Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Keksai, keksiukaiSALDUMYNAI

Moliūginiai keksiukai

parašė Asta 13 Lap ’11
Moliūginiai keksiukai

Tuo metu, kai tikriausiai beveik visas pasaulis užsikrėtė Moliūgo karštine, aš sėdėjau sau ramiausiai, gurkšnojau svarainių arbatą, skaičiau nuostabius receptus, linksėjau ir gyriau, gyriau, gyriau… Kaip gražiai atrodo. Kaip vilioja. Kaip norėčiau. Koks gėris, pasirodo, tas moliūgas yra. Ir dar kiekviena palankia proga prisimindavau apie rūsyje tupinčius oranžinius kamuolius. Taip, apie moliūgus.
Tiesa, moliūgai rūsyje savo dienos laukė pakankamai ilgai. Praėjo beveik visas ruduo, medžiai nubarstė beveik visus lapus, o iš turgų moliūgai taip pat po truputį ėmė nykti… Ir tik tada, kai Moliūgų karštinė ėmė blėsti, aš nusileidau keliolika laiptelių žemyn, pasilenkiau prie žemiausios lentynėlės rūsyje ir atsinešiau moliūgą į virtuvę.
Ir šis savaitgalis buvo kuo tikriausias moliūginis savaitgalis! Pagaliau moliūgai keliavo ne tik į sriubą, bet ir į keksiukus, ir į sausainius, ir į stiklainėlį, iš kurio turinio dar šiek tiek vėliau vėl bursim moliūginius stebuklus. Ir žinote ką? Moliūgas – puiki daržovė! Sveikinu save ir džiaugiuosi dėl savęs, kad šiemet pagaliau (!!) išdrįsau su jais susidraugaiti.
Dabar manau, kad kitais metais Moliūgo karštnė neaplenks ir manęs. Tikrai neaplenks.

O kol kas, kol dar, tikiu, ne vienas rūsyje ar šaldytuve turite bent gabalėlį moliūgo, siūlau išbandyti nuostabius keksiukus! Žinoma, moliūginius keksiukus!

Skonis: 10/10. Keksiukai nėra purūs, kaip mums įprasta – jų konsistencija pakankamai sunki, tačiau keksiukai gausiai drėgni ir puikiai valgosi tiek su puodeliu arbatos, tiek be jos. Šiek tiek primena labai storus blynus ar minkštučius varškėčius. Šiek tiek kitokie nei įprasta, tačiau stebinančiai gardūs keksiukai.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Cooking with my kid

Moliūginiai keksiukai

Atsispausdinti
Porcijos: 18 keksiukų Paruošimo laikas: 20 min. Gaminimo laikas: 20-25 min.

INGREDIENTAI

1 ½ puodelio (210 g) miltų
¾ puodelio (150 g) cukraus
2 arb.š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
1 puodelis (300 g) moliūgų piurė*
2 dideli kiaušiniai, lengvai išplakti
½ puodelio (145 g) saulėgrąžų aliejaus
125 g lieso natūralaus jogurto

GAMINIMO EIGA

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
2. Pariruoškite kepimo formą su keksiukų formelėmis.
3. Sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
4. Kitame dubenyje išplakite moliūgų piurė, kiaušinius, aliejų ir jogurtą.
5. Sumaišykite sausus ir drėgnus produktus. Nepermaišykite.
6. Paskirstykite paruoštą tešlą į keksiukų formeles.
7. Kepkite, kol medinis pagaliukas, įkištas ir ištrauktas iš keksiuko centro, bus švarus, apie 20 – 25 minutes.
8. Atvėsinkite ir patiekite.

*Moliūgų piurė pasigaminti labai paprasta. Moliūgą nuplaukite, supjaustykite gabalais, išimkite sėklas. Dėkite į kepimo skardas, išklotas kepimo popieriumi, ir kepkite iki 190 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol moliūgas taps minkštas. Kilogramas moliūgų gabalėlių turėtų kepti apie 45 – 50 minučių. Išėmę iš orkaitės, nulupkite odelę. Moliūgą dėkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės – piurė. Jei reikia, šiame etape galite įpilti vandens, norėdami išgauti tinkamą konsistenciją (maždaug 1 – 3 valgomus šaukštus).

jogurtaskeksiukaimoliūgainatūralus jogurtassaldumynai
47 komentarai
12
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Šaltas kavos gėrimas su šokoladu
kitas įrašas
Vanilinis varškės pyragas

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Žalieji migdoliniai pyragaičiai „Macarons“

Šokoladinis cukinijų keksas

Karamelinis varškės ir riešutų pyragas

Šokoladinis grietininis keksas

Sluoksniuotas desertas su meduoliais ir vyšniomis

Kokosinis uogų ir obuolių trupiniuotis

REKLAMA

SALDUMYNAI

MOTERYS // Kakavinis ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas...

Saldieji piršteliai

Šokoladiniai pyragėliai „Moelleux au Chocolat“

Varškės pyragas su obuoliene

Pyragas su braškėmis ir rabarbarais

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Orkaitėje keptas šamas su medaus, sojos ir garstyčių...

Pikantiški cukinijų, varškės ir lęšių blynai

Bulvių keksiukai su daržovėmis

Salotos su orkaitėje keptu varškės sūriu

Saldžiųjų bulvių virtinukai su kokosų pieno ir špinatų...

Bananinis varškės apkepas

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

MAMOS DIENORAŠTIS // Mielinės lankstytos bandelės su dešrelėmis

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

ŠOKOLADAS KALĖDOMS // Šokoladinės eglutės

PATS GERIAUSIAS LAIKAS // Karameliniai saldainiai su lazdyno...

APIE MOTYVACIJĄ // Šokoladu glaistyti zefyrai

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

47 komentarai

Renata 13 Lap ’11 - 7:19 pm

Ui kokie gražuoliai!

Aš šį rudenį irgi jau kepiau moliūginius keksiukus. Ir su aliejum, ir su sviestu. Pastarasis keksiukuose man patiko labiau. Ar nebandėt? 🙂

Reply
Asta 17 Lap ’11 - 5:38 am

Renata, ačiū 🙂 Man jie irgi tokie simpatiški buvo, tokie ryškūs, saulėti… 🙂
O moliūginius keksiukus esu išmėginusi tik šiuos vienintelius, reikės pabandyti ir su sviestu.

Reply
Indrė 13 Lap ’11 - 7:36 pm

Manęs karštinė dar irgi neaplankė. Gaaaal šį savaitgalį nulėksiu iki turgaus ir kokią pusę įgysiu. Nes daugiau nepanešiu 😀
Nes jau labai labai noriu išbandyti tuos visus grožius ir irgi čepsėti ir girti, kad labai skanu 🙂

Reply
Asta 17 Lap ’11 - 5:39 am

Indre, jei tik labai labai nori, manau, ir iki turgaus atrasi minutėlę nulėkti 😉 Tikrai, pasirodo, moliūgas yra labai skanus dalykas. Labai! 🙂

Reply
Ineta 13 Lap ’11 - 9:06 pm

Labai skaniai atrodo:) Prisišaldžiau moliūgų tyrės, kad galėčiau ilgai gamint iš jų:)

Reply
Asta 17 Lap ’11 - 5:40 am

Ineta, ooo, kaip baltai pavydu, šaunuolė! Aš nė norėdama negalėčiau, nes šaldymo kamera visa iki kraščiukų užpildyta… ech, reikia mėgautis dabar, vadinasi 🙂

Reply
Mindaugas 14 Lap ’11 - 8:33 am

Mes irgi prisišaldėm moliūgo 🙂 Tokius receptus kaip šis, reikia kaupti 🙂 Vargšas tas moliūgas, atrodo, su juo norisi, tiek daug gaminti, o jis pas mane tik vienas ?? 😀

Reply
Asta 17 Lap ’11 - 5:41 am

Mindaugai, kiekvienam savos bėdos 🙂 Pas ką moliūgų nėr, pas ką tik vienas, o kas jų iš viso neturi… Bet teisybė, kad viliojančių moliūginių receptų yra šitiek daug, nors imk ir visus moliūgus iš turgaus susipirk 😀

Reply
Maisto Diletantė 15 Lap ’11 - 3:53 pm

Mano šaldiklis irgi prikištas moliūgo, bet iki keksiukų kol kas dar nedaėjau 🙂

Reply
Asta 17 Lap ’11 - 5:42 am

Na, tikėkimės, kad ateis ir keksiukams eilė 😉 O kai ateis, nuoširdžiausiai rekomenduosiu išmėginti šiuos 🙂

Reply
Jolita 20 Lap ’11 - 11:27 am

super, labai labai skanu, niekas neatspėjo kad viduje yra moliūgo 🙂 ačiū už receptuką!!!

Reply
Asta 22 Lap ’11 - 8:22 pm

Jolita, maniškis irgi valgė, nors ir visiškai nemoliūginis yra 🙂 Šaunu! Nėra už ką, džiaugiuosi, kad patiko 🙂

Reply
Rita 1 Gru ’11 - 4:41 pm

Kepaiu ir aš šiandien juos. Viskas skanu, puiku. Viena porcija seneliui vešime pagardintą midumi – irgi skaniai gavosi 🙂 Tik vienintelis minusas – kepimo laikas – labai ilgai kepė, apie 45 min, matyt todėl, kad kepiau sudėjusi formeles silikoninėje formoje. Nežinau …:)

Reply
Asta 1 Gru ’11 - 7:12 pm

Oho, Rita – tikrai baisiai ilgai kepė! Neįsivaizduoju, kodėl – tikrai neturėtų taip būti dėl silikoninės formos… Nors, kaip žinia, visos orkaitės skirtingai kepa 🙂 Džiugu, kad patiko 😉

Reply
Vaida 2 Spa ’12 - 3:09 pm

Keksiukai tikrai pasakiški – iškepiau juos šiandien net dusyk 🙂

Reply
Asta 3 Spa ’12 - 4:53 pm

Vaida, labai džiugu girdėti! Skanaus! 🙂

Reply
Viktorija 18 Lap ’12 - 9:26 am

Sveiki, aiū už nuostabius receptus. Vakar pabandžiau šiuos keksiukus. Skonis – pasakiškas, bet man iškilo tik iki piršto storumo, nors į formeles dėjau daug tešlos. Tiksliau, buvo iškilę iki poros pirštų, bet po to sukrito, nes buvo tuščiaviduriai. Ir vientų skaičius, na 3 kart 18 gavos 🙂 Kame reikalas? Gal patartumėte, nes labai norisi tokį skanumyną pakartoti.

Reply
Asta 2 Sau ’13 - 7:44 pm

Viktorija, gal netyčia tešlą permaišei? Keksiukų tešlą reikia maišyti atsargiai, tik tol, kol neliks sausų miltų. Jokiu būdu neplakti plaktuvu ar panašiai. Ir viskas turėtų puikiai pavykti 🙂

Reply
optimiste 28 Lap ’12 - 7:48 pm

antra kart nekepciau, seip sau „moliukai”

Reply
Asta 2 Sau ’13 - 7:44 pm

Ačiū už komentarą 🙂 Visų mūsų skoniai skirtingi, ir tai yra labai natūralu 😉

Reply
Ieva 18 Vas ’13 - 8:54 pm

Asta,
tik ka kepiau keksiukus – didelis aciu uz nuostabu recepta. Labai skanus, dieviski. Tiesa, neturejau pakankamai moliugo, tai iki tu 300 g pritarkavau obuoliuko, nors ir nedaug, bet skonio nepagadino, o gat net ir atvirksciai – pagerino. Tikrai labai skanu. Butinai kartosiu!

Reply
Asta 24 Vas ’13 - 3:37 pm

Ieva, smagu girdėti! Džiaugiuosi, kad patiko; o patobulinimai skamba šauniai, obuolys čia tikrai turėtų tikti 🙂

Reply
Agnė 31 Geg ’13 - 7:57 am

Labai geras receptas. Šiandien sunaudosim paskutinį užšaldytą piurė. Paskutiniu metu į šiuos keksiukus įmaišau smulkiai tarkuoto „Džiugo”, Su sūriu namiškiams jie net skanesni nei be jo.

Reply
Asta 5 Bir ’13 - 3:33 pm

Agne, puikios improvizacijos! Džiaugiuosi, kad moliūginiai keksiukai patinka ir įkvepia 🙂

Reply
Gitana 12 Spa ’13 - 2:40 pm

Ką tik paragavome pirmuosius, o kiti dar kepa… Labai skanūs- tiek man, tiek mano vaikučiui. Jis ir privertė mane parašyti komentarą 🙂 Labai ačiū už receptą.
P.S. vietoj aliejaus dėjau sviestą ir, kad keksiukai būtų dar labiau rudeniški, įbėriau šiek tiek pyrago prieskonių.

Reply
Asta 17 Spa ’13 - 9:27 am

Gitana, labai ačiū Jums abiems su vaikučiu už komentarą 🙂 Džiaugiuosi, kad keksiukai patinka, skanaus! 😉

Reply
Ilona 1 Lap ’13 - 8:51 am

Šitie keksiukai tikras atradimas…Ačiū už receptą! Gavosi puikiai purūs, minkšti, drėgni…

Reply
Asta 5 Lap ’13 - 3:43 pm

Ačiū, Ilona, už gerus žodžius keksiukams 🙂 Džiaugiuos, kad patiko 🙂

Reply
Ooo 23 Lap ’13 - 4:27 pm

Ar galima panaudoti graikiska jogurta?

Reply
Asta 3 Gru ’13 - 12:17 pm

Kuo drąsiausiai 😉

Reply
Vaida 13 Vas ’14 - 8:02 pm

Nuostabiausi ir skaniausi keksiukai! Mažiau kaip dvigubą porciją kepti net neišeina 😀

Reply
Asta 17 Vas ’14 - 8:52 pm

Vaida, laaaabai džiaugiuosi! 🙂

Reply
Viktorija 25 Rgs ’15 - 6:47 pm

Super! Labai skanu, šieimai labai patiko 🙂 Ačiū už receptą! Bet man labai prie popieriukų prilipo?

Reply
Asta 27 Rgs ’15 - 11:00 am

Viktorija, džiaugiuosi, kad patiko 🙂 Kartais keksiukai tikrai linkę prie popieriukų lipti ir aš galvoju, kad galbūt neretu atveju tai nuo pačių popierėlių priklauso? Nors tiksliai tikrai nežinau 🙂

Reply
Laura 7 Sau ’16 - 8:19 am

Wow! Šitie keksiukai neprilygsta niekam! Labai geras receptas 🙂 o dėl prilipimo prie popieriukų, man ir paciai prilipo, kepiau antra karta, tik jau silikoninėse keksiukų formelėse, tada gavosi puikiai, ačiū už receptą

Reply
AURELIJA 17 Spa ’16 - 9:01 am

O kiek reiktu dėti sviesto vietoj aliejaus? Ačiū.

Reply
asdarvaikas 12 Lap ’16 - 11:25 am

Ar galima kokio nors kito aliejaus pilti? Rapsu? Aciu

Reply
:-) 24 Sau ’17 - 6:12 pm

Superiniai keksiukai!!:-D Skaniausi iš viso šio tinklapio „moliūgų meniu”;-) Tik, jeigu nenorite persisaldinti, cukraus galima dėti 75 gr. (man tiek puikiai užteko:-)) ir tiek pat sviesto (daug skaniau negu su aliejumi!):-) Jeigu dedat daugiau riebalų, keksiukai gaunasi gana riebūs – neužtenka nė 2-3 servetėlių riebalams sugerti…;-)

Reply
Rita 1 Lap ’17 - 4:35 pm

O man keksiukai kazkokie nedakepe gavosi, kepiau silikoninej formoj net 45 min, ir vis tiek vidus dregnas ko ne purus kaip nuotraukoj… 🙁 kokio tirstumo tesla turi buti? gal ji pas mane per skysta buvo? Irckazkaio aliejaus tukrai daugokai…

Reply
Asta 2 Lap ’17 - 8:30 am

Rita, kaip ir rašiau įraše: „Keksiukai nėra purūs, kaip mums įprasta – jų konsistencija pakankamai sunki, tačiau keksiukai gausiai drėgni” 🙂 Taigi, keksiukai jums pavyko būtent tokie, kokie ir turėjo; jie pagal šį receptą ir neturėjo būti purūs 🙂

Reply
Daiva 25 Lap ’17 - 12:21 pm

Sveiki, paaiskinkite man ka reiskia nepermaisyti 🙂 keksiukai tikrai skanus, receptas puikus bet isejo ju 3×18 tikriausiai 🙂

Reply
Asta 25 Lap ’17 - 12:24 pm

Daiva, gal jūs kepėte mažosiose keksiukų formelėse? 🙂 Tuomet ir turėtų gautis triskart daugiau 🙂 O nepermaišyti reiškia lengvai išmaišyti šaukštu, kol neliks sausų produktų, tačiau neplakti energingai šluotele ar plaktuvu 🙂

Reply
Milda 29 Rgs ’19 - 3:46 pm

O man klausimas dėl normų.. Turiu puodelius, tuos amerikietiškus cup.. Ir svarstykles. Tai man tarkim 1/2 puodelio aliejaus buvo 110 g, o ne 145 g kaip pas jus.. 3/4 cukraus – 180 g, o ne 150 g. Ir t.t. Tai kuo vadovautis? Puodeliais ar gramais skliausteliuose. Vakar kepiau jūsų keksiukus su medumi, tai irgi puodekiai su gramais neatitiko…

Reply
Asta 1 Lap ’19 - 8:51 pm

Milda, svarbiausia, kad visus ingredientus matuotumėte tuo pačiu matu. Jei jau puodeliais, tai viską puodeliais. Jei jau gramais, tai viską gramais. Matyt, mūsų puodeliai tiesiog nesutampa, todėl nesutampa ir skaičius gramais. Kadangi gramai nepalieka jokios erdvės interpretacijoms, sakyčiau, kad gramai – visada saugiausias matavimo vienetas 🙂

Reply
Ilona 3 Spa ’20 - 6:17 pm

Moliūginiai keksiukai mąžajai princesei nr 1, nors ir man pačiai jie labai skanūs…tik su sviestu

Reply
Asta 25 Spa ’20 - 10:06 pm

Ilona, labai smagu girdėti, kad princesei patinka! Kartais tie mažieji princai ir princesės, žinau, būna neįtikėtinai išrankūs 😀

Reply
Gabrielė 25 Lap ’20 - 10:00 am

Mano liežuvis šoka tango! 🙂 Nesitikėjau, kad šie keksiukai bus tokie skanūs. Ačiū už receptą, dabar kepsiu kepsiu kepsiu…

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Kiaušinių, sūrio ir vištienos vyniotinis

    16 Kov ’23
  • 4

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 5

    Purus citrininis pyragas

    13 Rgp ’10
  • 6

    Lietiniai su varške ir karamelizuotais bananais

    12 Kov ’23

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Plikyti pyragaičiai su vaniliniu kremu ir šokolado glaistu

    19 Kov ’23
  • Kiaušinių, sūrio ir vištienos vyniotinis

    16 Kov ’23
  • Lietiniai su varške ir karamelizuotais bananais

    12 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (293)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (39)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (583)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (98)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (12)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų