Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Bulvių patiekalaiDaržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAI

Įdarytos šviežios bulvės

parašė Asta 20 Rgs ’09
Įdarytos šviežios bulvės

Skonis: 9,5/10. Jau minėjau apie savo silpnybę įdarytoms bulvėms – ji nesikeičia 🙂 Tikrai puikaus skonio įdaras, galutinis rezultatas taip pat labai labai skanus.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Įdarytos šviežios bulvės

Atsispausdinti
Porcijos: 2 Paruošimo laikas: 40 min. Gaminimo laikas: 20 min.

INGREDIENTAI

2 didelės bulvės
1/2 morkos
1 krabų lazdelė
1 svogūnas
40 g fermentinio sūrio
svogūnų laiškai
druska, pipirai

GAMINIMO EIGA

Dideles šviežias bulves išvirti su lupena, perpjauti per pusę ir viduriukus išskobti. Morkas išvirti. Morkas ir krabų lazdeles supjaustyti mažais kubeliais, sumaišyti su išskobta bulvių mase. Susmulkinti ir pakepinti svogūnus, įmaišyti į daržovių masę. Sudėti supjaustytus svogūnų laiškus, dalį sutarkuoto fermentinio sūrio, pagardinti druska bei pipirais ir gerai išmaišyti. Šiuo įdaru prikimšti išskobtų bulvių puseles ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuomet viršų apibarstyti likusiu fermentiniu sūriu ir pakepti dar kelias minutes.

bulvėskrabų lazdelėsmorkossūrissvogūnaisvogūnų laiškai
2 komentarai
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Grikių blyneliai
kitas įrašas
Cukinijų apkepas

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

VASARIO ATRADIMAI // Upėtakio filė su žaliosiomis citrinomis

Bulvių ir saldžiųjų bulvių košė su žolelėmis |...

Trinta brokolių sriuba

APIE VĖJUS // Salotos su rūkyta lašiša

Orkaitėje keptos vištos blauzdelės ir bulvių skiltelės su...

Obuoliniai varškės blyneliai

REKLAMA

SALDUMYNAI

Ledų „sumuštiniai“

Kakaviniai keksiukai su rikota

Pavlova su maskarpone, apelsinų kremu ir uogomis

Cinamoniniai mielinių bandelių vafliai

Saulėtos virtuvės blynų ir vaflių knyga | Šokoladiniai...

Obuolių pyragėliai

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Orkaitėje kepti moliūginiai varškėtukai

Naminė pica

Orkaitėje kepta dorada su daržovėmis ir Tartar padažu

Salotos su lašiša ir fetos sūriu

Pikantiški cukinijų, varškės ir lęšių blynai

Mėsainiai su barbekiu plėšyta kiauliena

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Pomidorų, agurkų, špinatų ir mocarelos salotos

Salotos su vištienos sparneliais ir avokadų padažu

Šilauogių „clafoutis“

VASAROS PASILEPINIMAI // Kokosinės pusryčių apkepėlės su obuoliais

Sumuštiniai su lašišos užtepėle

PLIUS DEŠIMT // Ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas...

2 komentarai

saldutte 14 Bal ’12 - 10:43 am

Šiandien šitą gaminsiu, tikiuosi visiems patiks, tik žadu naudoti ne krabų lazdeles o vištienos kumpelio ar kažko pan 🙂

Reply
Asta 16 Bal ’12 - 9:06 pm

Na, ar patiko? Tikiuosi, kad taip 🙂
Bent jau mes įdarytas bulves labai labai mėgstame, su įvairiausiais įdarais – labai puikus patiekalas, kai reikia sunaudoti likučius iš šaldytuvo 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 3

    Purūs varškės keksiukai

    1 Kov ’21
  • 4

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 5

    Klasikinis medaus tortas

    22 Gru ’19
  • 6

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų