Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Blynai ir vafliaiLENGVI KĄSNELIAIPusryčiai

Bananiniai – kokosiniai blynai

parašė Asta 11 Vas ’13
Bananiniai – kokosiniai blynai

Blynų fiesta pas mus prasidėjo jau šeštadienį. Jis norėjo bulvinių, o aš jau kone visą savaitę svajojau apie bananinius. Teko ieškoti kompromiso, o jį radome per maždaug dvi minutes: reikia kepti ir tuos, ir anuos. Nes gi blynų per daug nebūna, o ir metas blynų kepimui idealus: juk Užgavėnės ant nosies, jau rytoj!

O dabar, pavasari, ateik!

Skonis: 9/10. Jei mėgstate bananus ir kokosus, jums tikrai labai labai patiks, nes čia šių skonių intensyvumas yra tikrai ryškus. Blynai labai minkšti, labai purūs ir ne per saldūs.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Pagal „Gyvenimas yra smulkmenos”

Bananiniai - kokosiniai blynai

Atsispausdinti
Porcijos: 4-5 Paruošimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

5 maži bananai (1 ½ puodelio sutrintos masės)
6 kiaušiniai
1 arb.š. cinamono
1 arb.š. kepimo miltelių
100 g miltų
100 g kokoso drožlių

GAMINIMO EIGA

1. Bananus sutrinkite iki vientisos masės.
2. Įmaišykite kiaušinius, kepimo miltelius ir cinamoną.
3. Įmaišykite miltus ir kokoso drožles.
4. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus. Ugnį sumažinkite iki vidutinės. Šaukštu pilkite tešlą, formuodami nedidelius blynelius.
4. Kepkite iš abiejų pusių po maždaug minutę, kol gražiai apskrus, tačiau nuolat stebėkite – kraščiukai labai greitai apskrunda.
5. Patiekite iš karto: su mėgstamiausia uogiene, su klevų sirupu, apibarstę šviežiomis uogomis, smulkintais riešutais, šokoladu ar su kokiais tik norite priedais.

bananaiblynaicinamonaskokosaikokosų drožlėspusryčiaisaldūs blynai
2 komentarai
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Bananų duonelė su riešutų sviestu ir šokoladu (video)
kitas įrašas
Obuolių pyragas su džemu

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Vanilinis ryžių pudingas su keptais obuoliais

Avižinė košė su sūriu, pievagrybiais ir špinatais

Beveik prancūziškas skrebutis

Lietiniai blyneliai su varške

Prancūziški skrebučiai

PLIUS DEŠIMT // Ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas...

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

PASISLĖPTI PO KAUKE // Pertepti imbieriniai sausainiai

Mini blynelių vėrinukai su uogomis

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

Mielinės bandelės su dešrelėmis ir sūriu

KAI GAMINA JIS // Varškės čeburekai su obuoliais

REKLAMA

GĖRIMAI

Braškinis pieno kokteilis

Nealkoholinis karštas vynas

Karamelinis ledų ir kavos desertas

Karštas šokoladas su žiemos prieskoniais

Trys imunitetą stiprinantys kokteiliai

Imbierinis sirupas kavai

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

PLIUS DEŠIMT // Ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas...

Graikiškos makaronų salotos

Kokosinis uogų ir obuolių trupiniuotis

Avižinė košė su ispaninio šalavijo sėklomis (Chia) ir...

Takai su lašiša ir ananasų-avokadų salsa

Trijų sūrių spurgytės su krabų skonio lazdelėmis

2 komentarai

Dainius 15 Vas ’13 - 4:33 pm

Bananai + kokosai… 🙂 Pilna klaviatūra seilių… Taiiiiip noriu…

Reply
Asta 24 Vas ’13 - 3:32 pm

Dainiau, tam ir yra savaitgaliai: blynams ir kitiems malonumams 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Paprasčiausi kepti varškėčiai

    29 Rgs ’20
  • 3

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 4

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 5

    Citrininiai keksiukai

    30 Sau ’11
  • 6

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (352)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (89)
    • Sumuštiniai (40)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (685)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (135)
    • Desertai indeliuose (94)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų