Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

BlynaiDaržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAI

Brokolių ir varškės blyneliai

parašė Asta 25 Geg ’21
Brokolių ir varškės blyneliai

Būna kartais ir taip: be jokių didelių lūkesčių susimaišai tešlą blyneliams iš to, ką pavyksta rasti šaldytuve, o iškepus paaiškėja, kad tai – viena tų netikėtai skanių idėjų, kurią norėtųsi prisiminti ir kitąkart, kai šaldytuve liūdės brokolis. Todėl viens-du nufotografavau savo gražų blynų bokštelį ir rašau receptą – ir sau, ir jums.

Išbandykite, skanaus!

Brokolių ir varškės blyneliai

Atsispausdinti
Porcijos: 3-4 Paruošimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

1 didelio brokolio
1 svogūno
2 skiltelių česnako
200 g varškės
2 kiaušinių
50 g tarkuoto kietojo sūrio
1 stiklinės (140 g) miltų
žiupsnio druskos
žiupsnio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

GAMINIMO EIGA

1. Brokolį supjaustykite stambesniais gabalėliais ir trumpai pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Smulkiai sukapokite peiliu ar maisto smulkintuvu (nesutrinkite iki tyrės).
2. Smulkintą brokolį sumaišykite su labai smulkiai kapotu svogūnu ir česnakais (jei norite, galite juos prieš tai apkepti), varške, kiaušiniais, kietuoju sūriu, miltais, druska ir pipirais.
3. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinės ugnies, pilkite kokosų aliejaus. Šaukštu keptuvėje formuokite blynelius ir kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gardžiai apskrus.
4. Patiekite nedelsiant, dar karštus, su grietine.

blynaibrokoliaičesnakaidaržovių blynainesaldūs blynaisūrissvogūnaivarškė
0 komentaras
7
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Vafliai ant pagaliuko
kitas įrašas
Nesaldus pyragas su šparagais ir lašiša

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

MAŽAS IŠŠŪKIS // Silkės pataluose interpretacija su graikišku...

Aštrus vištienos karis

Svogūnų pica

BALANSAS LĖKŠTĖJE // Orkaitėje keptas upėtakis su čiobreliais...

Moliūgų, fetos ir špinatų salotos

Piemenėlių pyragas su žiediniais kopūstais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

KALĖDŲ TRADICIJA // Imbieriniai sausainiai

APIE MEILĘ IŠ PIRMO ŽVILGSNIO // Vištienos gabalėliai...

POPIERĖLIS IŠ PRAEITIES // Varškėčiai su sėklomis

Ispaniškas omletas su bulvėmis ir kumpiu | Tortilla...

33 VALANDŲ KELIONĖ // Švediški meduoliai „Pepparkakor“

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

MAMOS DIENORAŠTIS // Traškūs dribsniai su bolivinėmis balandomis

Salotos su silke, avokadais ir kiaušiniais

Prancūziški skrebučiai su obuoliais ir žemės riešutų sviestu

Bolivinės balandos blyneliai su obuoliais

Orkaitėje skrudinti pikantiški žiediniai kopūstai su naminiu pomidorų...

Lietiniai blyneliai (crêpes) su keptais persikais ir karamele

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Salotos su silke, avokadais ir kiaušiniais

Keptas šamas su smidrais ir bulvėmis

Itališka daržovių sriuba su makaronais ir pupelėmis (Minestrone)

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

Orkaitėje skrudinti pikantiški žiediniai kopūstai su naminiu pomidorų...

Neapolietiška pica „Margarita“

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 3

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 4

    Morenginė pavlovos eglutė

    19 Gru ’21
  • 5

    Trinta brokolių sriuba

    5 Spa ’11
  • 6

    Minkštas obuolių pyragas

    22 Rgs ’23

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (35)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (25)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (312)
    • Apkepai (49)
    • Blynai (31)
    • Bulvių patiekalai (38)
    • Daržovių patiekalai (127)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (78)
    • Miltiniai patiekalai (27)
    • Nesaldūs pyragai (31)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (33)
    • Žuvis (43)
  • KELIONĖS (18)
  • LENGVI KĄSNELIAI (288)
    • Blynai ir vafliai (43)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (50)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (143)
    • Salotos (55)
    • Šaltieji užkandžiai (72)
    • Sumuštiniai (27)
  • MAISTAS GAMTOJE (24)
  • PASAULIO SKONIAI (55)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (609)
    • Bandelės (38)
    • Be orkaitės (112)
    • Desertai indeliuose (80)
    • Keksai, keksiukai (101)
    • Ledai (17)
    • Pyragai (151)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (76)
    • Tortai (114)
  • SRIUBOS (25)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (16)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų