Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Keksai, keksiukaiSALDUMYNAI

Tiramisu keksiukai

parašė Asta 24 Bal ’13
Tiramisu keksiukai

Kai man kartais pasidaro truputį slogu ir ilgu, kai pajaučiu, kad rutina ima truputėlį dusinti, aš vartau nuotraukų albumus. Gerai, būsiu sąžininga. Pastaruoju metu vartau vieninteles nuotraukas – tas, iš anapus Atlanto…

Šiandien, žvilgtelėjus į kalendorių, praskriejo mintis: mes grįžę jau beveik keturi mėnesiai. Išvykome prieš septynis. Ir vėl tas supurtantis suvokimas: kaip greitai bėga laikas. O atsiminimai – visi iki vieno – dar tokie ryškūs. Kartais vis dar naktimis sapnuoju, jog esu ten, o ne čia. Vis dar, žiūrėdama filmus, erzinu kitus šūkaudama, kur aš buvau ir ką mačiau. Golden Gate Bridge San Franciske – buvau! Santa Monikos paplūdimiai – vaikščiojau! Čikagos centras – buvau! Las Vegas ir tūkstančiai jo švieselių – o taip, ir čia aš tikrai buvau! Kartais, kalbėdama su žmonėmis, pagaunu save kalbančią vien apie tai, kas buvo Amerikoje, kaip buvo Amerikoje, kodėl buvo Amerikoje… plepu apie visokias smulkmenas ir taip noriu pasidalinti viskuo, ką teko patirti. Tik, žinia, niekam tie mano prisiminimai nėra tokie reikšmingi ir svarbūs, tokie įdomūs ir žavūs. Tik man… mums. Todėl galiausiai, tamsai užklojus gatves, mudu vėl kalbame ir su plačiausiom šypsenom primename vienas kitam, koks fantastiškas tai buvo laikas. Gyvenimo Kelionė.

Iki šiol aš nežinojau, kad kelionė gali duoti tiek daug. Kad kelionėje galima tiek daug atrasti. Savyje ir žmoguje, kuris yra šalia. Iki šiol dar nebuvau to patyrusi, niekada. Ir dar tikrai niekada po kelionės nesijaučiau… pasikeitusi. Geresnė. Kantresnė. Labiau tikinti. Labiau mylinti. Gyvenimą ir žmones.

Taigi, todėl dabar, kai man liūdna ar ilgu, aš vartau tas nuotraukas. Vėl nusikeliu ten: vėl sėdime ant kalno viršūnės, po kojomis esant bedugnei; vėl, įsikibę į grandines, negailestingai tvieskiant saulei, kopiame į viršukalnę, nuo kurios atsiveria neapsakomas vaizdas, o dar tas įveiktos baimės saldumas…; vėl pusryčiaujame neįtikėtinai mažame miestelyje esančiame mažame viešbutuke, maloniai plepėdami su viešbučio šeimininku ir kartu ant sienos pakabintame sename žemėlapyje ieškodami Lietuvos – ech, tai buvo didžiausi mano matyti keksiukai pusryčiams ir bene jaukiausias viešbutukas per visą kelionę; vėl miname greičio pedalą iki galo, kad tik spėtume pamatyti saulėlydį Malibu, o ten nuvykę, staigiai stabdome automobilį, statome, kur mažiausiai trukdome – o visur čia aplink vien privačios valdos – lyg išdykę vaikai lendame pro skylę tvoroje, kuri mus skiria nuo paplūdimio, ir vos vos spėję laiku, su palengvėjimu klestelime ant smėlio, dangui pamažu nusidažant ryškiai raudona spalva…

Vėl pasimetę ir išsigandę stovime vidury tuščio kelio tarp kalnų su sprogusia automobilio padanga, telefonui vos vos gaudant ryšį; vėl tiesiogine to žodžio prasme prarandame amą, pamatę pirmąjį kanjoną savo gyvenime; vėl patiriame nuostabą, kad tikriausiai tik čia per dešimt minučių gali išvažiuoti iš baltos žiemos ir patekti į smėlėtą vasarą.

Vėl pusę nakties lekiu tuščiais greitkeliais, Jam miegant šalia, nes velniškai noriu pamatyti saulėtekį Grand Canyon‘e, o pakeliui tiesiai prieš automobilį iššokus briedžiui ir per plauką nuo jo išsisukus, sustoju šalikelėje ir verkiu, nes niekad iš tiesų taip ir nesuvokiau, kad taip būti gali; vėl, laikydami batus rankose, saulei pakibus virš mūsų, gruodžio pradžioje braidome Ramiąjame vandenyne; vėl, skambant taip gerai žinomai melodijai, mes einame tvirtai susikibę rankomis į priekį, sakome „Taip“ ir vien dėl to žinome, kad kažkada čia dar sugrįšime.

O, man neužtektų šiandienos, kad surašyčiau viską, ką prisimenu taip ryškiai, lyg būtų nutikę šiandien. Man neužtenka žodžių pasakyti, kiek daug man tie prisiminimai reiškia… Tokio apsėdimo manyje nebuvo pasėję jokie Egiptai ar Turkijos. Kol kas taip užbūrė tik dvi kelionės – į Paryžių ir į Jungtines Valstijas. Į pirmąjį, aš žinau, kad dar tikrai sugrįšiu, o į Valstijas – svajoju ir tikiu. Dar reikia aplankyti Niujorką. Pasilabinti su Aušra. Las Vegas atšvęsti dešimtmečio jubiliejų su kokiu Elviu Presliu pašonėje. Dar kartą įveikti dvidešimties kilometrų trasą pėstute po kalnus kokiame nors žaviame parke. Aš labai nuoširdžiai tikiuosi, kad gyvenimas dar duos progą ten sugrįšti, o mes ja pasinaudosime. Tikiuosi, kad šis, paskutinis nuotraukų albumo puslapis, dar tikrai nėra pabaiga.

Aš nežinau, ar Amerika yra svajonių šalis, bet aš tikrai žinau, kad ši kelionė buvo, yra ir bus man lyg Svajonė.
Svajonė, kurią trokštu patirti dar ir dar kartą…

Skonis: 10/10. O ar gali būti kitaip? Minkšti, purūs, o maskarponės įdaras ir kepurėlė ant viršaus… mmm.

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Call me cupcake

Tiramisu keksiukai

Atsispausdinti
Porcijos: 24 keksiukai

INGREDIENTAI

Keksiukams:
2 ½ puodelio miltų
2 arb.š. kepimo miltelių
1 arb.š. druskos
115 g sviesto
2 puodeliai cukraus
6 dideli kiaušiniai
½ puodelio natūralaus jogurto ar pieno
1 arb.š. vanilinio cukraus
¼ puodelio paruoštos stiprios kavos

Įdarui:
250 g maskarponės
½ puodelio cukraus pudros
1 valg.š. paruoštos stiprios kavos

Papuošimui:
250 g maskarponės
1 puodelis cukraus pudros
1 arb.š. vanilinio cukraus
1 puodelis riebios plakamosios grietinėlės

GAMINIMO EIGA

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180˚C temperatūros. Pasiruoškite keksiukų formeles.
2. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
3. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite kambario temperatūros sviestą ir cukrų iki purios masės.
4. Po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakdami.
5. Sudėkite jogurtą (ar pieną), suberkite vanilinį cukrų ir dar kartą išplakite.
6. Į plakinį įmaišykite miltus. Nepermaišykite.
7. Paruoštą tešlą paskirstykite į kepimo formeles ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Ar jau iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku – įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, jis turi būti švarus.
8. Iškeptus keksiukus perkelkite ant grotelių ir atvėsinkite.
9. Iš keksiukų paviršiaus „išskobkite“ po šaukštelį tešlos.
10. Naudodamiesi šepetėliu, keksiukų paviršių (tuo tarpu ir „iškobtą duobutę“), aptepkite paruošta kava.
11. Pasiruoškite įdarą: dubenyje iki vientisos masės išmaišykite maskarponę, cukraus pudrą ir kavą. Šiuo kremu užpildykite „išskobtas duobutes“.
12. Paruoškite papuošimą: dubenyje suplakite maskarponę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų iki vientisos masės.
13. Kitame dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių putų.
14. Atsargiai išplaktą grietinėlę įmaišykite į maskarponę.
15. Perdėkite kremą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir papuoškite keksiukus.
16. Apibarstykite kakava, dekoruokite šokoladinėmis gėlytėmis.

grietinėlėjogurtaskavakeksiukaikelionėskremaskreminis sūrismaskarponėnatūralus jogurtassaldumynaivanilė
32 komentarai
8
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Drėgnas šokoladinis pyragas (Brownie)
kitas įrašas
Struffoli

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Mini bananai su šokoladiniu glaistu ir riešutais

Plikytos tešlos žiedas (Paris Brest) su aviečių kremu...

Vaniliniai keksiukai su citrinų kremo įdaru ir kreminio...

Obuolių pyragas

Keksiukai su vyšniomis ir baltuoju šokoladu

Biscotti su šokoladu ir migdolais

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Obuoliniai varškėčiai

Moliūgų tyrė

Mėsainiai su plėšyta kiauliena ir kopūstų salotomis

Lęšių ir saldžiųjų bulvių sriuba su špinatais

Bulvės švediškai (Hasselback Potatoes)

Bulvių keksiukai su daržovėmis

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Šiltas ispaninio šalavijo (chia) pudingas su keptais obuoliais...

Pusryčių keksiukai

Itališkas omletas (frittata) su burokėliais ir feta

Prieskoniniai riešutai

Avižiniai blynai

Šaldytų bananų kokteilis su braškėmis

REKLAMA

SALDUMYNAI

Citrininiai šaldyto jogurto ledai

Jogurtinis braškių ir želė tortas

Citrininis manų kruopų pyragas

Varškės pyragas su vaniliniu pudingu ir persikais

Sūdytos karamelės kvadratėliai

Trapios tešlos krepšeliai su baltymų kremu

32 komentarai

Ausra 24 Bal ’13 - 4:19 pm

Asta, Amerika yra svajoniu salis – trust me! neabejoju, kad tikrai dar cia atvaziuosi; tada tikrai mums reikes susitikti;

Reply
Asta 28 Bal ’13 - 8:06 pm

Jei tik tavo žodžiai išsipildys, Aušra – būtinai! 🙂

Reply
Violeta 24 Bal ’13 - 7:16 pm

Jie tiesiog nuostabūs!!!! Tikrai gaminsiu, tik iškilo klausimas: ingredientai recepte matuojami puodeliais, o kokio dydžio yra tas puodelis? 200 ml?

Reply
Asta 28 Bal ’13 - 8:08 pm

Violeta, mano puodelis 250 ml 🙂

Reply
Marta 24 Bal ’13 - 8:02 pm

Sėdžiu, žiūriu, skaitau ir tai ką esi išsakiusi, lygiai taip pat atsiliepia ir man. Prisiminimai, nostalgija, nuotraukos, nuotaikos… ir tas beprotiškas noras sugrįžti. Aš jau keliu sau tikslus ir atsargius planus. Manau, ir tau pavyks.

Reply
Asta 28 Bal ’13 - 8:09 pm

Marta, reikia tikėti: tau, man, visiems 🙂 Ir svajoti! Tada pasaulis daug gražesnis ir širdžiai mielesnis – kai turi svajonę, nors ir beprotiškai didelę, beprotiškai nerealią 🙂

Reply
tomas 25 Bal ’13 - 5:44 am

Labai skanu bandysiu gaminti http://langaisiauliuose.lt/

Reply
Asta 28 Bal ’13 - 8:09 pm

Skanaus, tikiuosi, kad keksiukai labai patiks 😉

Reply
Kiaunė 25 Bal ’13 - 10:48 am

Kartą kepiau tiramisu keksiukus ir man jie buvo nelabai. tokie sausi ir trūko skonio kažkaip. O va Tavo keksiukuose yra dar įdaras – manau, kad tai ir yra tas dalykas ko man trūko:) Būtinai bandysiu!

Reply
Asta 28 Bal ’13 - 8:11 pm

Įdaras čia tikrai yra didelis gėris! Be jo niekad nekepiau Tiramisu keksiukų, o ir neįsivaizduoju, kad čia jo galėtų nelikti. Beje, drėgnumo jiems suteikia ne tik kremas, bet ir sulaistymas kava. Būtinai pamėgink: manau, kad nenusivilsi tikrai 😉 O aš lauksiu įspūdžių!

Reply
Migle 25 Bal ’13 - 10:50 am

Labai gražu. Labai tikra. Laikykis tų įspūdžių tvirtai tvirtai ir pamatysi – vieną dieną jie vėl tave nusves ten, kur taip norisi sugrįžti. Ką, beje, ir aš be galo krašto noriu padaryti….
IR TAU BŪTINAI REIKIA PAMTYTI NYC. Jis lygiai toks pat užburiantis 😉
Bent jau mane užbūrė 🙂

Reply
Asta 28 Bal ’13 - 8:13 pm

Migle, ačiū! 🙂
NYC pamatyti labai labai labai noriu! Nors, matyt, labiausiai mane užburia ne dangoraižiai ir spūstys gatvėse, ne tas pašėlęs gyvenimo tempas kiekvieną akimirką, o ramybė ir jaukumas. Būtent tokia man pasirodė Santa Monica, kuri iš visų JAV aplankytų miestų sukėlė geriausias emocijas, labiausiai užbūrė ir tikriausiai ilgam įkrito širdin 🙂

Reply
ausra 2 Geg ’13 - 6:29 pm

Sveika Asta, gal galetum parasyti kiek miltu reikia gramais siems keksiukams?

Reply
Asta 2 Geg ’13 - 7:25 pm

Aušra, 350 gramų 🙂

Reply
tiramisu kekskiukai 27 Geg ’13 - 10:48 am

Labas,
turiu klausimeli, o kiek teslos pilti i formeles?

Reply
Asta 5 Bir ’13 - 3:36 pm

Apie 3/4 formelės tūrio 🙂

Reply
Živilė 31 Geg ’13 - 7:15 pm

Kodėl taip neprotingai veikia print funkcija?? Spausdina tūkstantį psl… kažką ne taip nustatau, ar čia šiaip, į receptą įeina ne tik receptas?

Reply
Asta 5 Bir ’13 - 3:32 pm

Živile, ačiū už komentarą – anksčiau taip tikrai nebuvo, aš ir pati pasimetus. Aiškinsiuos, kaip čia viską sutvarkyti.. Labai atsiprašau už nesklandumus, tikrai!

Reply
kremas ant keksiuku 17 Gru ’13 - 3:44 pm

Jei keksiukus planuoju patiekti tik ryte, o kremu planuoju papuosti is vakaro. Per nakti kremas nesukris ir atrodys taip pat graziai?

Reply
Asta 17 Gru ’13 - 9:21 pm

Jei keksiukai bus laikomi šaldytuve, jiems tikrai nieko nenutiks 😉

Reply
Ilona 27 Gru ’13 - 9:00 am

Sveiki,

Turiu klausima del kavos. Jei as jos nedeciau (tiesiog nesu kavos vartotoja) bet visa kita palikciau ar saldumas butu pakankamas, nes juk maskarpone suris yra dieviskas? Suprantu, kad tiramisu be kavos ne tiramisu, bet bijau persistengti su ta kava.

Reply
Asta 27 Gru ’13 - 10:05 am

Sveiki, Ilona 🙂 Į maskarponės įdarą, jei norite, tikrai galite nemaišyti kavos. Tačiau čia kava naudojama ir pačių keksiukų sulaistymui, kad šie būtų dar drėgnesni ir skaniau tirptų burnoje. Jeigu nenorite ir šioje vietoje naudoti kavos, vis tiek sulaistykite keksiukus tuomet kuo nors kitu: ar kreminiu likeriu, ar paprasčiausiu cukraus sirupu 😉
Sėkmės ir skanių keksiukų! 🙂

Reply
Ilona 27 Gru ’13 - 10:33 am

Tik ka grizau is parduotuves ir supratau, kad su konditeriniais maiseliais tikra tragedija, niekur ju nerandu.

Reply
Asta 27 Gru ’13 - 10:37 am

Ilona, bent jau aš konditerinius maišelius visada perku „Kepėjo” parduotuvėje Kaune (www.arevitosiranga.lt), nors esu mačiusi jų ir didžiosiose Rimi ir Maximoje. Žinoma, gali būti ir taip, kad prieš šventes tokius dalykus žmonės išpirko 🙁

Reply
Ilona 31 Gru ’13 - 12:06 pm

Na va pasigaminau, bandžiau padaryti lygiai 9 keksiukus, bet kaip žinia visad kažko lieka, t.y. šiuo atveju papuošimo kremo 🙂 Viska gamindama ragavau todėl net neabejoju Naujųjų Metų naktį bus tobula. Dėkoju šio tinklapio autorei ir linkiu puikių kulinarinių atradimų 2014-aisiais!!!

Reply
Asta 3 Sau ’14 - 6:20 am

Ilona, labai tikiuosi, kad naujametinis desertas, kaip ir tikėjotės, buvo tobulas? 🙂
Ir labai dėkoju už linkėjimus! Ačiū!

Reply
Meta 15 Bal ’14 - 1:40 pm

Receptas labai patiko ir gavosi skanu, tik ką galėjau daryti ne taip, kad kremas gavosi akivaizdžiai per skystas?

Reply
Meta 15 Bal ’14 - 1:53 pm

Dar norėjau pažymėti, kad grietinėlę tikrai gerai išplakiau. Tik kai maskarpone su cukraus pudra maišiau, ji kuo toliau tuo skystesnė darėsi, o įdėjus grietinėlę ir liko skystoka masė..

Reply
Asta 18 Bal ’14 - 5:55 am

Mėta, maskarponės su cukraus pudra nereikia plakti labai ilgai – tik tol, kol gaunate vientisą masę. Tiesa, kad ši yra pakankamai skysta ir ja dekoruoti keksiukų tikrai negalėtumėte. Bet įmaišius (atsargiai, lengvais judesiais!) gerai išplaktą standžią grietinėlę, gaunamas minkštas, bet formą laikantis kremas. Svarbiausia, kad grietinėlę reikia įmaišyti labai lengvai, nesuardyti to jos standumo. Gal pernelyg energingai sumaišėte šias dvi mases? Tikrai turėtų viskas pavykti puikiai – jau kuris laikas keksiukams dekoruoti naudoju tik tokį kremą ir kol kas visi kartai buvo sėkmingi 🙂 Sėmės!

Reply
Ilona 19 Geg ’14 - 9:56 am

Prieš savaitėlę kepiau dar kartą šiuos keksiukus. Tai yra mirtinas „smūgis” smaližiams, o tokių šalia manęs tikrai buvo. Gavosi tobulai, na gal papuošimas ne visai, nes neturėjau konditerinio maišelio, o su paprastu maišeliu šį kartą persistengiau, bet skonio prasme „nuginklavau” visus. Ačiū už tokį puikų receptą. Be manęs dar keli žmonės sužinojo kaip kava dera su maskarpone ir buvo sužavėti.

Reply
Asta 19 Geg ’14 - 9:59 am

Ilona, be galo džiaugiuosi, kad keksiukai pavyko ir patiko! 🙂 Mano šeimoje jie taip pat vertinami kaip vieni iš pačių puikiausių ir visada nuo padėklo išnyksta itin greitai 🙂

Reply
Gustė 31 Kov ’16 - 9:30 am

Kepiau keksiukus 20 minučių kaip ir parašyta recepte. Įkišus pagaliuką jis taip pat nebuvo aplipęs trupiniais. Bet aplinkiniai sako, kad keksiukai pusiau „žali”. Ar taip ir yra , ar taip turi būti?

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Žagarėliai

    3 Kov ’11
  • 2

    Migdolinis tortas su maskarpone

    28 Bir ’10
  • 3

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 4

    Šiltos žiedinių kopūstų, saldžiųjų bulvių ir avinžirnių salotos

    10 Sau ’23
  • 5

    Tortas „Juodasis miškas“

    28 Gru ’14
  • 6

    Tortas su obuoliais ir graikiniais riešutais

    24 Sau ’13

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23
  • Plikyti pyragaičiai su vaniliniu kremu ir šokolado glaistu

    19 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (584)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (105)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (12)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų