpsiu, iškvėpsiu ir pasakysiu sau, jog, mergaite, tai tikrovė. Čia, dabar, ant šios žemės ir po šiuo dangumi. Kuris, žinia, bet kurią akimirką gali pratrūkti lietumi. Įkyriai primenančiu, kad net ir vasara – ir ji netruks amžinai – o po vasaros bus ruduo, o po to žiema, ir iki pavasario dar mėnesių mėnesiai, begalinės apsiniaukusios dienos, drebėjimai net su storiausiais paltais ir vilnonėm kojinėm, ir šilčiausio megstuko paieškos, ir padėkos tam žmogui, kuris padovanojo kumštines pirštines.

Stop.

Stipriai užsimerkiu, suspaudžiu stipriai kumštukus ir tyliai skaičiuoju iki dešimt. Įkvepiu, iškvepiu. Laikas keisti gyvenimo būdą.

Gerai pradžiai – saldus it nuodėmė keksas. Godžiai jį ragauju ir jaučiu, kaip po truputį, po truputį… aš galiu.


Skonis: 9/10. Sodriai šokoladinis, minkštas ir cukinijų dėka itin drėgnas (beje, cukinijų tikrai visiškai nė trupučio kepinyje nesijaučia). Vienintelis trūkumas ar privalumas, čia jau kiekvienam asmeniškai – keksas itin saldus. Nuo vienos riekelės apsąla ne tik širdis bet ir visas aplink esantis pasaulis. Tai gali patikti (G. sakė, kad jai visai ne per saldu), gali truputį erzinti (kaip mane šįkart), o gali labai nepatikti (jei cukraus kiekį Jūs visur mažinate perpus, čia mažinkite tris kartus). Bet cukraus kiekį nutaikius pagal save, keksas tikrai vertas dėmesio. Ypač jei ir pas jus kaupiasi cukinijos, kurias kažkur būtinai reikia sunaudoti čia-ir-kuo-greičiau-nes-joms-bus-šakės.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Porcijų skaičius: 15 riekelių

Energetinė vertė: 220 kcal/riekelė

Ar gaminčiau dar kartą? Galbūt, tačiau mažinčiau cukraus kiekį.

Kur radau? Food plus words

♥ Šokoladinis cukinijų keksas

2 dideli arba 3 maži kiaušiniai
1 valg.š. vanilės ekstrakto
1 puodelis (200 g) cukraus
70 g sviesto, tirpinto
1/4 arb.š. druskos
1 puodelis (140 g) miltų
1/4 puodelio (35 g) kakavos miltelių
1 1/2 arb.š. kepimo miltelių
1 arb.š. cinamono
2 puodeliai (250 g) cukinijos, tarkuotos
200 g mėgstamo šokolado (aš naudojau po 100 g juodo ir balto šokolado)

1. Įkaitinti orkaitę iki 180 C temperatūros.
2. Kepimo popieriumi ištiesti kepimo indą (12 x 32 cm.).
3. Dubenyje išplakti kiaušinius, vanilę, sviestą, cukrų ir druską.
4. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius.
5. Suberti mišinį į kiaušinių plakinį ir išmaišyti, kol neliks sausų miltų.
6. Į tešlą įmaišyti nuluptą ir per burokinę tarką sutarkuotą cukiniją.
7. Suberti smulkinto šokolado gabalėlius ir išmaišyti.
8. Supilti masę į kepimo popieriumi ištiestą kepimo indą ir išlyginti paviršių.
9. Kepti apie 30 – 40 minučių (man kepė 60 min.) arba kol medinis pagaliukas, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, bus švarus.
10. Atvėsinti, supjaustyti riekelėmis ir patiekti. Skanaus!

cukinijoskakavakeksasšokoladas
50 komentarai
24
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Žiedinių kopūstų, pievagrybių ir vištienos pyragas
kitas įrašas
Morkų tortas su varškės kremo pertepimu

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Baklava su graikiniais riešutais ir migdolais

Meduolinis tiramisu

Kalėdinis trifle su vyšniomis ir imbieriniais sausainiais

Vaisių pica

Tortas „Katinėlis”

Žemuogių trupiniuotis (Crumble)

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Pernakt brinkinta avižinė košė su šilauogėmis

Pernakt brinkinta kokosinė avižinė košė su mangais

Keptų smidrų, pomidorų ir persikų salotos su vytintu...

APIE BALANSĄ // Orkaitėje keptas šamas su bolivinės...

Šaldytų bananų kokteilis su braškėmis

Raudonųjų lęšių humusas su morkomis

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Orkaitėje keptos bulvės, įdarytos šonine, čederio sūriu ir...

Vasariškos makaronų salotos su pesto padažu

Orkaitėje keptos bulvės su voveraitėmis

Kugelis su vištų sparneliais

Bolivinių balandų sriuba su pupelėmis

Rudųjų lęšių karis su saldžiosiomis bulvėmis ir kokosiniais...

REKLAMA

GĖRIMAI

Mėlynių, juodųjų serbentų ir acai uogų kokteilis

Kreminis airiško viskio likeris

Ananasų – kokosų kokteilis su špinatais

Mangų ir kokosų pieno kokteilis (Mango Lassi)

Braškių ir rabarbarų kokteilis

MAMOS DIENORAŠTIS // Miško uogų kokteilis dubenėlyje

50 komentarai

grange 31 Lie ’11 - 5:00 pm

skanuuu, aš ir esu darius su cukinija šokoladinį keksą, patiko labai!

Reply
Asta 31 Lie ’11 - 8:28 pm

grange, aha, labai jau populiarūs, kiek pastebiu, tie šokoladiniai cukinijų keksai (ar cukinijų duonos, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi). Ir tikrai skanūs 🙂

Reply
Egle 31 Lie ’11 - 5:47 pm

Labai skaniai atrodo 🙂

Reply
Asta 31 Lie ’11 - 8:28 pm

Ačiū, Egle. Ir yra skanu 😉

Reply
Rūta 31 Lie ’11 - 6:25 pm

Hmmmm. aš taiiip mėgstu cukinijų pyragus, keksus ir t.t. Ir kaip tik labai noriu išbandyti šokoladinį pyragą! Taviškis atrodo nuodėmingai skaniai 🙂 Man tikrai turėtų patikti! O kokiems pokyčiams nusiteikei? 🙂 Aš nuo kitos savaitės tikiuosi pradėti laiku lipti iš lovos rytais.. šiuo klausimu esu dabar labai rimtai su savim susipykus 😀

Reply
Asta 31 Lie ’11 - 8:33 pm

Rūta, nedvejok, manau, kad tikrai patiks 🙂 Jei tik mėgsti šokoladą, garantuoju (tik atkreipk dėmesį į mano pastabą dėl cukraus, kad paskui nebūtų per saldu) 🙂
Pokyčiai… sudėtingas dalykas. Mažiau bumbėti. Labiau mylėti gyvenimą. Būti geresnei sau ir kitiems. Išmokti optimizmo. Daug daug visko – tiesiog truputį pakeisti save. Taip norėtųsi 🙂

O tau kuo didžiausios sėkmės kovojant su rytais! Tu gali! 🙂

Reply
Viktorija 31 Lie ’11 - 8:14 pm

Mmm… Atrodo labai skaniai. Aš kaip tik turiu cukiniją ir galvojau iš jos kepti ką nors panašaus. Labai smagu tokį desertą valgyti. Skanus ir jei su daržovėmis, reiškia sveikas 😉

Reply
Asta 31 Lie ’11 - 8:34 pm

Viktorija, taip taip, tu visiškai teisi 😀 Jei jau cukinijų keksas, tai kokios kalbos apie nuodėmes? Gi čia sveikuoliškas keksas, vos ne daržovių sriuba! 😀

Reply
Neringa 1 Rgp ’11 - 8:35 am

zinau, kad su cukinijom gaunasi labai skanus skoladinis pyragas, bet dar nei karto nebandziau, geda net paciai… nors tiek receptu noriu isbandyti, kad galva pradeda skaudeti, kada viska spesiu!?
Keksas atrodo puikiai! arciau gyventum – prasyciaus i svecius 🙂

Reply
Asta 2 Rgp ’11 - 4:44 am

Neringa, tikrai kad keista, jog tu dar nespėjai jo išbandyti 🙂 Sakyčiau, pats laikas! Juk kaip tik cukinijų sezonas prasideda.
O jei tu gyventum arčiau ir jei prašytumeis į svečius, mielai priimčiau ir pavaišinčiau 🙂

Reply
Kitada 1 Rgp ’11 - 4:06 pm

Sakot pokyčiai… uch kaip jų reiktų. O cukinija kaip tik laukia savo sunaikinimo. Ir dar ypatinga cukinija, išaugusi savam mini darželyje. Tikiuosi jos gyvenimo galas bus nuodėmingai skanus 🙂

Reply
Asta 2 Rgp ’11 - 4:45 am

Kitada, daržovės iš savo daržo tikrai ypatingos 🙂 Linkiu, kad ypatingas būtų ir keksas, jei nuspręsi jį kepti!

Reply
Jūratė 2 Rgp ’11 - 8:16 pm

Labai labai labai! Oj, kaip labai! Skanuuuu! Saldus, tikrai saldus. Neturėjau šokolado, maniau, gal vien nuo to saldumas sumažės, dėl visa ko dar ir cukraus kiekį trečdaliu sumažinau, bet vis tiek kiek persaldu buvo. Nors, prie stiklinės pieno labai skaniais susivalgo. Ir cinamono nedėjau – kažkada kepiau šokoladinį pyragą su cinamonu, nelabai man derėjo. Žodžiu, saldus, kakavinis, drėėėėgnas, minkštut minkštutėlis keksas… mmm… Patiko, bus kepamas dar ne kartą 🙂 AČIŪŪŪ

Reply
Asta 3 Rgp ’11 - 10:25 am

Jūrate, na va, reiškia, teisingai nutuokiau dėl to ne visiems tinkamo saldumo 🙂 Bet gerai tai, kad šitus dalykus lengva pagal save pasikoreguoti 🙂 Taigi, džiaugiuosi, kad keksas patiko ir buvo įrašytas į ateityje kepsimų gretas 🙂

Reply
Py.Ei 5 Rgp ’11 - 10:50 am

O kam ten tos cukinijos?

Reply
Asta 5 Rgp ’11 - 10:57 am

Pauliau, būtų šiek tiek keista, jei cukinijų kekse cukinijų nebūtų, ar ne? 🙂
O šiaip cukinijos kepiniams duoda drėgnumo, pačio skonio nesijaučia 🙂

Reply
Py.Ei 5 Rgp ’11 - 12:17 pm

Aišku. Tą ir norėjau išgirsti 🙂 Reiks kept šeštadienį.

Reply
Asta 7 Rgp ’11 - 4:37 pm

Pauliau, rytoj turėsi papasakoti, kaip patiko 😉

Reply
Indrė 12 Rgp ’11 - 7:23 pm

Oj kaip viliojančiai atrodo. mmm
O ar galima dėti tik pienišką šokoladą ar geriau juodasis ? 🙂

Reply
Asta 15 Rgp ’11 - 12:07 pm

Indre, ačiū 🙂
Galima dėti kokį tik nori šokoladą, tačiau reikia atkreipti dėmesį į tai, kad juodas šokoladas yra ne taip intensyviai saldus kaip pieniškas ir baltasis.

Reply
Gintarė 13 Rgp ’11 - 2:50 pm

Taip!Taip!Taip! Šis keksas vertas kiekvieno priaugto kilogramo, kiekvienos kalorijos, kiekvienos minutės sugaištos jį kepant :D!Šiaip aš visiškai nevalgau juodojo šokolado ir galvojau, kad man šis keksas nepatiks bet… manau, kad tai tas pyragas kurio gabalėlį suvalgius įmanoma pašokti iki dangaus 😀

Reply
Gintarė 13 Rgp ’11 - 2:51 pm

Ir beje cukraus kiekį mažinau perpus

Reply
Asta 15 Rgp ’11 - 12:08 pm

Gintare, tavo komentaras sukėlė plačią plačią šypseną 🙂 Ačiū 🙂 Labai gera kažkam suteikti tiek džiaugsmo paprasčiausiu kekso receptu 🙂

Reply
Deimantė 31 Rgp ’21 - 7:01 am

Tikrai 🙂 Visada kai tokius kiekius pamatau receptuose, rėžiu per pusę 🙂

Reply
Ilona 4 Rgs ’11 - 2:16 pm

Puikus receptas. Labai patiko! Vyras itariai ziurejo, kaip gaminau. Bet paragaves, negalejo patiket, kad su cukinija.

Reply
Asta 4 Rgs ’11 - 5:40 pm

Ilona, labai smagu girdėti, kad skeptiškas vyro žvilgsnis virto tik trupiniais lėkštėje 🙂

Reply
Indre 27 Spa ’11 - 3:24 pm

Aciu Astule ir vel uz skanu recepta!!!! Kazkaip automatiskai einu pas tave kada noriu ko nors skanaus 🙂 Vyras dar karsto kekso kelis gabalus surijo, as neiskenciau kol visai atves ir silto gera gabala surijau, nu ir ka??? Nebeliko nei puses kekso :((((

Reply
Asta 27 Spa ’11 - 8:23 pm

Indre, kaip miela girdėti, ačiū labai labai 🙂 Nuolatiniai skaitytojai yra tikriausiai vienas didžiausių galimų įvertinimų. Man tai labai svarbu, ačiū! 🙂

Ir dar labai džiaugiuosi, jog keksas – akivaizdu – patiko 🙂

Reply
Indrė 22 Rgp ’12 - 11:00 am

Tikėjausi, kad šis keksas bus skanus, bet, kad TOKS skanus :O Labai ačiū už tokį skanų receptą 🙂

Reply
Asta 26 Rgp ’12 - 7:26 pm

Nėra už ką, Indre! 🙂 Labai džiaugiuosi, kad patiko 🙂

Reply
Laima 10 Bal ’13 - 6:41 am

tokį šokoladinį cukinijų keksą kepu jau nuo rudens, pasaka, ne skonis, tik truputį kitokie kiekiai produktų ir nededu cinamono.cukinija tikrai duoda tik drėgnumą.kas valgė, visi gyrė.

Reply
Asta 15 Bal ’13 - 7:49 pm

Laima, visiškai pritariu, kad šokoladinis cukinijų keksas yra didelis GĖRIS! 🙂 Tas drėgnumas, mm.. labai labai 🙂

Reply
Deimante 29 Lie ’13 - 9:51 am

nesuprantu, kodel ivertinimas tik 9 is 10;) sis keksas vertas 10!:) visiems siulau pabandyti. tikrai labai labai skanu. neliko ne vieno abejingo:)

Reply
Asta 5 Rgp ’13 - 5:21 pm

Deimante, labai gera skaityti tokius komentarus, ačiū, džiaugiuos, kad patiko 🙂

Reply
ausra 9 Rgp ’14 - 8:39 am

O ar galima daryti i keksiuku formeles? Kiek laiko reiktu kepti?

Reply
Asta 30 Rgp ’14 - 9:20 am

Aušra, manau, kad keksiukų formelėse iškeptų per 20-25 minutes 😉

Reply
Laume :) 8 Rgs ’14 - 2:08 pm

Kau daug kartų kepiau šį keksą ir visuomet pavykdavo puikiai – tai pats mėgstamiausias visos mūsų šeimos kepinys!
Tik deja šį kartą kažkas nepavyko – netgi tešla man atrodė keistai skystesnė nei įprastai (net pašovus pyragą į orkaitę dar kartą perskaičiau receptą – ar tikrai jokio ingrediento nepamiršau? – Tikrai, ne). Visgi keksas gavosi visiškai įtartinai šlapias – lyg pužžalę tešlą valgyčiau… Net kepiau papildomai 20 min ilgiau… Tikiuosi, jog atšalęs bus visgi valgomas…
Ką galėjau padaryt ne taip????

Reply
Asta 8 Rgs ’14 - 5:15 pm

Et, kaip gaila, kad nepavyko. Manau, kad čia kalta gali būti cukinija – vis tik ne visos jos vienodos ir šįkart gal pasitaikė itin sultinga, išskyrė daug sulčių ir todėl tešla tapo per skysta. Tokiu atveju, jei matot, kad cukinija išskira labai daug sukčių, vertėtų jas lengvai nuspausti, prieš įmaišant į tešlą.

Reply
Šokoladinis cukinijų keksas su raudonaisiais serbentais | SKONIŲ RUMBA 21 Rgp ’15 - 7:37 pm

[…] Receptą radau vėlgi savo mylimoje, labai dažnai vartomoje A.Černės Saulėtos virtuvės Saldumynų knygoje, 139 puslapyje. Kas neturi knygos, receptą gali peržiūrėi ir čia. […]

Reply
Audronė 31 Spa ’15 - 8:11 pm

Dieviško skonio. Vaikai nemėgsta nieko kas su cukinija, šiam gėriui atsisakyti argumentų neliko 🙂

Reply
Jovita 15 Rgp ’17 - 12:09 pm

Tobulas gavosi keksas. Toks visas šokoladinis, drėgnas ?. Tiesa, cukraus dėjau pusę kiekio, ir man to pilnai užteko.
Ačiū už puikų receptą

Reply
Asta 16 Rgp ’17 - 8:34 am

Jovita, nėra už ką, labai džiaugiuosi, kad keksas patiko! 🙂

Reply
aiz 12 Rgs ’17 - 5:10 pm

O kaži jei dėčiau tiesiog vanilinio cukraus, o ne ekstraktą? Ir kaip smulkiai šokoladą sudėjot? Gabaliukais, trupinukais? 😀

Reply
Asta 12 Rgs ’17 - 6:33 pm

Vanilinis cukrus puikiausiai tiks, o šokoladą paprastai pasmulkinu peiliu, nedideliais gabaliukais 🙂 Skanaus, lauksiu įspūdžių!

Reply
:-) 16 Rgs ’17 - 1:58 pm

Labai skanus!:-) Dėjau 80 g. cukraus ir 100 g. juodo šokolado:-) Cukraus pilnai užteko, o šokolado (žinoma, juodo) kitąkart bandysiu įdėti pilną normą, nes l. smagu užtikti kuo daugiau išsilydžiusių šokolado gabalėlių…niam…:-p

Reply
Asta 22 Rgs ’17 - 1:32 pm

Labai džiaugiuosi, kad patiko! Šokolado nebūna per daug! 😀

Reply
Aleksandra 6 Lie ’18 - 2:34 pm

Ar galima sviestą pakeisti į paprastą aliejų?

Reply
Asta 9 Lie ’18 - 6:22 pm

Aleksandra, kepinių su sviestu ir aliejumi tekstūra šiek tiek skiriasi, tačiau iš esmės, taip, galite pakeisti.

Reply
Inesa 28 Spa ’20 - 10:01 am

Labai skanus!!

Reply
Asta 6 Lap ’20 - 10:59 pm

Ačiū! 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 3

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 4

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 5

    Purūs varškės keksiukai

    1 Kov ’21
  • 6

    Klasikinis medaus tortas

    22 Gru ’19

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų