Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

SALDUMYNAITortai

Karamelinis sūrio tortas

parašė Asta 10 Geg ’11
Karamelinis sūrio tortas

Viena mano bendradarbė, sėdinti kabinete priešais mane, turinti labai gražius plaukus ir mėgstanti paskęsti jos ausinėse skambančioje muzikoje, šiandien jau antrą ar net trečią kartą manęs paklausė, nutaisiusi mielas akeles ir nekaltai žavią šypseną (vaikystėje tokį mano žvilgsnį mama vadindavo „šunyčio žvilgsniu“): „Asta, kada atneši ką nors skanaus? Kokį pyragą?..“. Ir ne, šis klausimas kilo ne todėl, kad „ką nors skanaus“ į darbą aš neščiau be proto retai (nors ir ne be proto dažnai, jei sąžiningai…), o dėl to, kad mano „kam nors skaniam“ ir panelei bendradarbei, rodos, tiesiog nelemta susitikti. Prasilenkia keliai dažniausiai, lyg tyčia… Bet štai, mergina iš kuklumo nealpstanti, matosi akivaizdžiai, sako tiesiai šviesiai 🙂
Bet… nuo kito stalo išgirstu „Duok gi tu jai bakalaurinį parašyti…“. Ir man belieka tik sarkastiškai nusijuokt ar liūdnai nusišypsoti.

Nes tikrai. Tas prakeiktas bakalaurinis. Terminai jau ant nosies, o dar kažkas neparašyta, kažkas nepataisyta, kažkas gal net neperskaityta dar. Bet laikas nelaukia. O į virtuvę šiiitaip norisi! Plakti, maišyti, kočioti, kepti, virti, uosti… Bet ne ne, Asta, stop, aną savaitę keksą kepei, šią – pyragą su vištiena ir špinatais (nes jau antrą savaitę darbe pietums tik bandelės, o siaube!). O dabar marš prie kompiuterio, marš prie darbo, susikaupk.

Bet šis etapas baigsis. Žinia, baigsis greitai. O tadaaaa… Tada bus daug „ko nors skanaus”! Daug daug daug… visiems visiems. Aš jau svajoju.

O dabar, kad netektų tuščiais pilvais svajoti, ištraukim receptą iš laikų, kai dar neseniai šventėm šv. Velykas, nupūskim dulkes nuo nuotraukų… ir prašom – karamelinis sūrio tortas. Vertas nuodėmės.


Skonis: 10/10. Taip, jis riebus. Jis sotus. Jis ne „lengvas“, o greičiau „sunkus“. Bet koks jis skanus! Saldus, sodraus skonio, kreminės tekstūros ir tirstantis burnoje. Ir su karamelės gabaliukais! Na, žinote, sūrio tortas. Cheesecake‘as… Ar dar reikia žodžių? 🙂

Sudėtingumas: yra ką nuveikti.

Kur radau? Virtuvė. Nuo… Iki… 2011 m. Nr. 4(23)

Karamelinis sūrio tortas

Atsispausdinti
Porcijos: 12 Paruošimo laikas: 35 min. Gaminimo laikas: 50 min.

INGREDIENTAI

Pagrindui:
250 g trapių sausainių, karamelės skonio
100 g sviesto, tirpinto
1 valg.š. rudojo cukraus

Įdarui:
250 g rikotos sūrio
350 g maskarponės sūrio
250 g grietinės
150 g cukraus
3 kiaušiniai
1 arb.š. vanilės ekstrakto
150 g „Rududu”

GAMINIMO EIGA

1. Apskritą kepimo indą (22 cm. skersmens) iškloti kepimo popieriumi.
2. Įkaitinti orkaitę iki 180 °C temperatūros.
3. Sausainius sutrupinti iki smulkių trupinukų, sumaišyti su ruduoju cukrumi ir tirpintu sviestu. Turi gautis lipni masė.
4. Suberti trupinius į kepimo indą, paskirstyti tolygiai ant dugno ir stipriai suspausti. Galima suformuoti ir neaukštus kraštelius.
5. Orkaitėje kepti apie 10 minučių. Išimti iš orkaitės ir atvėsinti.
6. Ant apkepusio pagrindo šaukšteliu sudėti nedidelius „Rududu” gabalėlius.
7. Įdarui rikotą ir maskarponę pertrinti iki vientisos masės.
8. Sudėti cukrų, grietinę, vanilę ir gerai išmaišyti.
9. Kiaušinius išplakti ir įmaišyti į sūrio masę.
10. Supilti ant pagrindo, paviršių išlyginti ir kepti 50 minučių. Pyrago vidurys gali atrodyti neiškepęs.
11. Orkaitę išjungti ir pyragą palikti joje pusvalandžiui atvėsti ir sutvirtėti.
12. Išimti pyragą, atvėsinti iki kambario temperatūros. Uždengti folija arba maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve bent 5 valandas.
13. Viršų papuošti pagal norus. Aš papuošiau „Rududu”, išplaktu su sviestu, ir guminukais – avietytėmis.
14. Skanaus!

grietinėkaramelėkreminis sūrismaskarponėrikotarududusaldumynaisausainiaitortasvanilė
40 komentarai
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Jogurtinis rudojo cukraus keksas
kitas įrašas
Sluoksniuota panna cotta su citrinomis

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Migdolinė bananų duona su šokoladu

Jogurtinis rudojo cukraus keksas

Citrininis manų kruopų pyragas

Avižiniai sausainiai su obuoliais ir vyšniomis

Lietiniai blyneliai (crêpes) su keptais persikais ir karamele

Biskvitinis maskarponės tortas su braškėmis ir citrinų kremu

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

JEI DAR TURITE CUKRAUS // Cukrinukai

Sumuštiniai su kalakutiena, sūriu ir pomidorais

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

MAMOS DIENORAŠTIS // Mielinės lankstytos bandelės su dešrelėmis

VASARIO ATRADIMAI // Upėtakio filė su žaliosiomis citrinomis

KAI GAMINA JIS // Varškės čeburekai su obuoliais

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Avižinių dribsnių košė su obuoliais

Ispaninio šalavijo sėklų (Chia) pudingas su braškėmis ir...

Kitokia balta mišrainė

Lipnūs česnakiniai vištienos sparneliai

Vegetariški salotų dubenėliai su humusu

Avižinių dribsnių blynai

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Marinatas šašlykams

Lęšių ir vištienos maltinukai pomidorų padaže

Orkaitėje skrudinti pikantiški žiediniai kopūstai su naminiu pomidorų...

Bulvių ir varškės blynai

Saldžiųjų bulvių lazanija su kalakutiena ir rikotos sūriu

Lęšių ir saldžiųjų bulvių sriuba su špinatais

40 komentarai

Indre 11 Geg ’11 - 8:10 am

Antra pastraipa tiesiog apie mane… Ir nepadaryta dar tiek daug. Bet negaminti negaliu :/

Tortukas atrodo nuostabiai!

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:06 pm

Indre, koks sunkus mūsų gyvenimas šiuo metu, ką? 😀 Nuolatinė kova tarp mokslo/darbo ir virtuvės :))

Ačiū 🙂

Reply
Ruta 11 Geg ’11 - 12:19 pm

o dievuleliau! tortukas tiesiog prasosi pagaminamas (ir lyg tycia namie yra visko, isskyrus sausainius ir mascarpone), ne toks jau sudetingas, bet va papuosimas!!!!! jau ko nemoku, tai nemoku..
zodziu, paemei likusi rududu ir isplakei su mazdag kiek sviesto? ir cia paskui su kokiu itaisu israitei?

p.s. o su bakalauriniu tai sekmes, praeitas ir gerai zinomas etapas, ui, kiek laiko ir pastangu reikia, bet kaip paskui gera :)))

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:10 pm

Rūta, na, jei jau taip vilioja, vadinasi, gaminti reikia! Geroji žinia ta, kad tortuko skonis nuo papuošimo nepriklauso (aišku, šis papuošimas yra labai skanus ir labai į temą, bet ir be jo būtų skanu tikrai). O dar geresnė žinia yra ta, kad šis papuošimas pats lengviausias iš lengviausių. Aš naudojau „iš akies” po lygiai sviesto ir „Rududu”, abu kambario temperatūros suplakiau iki vientisos masės. Tuomet sudėjau į konditerinį maišelį su „karpytu” antgaliu ir išspaudžiau tokius ratukus. Ir viskas 🙂

P.S. Sako, už sėkmę dėkoti negalima.. bet labai norisi 🙂 Priimu ir tikiuosi, kad ji keliaus kartu su manimi :))

Reply
Juliana 11 Geg ’11 - 1:39 pm

Vau, super! Vaizdas dieviškas, suvalgyčiau visą 😉 Plius dar tas Rududu kremas ant viršaus iš vaikystės… žodžiu, labai labai 🙂

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:10 pm

Juliana, ačiū :))

Reply
Kini 11 Geg ’11 - 2:59 pm

Jau žinau ko noriu pasilepinimui po savo pasirašyto bakalauro (hmmm, reiks ieškoti orkaitės pas kaimynus…).
Atrodo žiauriai skaniai!
Sėkmės su BD 😉

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:11 pm

Kini, puikus pasirinkimas! 🙂 O orkaitės pas kaimynus ieškoti nėra blogai, tik tada tikriausiai iškart didesnį tortuką kepti reikia, mat pavaišinti gerus žmones juk reikia 🙂
Sėkmės ir tau kuo didžiausios su bakalauru! 🙂

Reply
ruta 11 Geg ’11 - 4:09 pm

Jooo…….. cia…………..rimtassssssssss reikaliukas su siuo ponaiciu bus 🙂 kuria dienele butinai gaminsiu 🙂 Labai skaniai atrodo 🙂 Kad ir riebu, na ir kas 🙂 vertas nuodomes 🙂

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:12 pm

Rūta, patinka man tavo požiūris. Na ir kas. Tikrai 🙂 Skanaus! 😉

Reply
ruta 12 Geg ’11 - 10:16 am

:))))

Reply
Justė ;) 11 Geg ’11 - 7:54 pm

Dievinu karamele 🙂

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:12 pm

Juste, manau, ne tu viena 😉

Reply
Renata 11 Geg ’11 - 10:17 pm

Aš jau irgi sau pasižadėjau, pasibaigus visiems darbams šį gražuolį išsikepti 🙂

Reply
Asta 11 Geg ’11 - 11:13 pm

O, kaip linksma, pabaigę darbus merginos vieningai keps šį tortuką. Skanios dienos artėja! 🙂 Šaunu, Renata, linkiu skanaus ir lauksiu atsiliepimų 🙂

Reply
Inga 2 Vas ’21 - 7:57 am

Laba diena,ar galima daryti dvigubą porciją 27cm formoje? 🙂

Reply
monika 12 Geg ’11 - 1:41 am

Labai graziai ir skaniai atrodo, tos karamelines bangeles idomios kokios kaip pavyko padaryti?:) savaitgali manau seimai teks pagamint 🙂 Saunuole! 🙂

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:34 pm

Monika, ačiū 🙂 Bangeles dariau su konditeriniu maišeliu, su „karpytu” antgaliu, sukdama ratukus (kryptimi nuo išorės iki viduriuko ir viduriuką „užkeldama”). Labai jau sunku paaiškinti žodžiais :)) Bet, manau, kad jei pabandysi, tikrai pavyks, viskas čia labai paprasta. Sėkmės! 😉

Reply
Reda 12 Geg ’11 - 11:30 am

Nerealiai gražiai ir skaniai atrodantis torčiukas:) niam, gaila, kad nėra pjūvio:)

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:35 pm

Reda, ačiū 🙂 Pjūviui šį kartą, deja, nebuvo palankios progos 🙂

Reply
Deimantelis 13 Geg ’11 - 11:45 am

Ta, kuklumo nestokojanti ir žaviai besisypsanti „sunyčio zvilgsniu” bendradarbė, sėdinti pries Jus mieloji Asta su nekantrumu laukia sito neispasakytai dieviskai atrodancio torto :)))…
PS: atneskit Tada kai esu as :)))

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:36 pm

Oi, deimantėli deimantėli… Trūksta žodžių :))

P.S. Pažiūrėsim – pamatysim 😉

Reply
Lina 17 Geg ’11 - 4:59 pm

O konkrečiai kokius sausainius naudojate:) ?

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:37 pm

Lina, „Selga” karamelinius sausainius 🙂

Reply
ula 17 Geg ’11 - 5:30 pm

nesupyk tik, bet labai siūlyčiau pakeisti savo blogo layoutą (foną):) šis labai suprastina visą vaizdą, o nuotraukos atrodo lyg nučiupinėtais nešvariais kraštais. kai nuotraukos ir taip nespindi kokybe, tai bendras vaizdas gaunasi nelabokai 🙂 gal kitiems ir nekliūna, bet man kiekvieną sykį užėjus į šią svetainę norisi nusivalyt monitorių.

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:40 pm

Ula, ačiū už komentarą ir pastabą 🙂 Žinia, kad ir aš pati tikrai įsivaizduoju, kokio daug gražesnio ir kitokio -esnio tinklaraščio šablono norėčiau, bet bet. Kadangi nesu nei puiki programuotoja, nei dar kažkas, viskas atsiremia į wordpress’o siūlomas alternatyvas, iš kurių ši man kol kas yra priimtiniausia ir mieliausia 🙂 Nuolat stebiu atnaujinimus ir jei vieną dieną pamatysiu kažką geresnio, nedvejodama imsiuosi darbų, bet dabar yra kaip yra.
Tiesa, bent jau pati tų „apčiupinėtų” nuotraukų kraštų nepastebėjau. Ir, atsižvelgdama į pastebėjimą, stengsiuosi, kad mano nuotraukos būtų kokybiškesnės 🙂

Reply
arnas 17 Geg ’11 - 11:02 pm

1) suris + cukrus , tas pats kaip ant torto uzsipilt majonezo.
2) tas karameles ar ko ten ant virsuas kremas atrodo labai labai riebus.
3)bendra torto isvaizda nereali bet deja nevalgomas jis bent man :

Reply
Asta 19 Geg ’11 - 12:43 pm

Arnai, prajuokinai truputėlį :)) Ar perskaitei receptą? Ar bent jau sudedamąsias dalis? Sūris čia nėra fermentinis, o maskarponė ir rikota. Ir tokie sūrio tortai, dažniausiai pasaulyje vadinami tiesiog cheesecake, yra labai populiarūs bei gali būti laikomi klasika. Patikėk, tortas tikrai valgomas. Ir dar kaip valgomas! 😀

Reply
Sūrio pyragas su karamele 14 Bir ’11 - 11:08 pm

[…] sūrpyragis. Idėją “patupdyti” karamelizuoto kondensuoto pieno nusitvėriau iš Saulėtos virtuvės. Pati sūrio masė – iš Beatos virtuvės (krakmolą pamiršau, ir gal dėl to, o gal labiau dėl […]

Reply
Vilmoška 16 Bir ’11 - 2:02 pm

Asta, Jūsų puslapis nuostabus, jei ne komentaras portale apie jūsų genialumą,niekad nebūčiau sužinojusi!Pasidalinkit savo „perlais” receptų konkurse http://www.anonsas.lt/portal/index/article/28584 tikrai visus laurus nuskinsite:)

Reply
Asta 8 Bir ’12 - 8:47 pm

Oi, nežinau, kaip praleidau šį komentarą, bet… na, ačiū 🙂 Labai miela girdėti, tikrai 🙂

Reply
tortas 8 Bir ’12 - 1:15 pm

sveiki, o kaip isplakti rududdu su sviestu? galite issamiau paaiskinti?

Reply
Asta 8 Bir ’12 - 8:50 pm

Sveiki, o gi labai paprastai 🙂 Tiesiog geriausia per naktį palaikyti „Rududu” ir sviestą, pavyzdžiui, ant spintelės, kad kitą dieną abu jau būtų vienodos temperatūros. Tuomet dėti į dubenį, imti plaktuvą ir… išplakti! Iki vientisos konsistencijos. Ir viskas 🙂
Dėl kiekių – dariau visiškai „iš akies”, todėl tikslių nepasakysiu. Maždaug trys dalys „Rududu” ir viena dalis sviesto (tikro, ne riebalų mišinio) 🙂

Reply
RAIMONDA 24 Rgp ’12 - 8:23 pm

Pasidariau si tortuka ir galiu pasakyti,labai skanus buvo!Nesinorejo,net su seimyna dalintis:-)Bet vat tas papuosimas kazkodel man susiliejo,nebuvo standus,skonis vistiek buvo nuostabus,bet nebuvo toks grazus kaip tavo:-)Naudojau tikra sviesta:-)
Gal koki patarima duotum kitam kartui?
Labai aciu:-)

Reply
Asta 26 Rgp ’12 - 7:25 pm

Raimonda, privertė nusišypsoti komentaras – dėl nenoro dalintis su šeima 🙂 Džiugu, kad tortas buvo toooks skanus! 🙂
Tik gaila, kad papuošimas nepavyko. Mano patarimas būtų toks – kai išplaki sviestą su Rududu, įdėk dubenį su kremu į šaldytuvą pusvalandukui. Po to, kremui kiek apstingus, dėl į konditerinį maišelį ir tik tada puošk. O papuošus – atgal į šaldytuvą iškart 🙂

Reply
knopkyte 23 Rgp ’13 - 10:12 am

laba diena
kepu si tortuka, tikiuosi, viskas bus gerai… iskilo sioks toks klausimas 🙂 sakot, mase pagrindui turetu buti lipni, keista, dariau viska pagal nurodymus, bet kazkodel man ji nepasirode lipni, greiciau priesingai, labai jau trapi 🙂 na, bet sakau, ziuresiu, kas gausis kai iskeps 🙂 ar turetumet kokiu minciu, kas tai gali buti? 🙂

Reply
knopkyte 23 Rgp ’13 - 6:49 pm

ir dar papildau 🙂 iskepe labai graziai, deja, vidurys sukrito… nurasysim ant orkaites 🙂 nors itariu, kad gal mazokai laiko kepe. karstos surio mases skonis nenusakomas, nes pasakyti, kad skanu, reiskia, nepasakyti nieko 🙂 tobulas, fantastiskas, pasakiskas, nezinau, kuris geriau :), o salto skoni apibudinsiu rytoj, kai prapjausim 🙂 kas del kaloriju, jauciu, mane prakeiks ir anyta, ir broliene, ir visos tos, kur nori buti lieknos grazios, nes puosiau su rududu ne tik virsu, bet ir visus sonus, mat trukumus slepiau 😀

Reply
Asta 27 Rgp ’13 - 5:58 pm

knopkyte, man viduriukas irgi truputį įdumba, bet skoniui tai mažiausiai kenkia 🙂 O papuošus su „Rududu”, net ir nesimato 🙂
Labai lauksiu atsiliepimų, koks skonis šalto torto, o dabar labai džiauguosi, kad kol kas viskas, atrodo, puiku! 🙂

Reply
knopkyte 28 Rgp ’13 - 6:03 am

taigi… tortas suvalgytas per viena karta 😉 neliko anei trupinelio 😀 anyta net nusistebejo, kodel tortas pirktinis, o ne naminis 😉 nes siaip jau musu giminei nebudinga pirkt tortus parduotuvej 😀 o del skonio, pasikartosiu… pasakyti, kad skanu, tai nepasakyti nieko 🙂 sis tortas bus vienas is tu, kurie mano seimoje prigys 🙂
beje, gal ir ne visai vietoj, bet parasysiu apie „Juodaji princa” . Kepiau si savaitgali du tortus, si, karamelini surio torta, ir „Juodaji princa”. tai tas, kuriam buvo skirtas princas, pareiske, kad kita syki noretu, jog butu atvirksciai, biskvito per puse maziau, kremo dvigubai daugiau 😀
na, ir kadangi taip jau supuole vienoj kruvoj daug progu kepti tortus, si savaitgali kepsiu Raudonaji aksoma. laukite atsiliepimu apie ji 🙂

Reply
Asta 28 Rgp ’13 - 7:20 am

Kaip aš džiaugiuosi skaitydama tavo komentarus, knopkyte!! 🙂 Labai labai ačiū už tokias geras emocijas, kuriomis ateini pasidalinti 🙂 Laikau kumščius, kad „Raudonasis aksomas” taip pat būtų sutiktas su geriausias komentarais ir didžiausiais šaukštais 😀

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 2

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 3

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 4

    Tortas „Snickers“

    22 Rgs ’09
  • 5

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • Tobulas varškės apkepas

    6 Spa ’09

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininis vyniotinis su maskarponės kremu

    28 Kov ’23
  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (585)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (106)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (13)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų