Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

KARŠTIEJI PATIEKALAIMėsos patiekalai

Vištienos suktinukai su morkomis

parašė Asta 19 Rgs ’09
Vištienos suktinukai su morkomis

Skonis: 9/10. Labai labai skanus patiekaliukas, vienintelė pastama sau ir kitiems – morką geriau prieš tai šiek tiek apvirti, nes to nepadarius, jos lieka trupučiuką kietokos, nors ir tai reikalą nebaisiai gadina 🙂

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Vištienos suktinukai su morkomis

Atsispausdinti
Porcijos: 1-2 Paruošimo laikas: 25 min. Gaminimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

1/2 vištienos filė
2 morkos
1 skiltelė česnako
1/2 svogūno
40g fermentinio sūrio
vištienos prieskoniai
1 kubelis daržovių sultinio

GAMINIMO EIGA

Vištienos filė išilgai perpjauti į plonas 4 dalis – kepsniukus. Pamušti maistui skirtu paktuku ir ištrinti vištienos prieskoniais. Česnaką ir svogūną susmulkinti smulkintuvu, sūrį sutarkuoti ir viską sumaišyti. Šia mase aptepti vieną vištienos kepsniukų pusę. Ant krašto dėti morkos strypelį ir susukti suktinuką. Sutvirtinti mediniu smeigtuku. Susukus visus suktinukus, trumpai apkepti keptuvėje, sudėti į indą, apibarstyti žiedeliais supjaustyta morka, užpilti sultiniu ir dėti į 180 ºC karščio orkaitę. Troškinti apie 30 min. Skanaus!

česnakaimorkossultinyssūrissvogūnaivištiena
2 komentarai
4
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Lavašo suktinukai
kitas įrašas
Vištienos kaselės

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Paprastas tuno pyragas

Bulvių armonikėlės (Hasselback potatoes) su grietine ir silke

Blyneliai su pieniško šokolado lašeliais

Marinatas šašlykams

Žiedinių kopūstų pyragas

Virtų bulvių blynai su sūriu

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Saldžiųjų bulvių lazanija su kalakutiena ir rikotos sūriu

Tobulas varškės apkepas

Ispaniška bulvių ir čioriso dešros sriuba

Saldžiųjų bulvių virtinukai su kokosų pieno ir špinatų...

MANO MALONUMŲ DĖŽĖ // Šamas su moliūgų-saldžiųjų bulvių...

Varškės apkepas su bolivinėmis balandomis, bananais ir uogomis

REKLAMA

GĖRIMAI

Žaliasis trintų vaisių ir špinatų kokteilis

Šaldytų bananų kokteilis su braškėmis

Prieskoninis moliūgų sirupas kavai

Tiramisu Affogato

Braškių ir rabarbarų kokteilis

SUSIPLAKIME KOKTEILĮ // Trintų vaisių kokteilis „Pina Colada“

REKLAMA

SALDUMYNAI

VASAROS PASILEPINIMAI // Kokosinės pusryčių apkepėlės su obuoliais

Obuolių pyragas su migdolais ir cinamonu

Plikytos tešlos žiedas (Paris Brest) su aviečių kremu...

Kokosiniai sausainėliai

Tiramisu II

Riešutų sviesto, karamelės ir šokolado desertas

2 komentarai

valgytoja 13 Rgp ’14 - 10:20 am

Labai aciu uz toki puiku recepta. Vakar isbandem. Musu seimai labai patiko. Tikrai gaminsim dar ne viena karta.Aciu.

Reply
Asta 30 Rgp ’14 - 9:23 am

Nėra už ką 😉 Labai džiaugiuosi, kad patiko 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 2

    Šokoladinis tortas „Velnio maistas” (Devil’s Food Cake)

    14 Gru ’11
  • 3

    Morkų tortas su varškės kremo pertepimu

    3 Rgp ’11
  • 4

    New York Cheesecake (Niujorko sūrio tortas)

    15 Bal ’12
  • 5

    Pepparkakor (arba meduoliai švediškai)

    28 Lap ’10
  • 6

    Šokoladinis pyragas

    31 Sau ’10

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Ryžių ir vištienos sriuba su daržovėmis

    31 Sau ’23
  • Minkšti žemės riešutų kremo sausainiai

    28 Sau ’23
  • Agurkų, bolivinės balandos ir avinžirnių salotos

    26 Sau ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (290)
    • Apkepai (46)
    • Blynai (29)
    • Bulvių patiekalai (32)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (39)
  • LENGVI KĄSNELIAI (270)
    • Blynai ir vafliai (40)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (136)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (48)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (576)
    • Bandelės (35)
    • Be orkaitės (104)
    • Desertai indeliuose (75)
    • Keksai, keksiukai (98)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (43)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (74)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (23)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (11)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų