Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Be orkaitėsPyragaiSALDUMYNAITortai

Sluoksniuoti pyragėliai

parašė Asta 28 Gru ’11
Sluoksniuoti pyragėliai

Žinote, ką? Bloga tai žinia ar gera, tačiau štai – Kalėdos praėjo. Nors televizija vis dar bando mus sužavėti šventinėmis reklamomis, o radijas lyg sugedusi plokštelė primena, kas yra vienintelis dalykas, kurio norime Kalėdoms, iš tiesų žiemos šventės ėjo ir… praėjo. Tas, kam ruošeisi bene mėnesį – netikiu, kad aš esu vienintelė tokia pamišėlė, ką? -, prabėgo per porą akimirksnių.

O man, tiesą sakant, trupučiuką liūdna. Kaip ir dažniausiai tokiu metu. Kai nutyla išpakuojamų dovanų popieriaus šiugždenimas ir perskaitomi visi atvirukai, kai nutiesiama staltiesė nuo Kalėdų stalo ir išplaunamas dubuo nuo baltos mišrainės, kai visi išsiskirsto po savo namus ir išaušta eilinis antradienis, trečiadienis ar ketvirtadienis… kažkas suspaudžia širdį. Kodėl šitaip greitai? Kodėl jau visiškai nebe taip, kaip buvo vaikystėje, kai šventės atrodė tokios ilgos ir tokios stebuklingos?…

O kokios buvo Tavo Kalėdos? Ar dovanojo stebuklą? Ar namus pripildė jaukios šilumos, nuoširdaus juoko, plačių šypsenų? Ar privertė akis žibėti iš laimės? Ar pajautei ore sklandančią meilę ir svaiginantį pilnatvės jausmą?
Tikiuosi, kad taip. Tikiu.

Tikiu, kad savo širdyje Tu pajautei tikras Kalėdas.

Skonis: 9/10. Puikūs, skanūs, minkštučiai, ne per saldūs pyragėliai. Tiksiantys ir kaip trečiadienio popietės desertas prie arbatos, ir kaip šventiniai pyragėliai.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Neringos blog’e

Sluoksniuoti pyragėliai

Atsispausdinti
Porcijos: 25 pyragėliai Paruošimo laikas: 40 min.

INGREDIENTAI

400 g sausainių (pavyzdžiui, „Selga”)
2 pakeliai vanilinio pudingo
500 ml pieno
100 g sviesto
1 skardinė (400 g) „Rududu”
500 ml plakamosios grietinėlės
2 pakeliai grietinėlės standiklio
kakava

GAMINIMO EIGA

1. Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tik naudokite 500 ml pieno dviems pakeliams pudingo.
2. Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
3. Į 20×30 cm. dydžio kepimo indą įtieskite kepimo popierių.
4. Formos dugną išklokite sausainiais.
5. Ant sausainių tolygiai paskirstykite minkštą „Rududu”.
6. Ant „Rududu” vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite vanilinio pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių.
7. Grietinėlę su standikliu išplakite iki standžių putų. Paskleiskite ant sausainių.
8. Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite 2-3 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
9. Prieš patiekiant, desertą apibarstykite kakava ir supjaustykite kvadratėliais.
10. Pyragėlius išdėliokite į lėkštę ir patiekite. Skanaus!

grietinėlėkakavakaramelėpudingaspyragėliairududusaldumynaisausainiai
44 komentarai
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Kreminis airiško viskio likeris
kitas įrašas
Trijų šokoladų tortas

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Mangų ir kokosų pieno kokteilis (Mango Lassi)

Imbierinis pyragas

Varškės pyragas su vaniliniu pudingu ir persikais

Morengų, grietinėlės ir braškių desertas „Eton Mess“

Varškės skarelės

Itališkos spurgos su vaniliniu kremu „Bomboloni“

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Brusketos: su pesto ir burata / su voveraitėmis...

PASKUTINĖ VASAROS AKIMIRKA // Prancūziškų skrebučių apkepas su...

Pastizzi. Maltietiški pyragėliai su sūriu

Mėsainiai su plėšyta kiauliena ir kopūstų salotomis

Tortilijų suktinukai su vištiena ir daržovėmis

Šiltos žiedinių kopūstų, saldžiųjų bulvių ir avinžirnių salotos

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

33 VALANDŲ KELIONĖ // Švediški meduoliai „Pepparkakor“

Cukinijų ir morkų blyneliai su varške

Orkaitėje keptos daržovės su vištienos iešmeliu

POPIERĖLIS IŠ PRAEITIES // Varškėčiai su sėklomis

Tortilijų suktinukai su vištiena, humusu ir daržovėmis

Mielinės bandelės su dešrelėmis ir sūriu

REKLAMA

SALDUMYNAI

Tortas „Braškinė Svajonė”

Morkų pyragas be glitimo

Obuolių vyniotinis

Apfelpfannkuchen (vokiškas obuolių blynas)

Moliūgų tyrė

Biskvitinis pyragas su nektarinais

44 komentarai

Gabi 28 Gru ’11 - 7:52 pm

O kur galima nusipirkti to pudingo, ir kaip atrodo pokelis ar dėžutė?

Reply
Asta 30 Gru ’11 - 5:37 am

Gabi, pudingo galima nusipirkti bene kiekvienoje didesnėje parduotuvėje 🙂 Atrodo štai kaip: http://www.oetker.lt/produktai/desertai/pudingai/vanilinis_pudingas

Reply
Gabi 1 Sau ’12 - 11:31 am

Ačiū, dabar būtinai išbandysim 🙂

Reply
Asta 1 Sau ’12 - 4:25 pm

Skanaus, Gabi! 🙂

Reply
Grazvyda 10 Vas ’14 - 4:41 pm

nerodo nuorodos

Reply
Grazvyda 10 Vas ’14 - 6:21 pm

kiek mazdaug gramu to pudingo

Reply
Asta 11 Vas ’14 - 7:03 am

Dabar neturiu galimybės pažiūrėti, kiek gramų pudingo yra pakelyje, bet štai dar viena veikianti (tikiuosi) nuoroda: http://www.assorti.lt/userfiles/uploader/dr/dr-oetker-pudingas-vaniles-skonio-40g-1.jpg

Reply
Grazvyda 11 Vas ’14 - 4:14 pm

tai cia milteliai,kaip supratau.

Vilma 28 Gru ’11 - 8:21 pm

Aha, si recepta jau esu maciusi Neringos blog’e, nes esu didziule jos gerbeja 🙂 Tik taip ir neatsirado dar jam laiko…bet kaip supratau, vertas demesio?

Reply
Asta 28 Gru ’11 - 9:27 pm

Vilma, aš irgi didelė Neringos gerbėja 🙂 Ir taip, šie pyragėliai labai verti dėmesio!

Reply
Ausra 29 Gru ’11 - 5:29 am

Asta, labai grazu!! tikru tikriausias skanuliukas!

Reply
Asta 30 Gru ’11 - 5:38 am

Aušra, ačiū 🙂

Reply
leo 29 Gru ’11 - 8:24 am

Na, šiaip lietuviai Kalėdas švenčia iki Trijų Karalių.
O jūsų kulinariniai pasiūlymai veri dėmėsio. Visada džiaugiuosi radusi ką nors naujo.
Ir vis dėlto – su Šv. Kalėdom, kad jos dartęstųsi Jūsų širdyje.

Reply
Asta 30 Gru ’11 - 5:41 am

Leo, gal ir gaila, tačiau Kalėdos man baigiasi gruodžio 27 d. Tuomet seka Naujųjų metų laukimas. Šventinis laikotarpis, taip, iki Trijų Karalių trunka, bet jis jau nebeturi tos tokios stiprios Kalėdinės dvasios 🙂

Džiaugiuosi, jog saulėtoje virtuvėje atrandante viliojančių receptų ir naujų skonių 🙂
Ačiū už sveikinimus. Jus taip pat su praėjusiomis ir dar tik su artėjančiomis šventėmis! 🙂

Reply
Renata 29 Gru ’11 - 11:26 am

Aš taip pat jaučiuosi po Kalėdų. Toks smagus tas švenčių laukimo, planavimo, ruošimosi joms procesas ir kaip greit prabėga, O melancholiją tikrai gali nugalėti tokie skanumynai 🙂

Reply
Asta 30 Gru ’11 - 5:41 am

Renata, gera žinoti, kad aš ne viena 🙂 Nors, manau, mūsų daug tokių… bet tu teisi, pyragai gali viską! 😀

Reply
Jovita 1 Sau ’12 - 7:33 pm

Su Naujais! 😉

Taip… Pyragai gali viską, bet po to ir svarstyklės gali išgąsdinti, kai ant jų užlipi. 😀

Reply
Asta 4 Sau ’12 - 11:26 am

Jovita, dėkui, ir tave! 🙂
O ant svarstyklių nėra ko lipti.. bent iki vasario 😀

Reply
Reda 1 Sau ’12 - 9:16 pm

Ooo, šitas Neringos skanumynas pas mane jau laukia nežinia kiek laiko savo eilės, bet niekaip neprisiruošiu 😀 O pas Tave kaip visada – t-o-b-u-l-a!!! 😉

Reply
Asta 4 Sau ’12 - 11:27 am

Reda, ačiū ačiū 🙂 Tikėkimės, suveiks kaip paskatinimas pagaliau išmėginti pačiai! 🙂

Reply
Neringa 2 Sau ’12 - 11:54 am

smagu, kad isbandei, tik turiu keleta klausimu, nes naudojai storesnius sausainius, ar uzteko tokio kiekio? ar gerai permirko, nes pudingo, karameles sluoksniai plonyciai gavosi palyginus su maniskiais, maniskis tortas – pyragas gaunasi dregnas, o kaip tau gavosi?

dziaugiuosi, kad isbandei ir kaip suprantu patiko! 🙂

Reply
Asta 4 Sau ’12 - 11:29 am

Neringa, man irgi smagu, kad pagaliau išbandžiau 🙂 O suviliojo tai iškart, kaip tik pamačiau pas tave 🙂
O permirko visas pyragas tikrai puikiai, sausainiai nebuvo kieti, taigi, visko užteko 🙂 Na, nebent tos karamelės gal galima norėti storesnio sluoksnelio, bet ir taip buvo laaabai skanu!!! 🙂

Reply
Ilona 15 Sau ’12 - 10:26 pm

Na štai ir radau, kuo nudžiuginsiu savo vyrą jubiliejaus proga 🙂

Reply
Asta 17 Sau ’12 - 8:43 pm

Ilona, tikiuosi, vyras bus labai patenkintas! 🙂 Skanaus!

Reply
Ilona 18 Sau ’12 - 9:38 am

Astute, pyragas- tortas gavosi NUOSTABUS. Vyras liko sužavėtas, dukrytes viliojo pudingas ir rududu…net aš, nelabai valganti tortus, sukirtau gabalą ir ką tik su rytinės kavos puodeliu dar gabalėliu pasimėgavau, o kad taip būtų buvę- nepamenu 🙂
beje, saldainiukus ”Ferrero Rocher” taip pat gaminau…nesustosiu dėkoti, už skanias idėjas, gražias mintis, išraiškingas nuotraukas- AČIŪ AČIŪ AČIŪ
P.S. per šią savaitę jau ir lazanija išbandyta, ir blyneliai su avižiniais dribsniais- kaip vaikai sako- yummy, o jei mano merginos valgo- tai tikrai ”delicious” 🙂 mano virtuvėj jau buvo įsisiubavus rutina- dėkui

puikios dienos 😉

Reply
Asta 29 Sau ’12 - 11:00 am

Ilona, kaip gera skaityti! 🙂 Tikrai nėra už ką – tai aš dėkoju, kad gaminat ir dalinatės atsiliepimais 🙂 Tikrai puiku girdėti, kad visa šeima džiaugiatės įvairiais skanumynais, tikiuosi, kad ir ateityje rasite saulėtoje virtuvėje viliojančių gardumynų 😉

Reply
Jurgita 20 Vas ’12 - 4:57 am

Sveiki, Asta,
noriu vyro gimtadieniui išbandyti šį receptą. Tik norėjau pasitikslinti:kaip suprantu sausainių laužyti nereikia?

Reply
Asta 22 Vas ’12 - 8:34 pm

Jurgita, teisingai – nereikia sausainių laužyti, tiesiog dėlioti vieną šalia kito 🙂

Reply
Jurgita 23 Vas ’12 - 9:40 am

Antradeini padariau – dar stovi saldytuve, siandiena paragausim. TIkiuosi viskas išėjo čiki. Nors man įtarimas gal pudingą per tirštą padariau?žodžiu bus matyt, būtinai parašysiu:)

Asta 24 Vas ’12 - 10:00 pm

Jurgita, aš kartu laikau kumščius, kad viskas būtų čiki piki 🙂

Reply
Jurgita 28 Vas ’12 - 2:23 pm

Sveiki,
kas ragavo sluoksniuotus pyragėlius liko labai patenkinti, bet daugumai jie pasirodė tikrai saldūs:)Iš tikrųju labai geras desertas nemažam kiekiui žmonių. Super

Reply
Asta 2 Kov ’12 - 8:18 pm

Sveika, Jurgita 🙂 Na, saldumą galima šiek tiek pasireguliuoti pagal savo skonį – neslepiu, kad mes nemenki saldomanai 😀

Reply
djurdjevak 12 Rgs ’12 - 7:42 pm

Kaip manote, kuo būtų galima pakeisti pirktinį pudingą? Nelabai pavyksta rasti naminio pudingo receptų…

Reply
Asta 3 Spa ’12 - 4:53 pm

Na, jei esate nusprendusi, kad pirktinio pudingo tikrai nenaudosite, galite rinktis bet kurį kitą kremą, kurį naudojate tortams, pertepimams ir t.t. (pakankamai tvirtą, kad paskui būtų galima pjaustyti). Žinoma, skonis deserto bus visiškai kitoks, tačiau tai nereiškia, kad prastesnis 🙂

Reply
Kamilė 1 Spa ’12 - 11:39 am

Sveiki,
gaminau šį mane suintrigavusį desertą šeštadienį, draugo gimtadieniui/sekmadienio desertui. Ir noriu pasidalinti man nelabai pavykusiais žingsniais, gal galėsite patarti,ką kitą kart daryti kitaip.

Visų pirma, tai man jis labiau gavosi panašus į tortą, nei į pyragėlius, ir tikrai užteko laikyti parą šaldytuve..
Kokį pirkti rududu, kad jis būtų skystas? nes mano pirktasis nemaloniai nustebino atsidarius, ir pamačius kad ten tokia pakankamai lipni košytė.. su kuria turėjau vargo,kol ištepiau pirmą sluoksnį… 🙁 nes tikėjaus rasti tokį skystą kaip įprastai kondensuotas pienas buna..

ir kaip teisingai šiam receptui virti pudinga? nes aš dariau kaip recepte ir nurodyta, 2 pakeliai pudingo ir viena norma pieno…tai man vos sumaišius, iškart sukrito į košę, ir vėlgi turėjau vargo kol gerai išmaišiau tą sviestą nurodytą, ir dar daugiau vargo kol ten užtepiau… 🙁

o pabaigoje tai supratau bevalgydama,kad man šiam pyrage trūksta kažkokio stipresnio skonio..ir nežinau ką čia kitą kart kitaip padaryt,kad būtų dar skaniau.. 🙂

Ačiū, tikiuosi nesutrikdžiusi busiu su savo nemoksliškumu 🙁

Reply
Asta 3 Spa ’12 - 4:53 pm

Kamile, visada stengiuosi atsakyti į iškylančius klausimus, todėl ir dabar bandau dalintis savo atsakymais:
1. Neprieštarausiu, kad panašus šis desertas yra ir į tortą. Tiesiog, kadangi patiekiu supjaustytą gabalėliais, vadinu pyragėliais 🙂 Kiek reikia laikyti šaldytuve, priklauso gal ir nuo sausainių, mat svarbu, kad jie labai gerai sugertų drėgmę ir taptų lyg minkštutis plonas biskvitas 🙂
2. Rududu nebūna toks kaip kondensuotas pienas – tai visiškai skirtingi produktai, kurių konsistencijos taip pat visiškai skirtingos. Tam, kad Rududu tepti būtų lengviau, palaikykite parą kambario temperatūroje.
3. Pudingą virti reikia pagal instrukcijas ant pakelio. Vienintelis pakeitimas – dviems pakeliams naudojame 500 ml pieno. Nežinau, kodėl nepavyko 🙁

Tikiuosi, kad atsakymai bent šiek tiek padėjo 🙂 Skanių kepinių ateityje! 🙂

Reply
Kamilė 5 Spa ’12 - 7:08 am

Labas, Asta,

ačiū už atsakymus.
Na, aš mėgstanti eksperimentuoti, ypač kepinių srityje, taip kad tikrai dar bandysim ir ieškosim to norimo skonio.. 🙂

Reply
Asta 13 Spa ’12 - 8:46 pm

Kamile, šaunu. Sėkmės! 🙂

Reply
Ta pati 13 Bal ’13 - 8:02 am

Kaip tik ruošiuosi gaminti šį skanėstą ir perskaičius Kamilės komentarus kilo mintis, o jei į grietinėlę įmaišysiu citrinos sulcių? nesugadinsiu šio puikaus recepto? 😀

Reply
Asta 15 Bal ’13 - 7:58 pm

Ne ne, tikrai ne! Drąsiai galite įmaišyti, manau, kad čia puikiai tiks šiokia tokia rūgštelė 😉

Reply
Klausimas 5 Lie ’13 - 12:11 pm

Sveiki, ar galima pakeisti grietineles standikli i zelatina? 🙂

Reply
Asta 7 Lie ’13 - 7:00 pm

Taip, galima 🙂

Reply
grazvyda 20 Vas ’14 - 3:16 pm

Radau nusipirkti to pudingo, bet kaip ji daryti, nes pas mane nera lietuvisko vertimo, tai kaip ji daryti.
kiek supratau internete raso dar su cukrumi 40g sumaisyti.
galit parasyti kaip jus daret.?

Reply
Asta 21 Vas ’14 - 6:11 am

Gražvyda, tikrai tiksliai neprisimenu visų instrukcijų, o dabar neturiu pudingo pakuotės, kad galėčiau nurašyti. Bet pasistengsiu nepamiršti ir pažiūrėti, kai būsiu parduotuvėje 🙂

Reply

Komentuoti: Ilona Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 4

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 5

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 6

    Tortas „Juodasis miškas“

    28 Gru ’14

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų