Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Blynai ir vafliaiLENGVI KĄSNELIAIPusryčiai

Bananiniai – kokosiniai blynai

parašė Asta 11 Vas ’13
Bananiniai – kokosiniai blynai

Blynų fiesta pas mus prasidėjo jau šeštadienį. Jis norėjo bulvinių, o aš jau kone visą savaitę svajojau apie bananinius. Teko ieškoti kompromiso, o jį radome per maždaug dvi minutes: reikia kepti ir tuos, ir anuos. Nes gi blynų per daug nebūna, o ir metas blynų kepimui idealus: juk Užgavėnės ant nosies, jau rytoj!

O dabar, pavasari, ateik!

Skonis: 9/10. Jei mėgstate bananus ir kokosus, jums tikrai labai labai patiks, nes čia šių skonių intensyvumas yra tikrai ryškus. Blynai labai minkšti, labai purūs ir ne per saldūs.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Pagal „Gyvenimas yra smulkmenos”

Bananiniai - kokosiniai blynai

Atsispausdinti
Porcijos: 4-5 Paruošimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

5 maži bananai (1 ½ puodelio sutrintos masės)
6 kiaušiniai
1 arb.š. cinamono
1 arb.š. kepimo miltelių
100 g miltų
100 g kokoso drožlių

GAMINIMO EIGA

1. Bananus sutrinkite iki vientisos masės.
2. Įmaišykite kiaušinius, kepimo miltelius ir cinamoną.
3. Įmaišykite miltus ir kokoso drožles.
4. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus. Ugnį sumažinkite iki vidutinės. Šaukštu pilkite tešlą, formuodami nedidelius blynelius.
4. Kepkite iš abiejų pusių po maždaug minutę, kol gražiai apskrus, tačiau nuolat stebėkite – kraščiukai labai greitai apskrunda.
5. Patiekite iš karto: su mėgstamiausia uogiene, su klevų sirupu, apibarstę šviežiomis uogomis, smulkintais riešutais, šokoladu ar su kokiais tik norite priedais.

bananaiblynaicinamonaskokosaikokosų drožlėspusryčiaisaldūs blynai
2 komentarai
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Bananų duonelė su riešutų sviestu ir šokoladu (video)
kitas įrašas
Obuolių pyragas su džemu

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Vištienos ir avokadų salotos su kiaušiniais

Sviestiniai rageliai (kruasanai) paprasčiau | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO...

Grūdėtosios varškės blyneliai

Ispaninio šalavijo sėklų (Chia) pudingas su mėlynėmis

Velykų užkandžiai su vytintu kumpiu

Sluoksniuotas vaisių ir jogurto užkandis

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Bandelės su dešrelėmis „Mumijos“

Karšti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu

Plikyti pyragėliai su lašišos ir tepamojo sūrio kremu

Dešrainiai su šonine, čederiu ir avokadais

Šakšuka su bolivine balanda

MAMOS DIENORAŠTIS // Traškūs dribsniai su bolivinėmis balandomis

REKLAMA

SALDUMYNAI

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

Sausainiai „Sveikata”

Pieniška šalta kava su vaniliniais ledais ir grietinėle

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

Saulėtos virtuvės blynų ir vaflių knyga | Šokoladiniai...

Šokoladainis (brownie) su riešutais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

MAMOS DIENORAŠTIS // Mielinės lankstytos bandelės su dešrelėmis

VASARIO ATRADIMAI // Upėtakio filė su žaliosiomis citrinomis

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

2 komentarai

Dainius 15 Vas ’13 - 4:33 pm

Bananai + kokosai… 🙂 Pilna klaviatūra seilių… Taiiiiip noriu…

Reply
Asta 24 Vas ’13 - 3:32 pm

Dainiau, tam ir yra savaitgaliai: blynams ir kitiems malonumams 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Trapios tešlos krepšeliai su baltymų kremu

    23 Vas ’20
  • 2

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 3

    Morkų tortas su varškės kremo pertepimu

    3 Rgp ’11
  • 4

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 5

    New York Cheesecake (Niujorko sūrio tortas)

    15 Bal ’12
  • 6

    Pepparkakor (arba meduoliai švediškai)

    28 Lap ’10

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (300)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (31)
    • Bulvių patiekalai (36)
    • Daržovių patiekalai (126)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (71)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (33)
    • Žuvis (43)
  • KELIONĖS (4)
  • LENGVI KĄSNELIAI (281)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (48)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (140)
    • Salotos (52)
    • Šaltieji užkandžiai (72)
    • Sumuštiniai (26)
  • MAISTAS GAMTOJE (19)
  • PASAULIO SKONIAI (52)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (595)
    • Bandelės (38)
    • Be orkaitės (109)
    • Desertai indeliuose (79)
    • Keksai, keksiukai (101)
    • Ledai (14)
    • Pyragai (148)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (108)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (14)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų