Saulėta virtuvė
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė

SRIUBOS

Trinta vaisių sriuba su vištiena

parašė Asta 19 Rgs ’09

Skonis: 10/10. Nuostabaus skonio sriuba! Šiek tiek egzotiška, šiek tiek netikėta, šiek tiek saldžiarūgštė…

Sudėtingumas: paprasta kaip du kart du.

Trinta vaisių sriuba su vištiena

Trinta vaisių sriuba su vištiena

Atsispausdinti
Porcijos: 2 Paruošimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

200 g vištienos filė

2 obuoliai
1 bananas
2 nedideli svogūnai
130 g natūralaus jogurto
1/3 arb.š. adžikos
1 kubelis vištienos sultinio
karis
druska, pipirai

GAMINIMO EIGA

Vištienos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais, apibarstyti druska ir pipirais. Apkepinti įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Obuolius, bananą ir svogūnus susmulkinti. Svogūnus apibarstyti trupučiu kario ir pakepinti kitoje keptuvėje, kol pagels. Suberti vištienos kubelius, obuolius ir bananus, pagardinti adžika, įpilti ~300 ml sultinio ir patroškinti apie 5 – 7 min. Supilti natūralų jogurtą, išmaišyti ir pakaitinti dar kelias minutes. Vištienos gabalėlius išimti iš keptuvės, o likusius vaisius bei daržoves blenderiu sutrinti iki vientisos masės. Vištienos kubelius sudėti į gautą sriubą ir patiekti.

bananaijogurtasnatūralus jogurtasobuoliaisriubasultinyssvogūnaivištiena
6 komentarai
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Saldus vyniotini su varške
kitas įrašas
Saldūs mini čeburėkai su obuoliais

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

TOBULA PORA // Tiršta lašišos ir bulvių sriuba

Trinta burokėlių sriuba

Grikių sriuba su vištiena

Šamo sriuba su bulvėmis ir apelsinais

Perlinių kruopų ir vištienos sriuba

Moliūgų sriuba su kokosų pienu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Svogūnų pyragas

Tarta su varške ir pomidorais

Rudens daržovių blyneliai

PIETŪS DĖŽUTĖJE

33 VALANDŲ KELIONĖ // Švediški meduoliai „Pepparkakor“

Orkaitėje keptos daržovės su vištienos iešmeliu

SUSIDRAUGAUTI SU MAISTU // Bolivinės balandos salotos su...

SALDUMYNAI

Trapios tešlos krepšeliai su baltymų kremu

Imbierinės spurgos

Štrudelis su obuoliais ir vaniliniu padažu

6 komentarai

Laima 28 Spa ’09 - 1:40 am

ogo, koks įdomus blogas, kokia patraukli sriuba 🙂 Išbandysiu ją šią savaitę – kaip tik turiu obuolių, užšaldžiau natūralaus vištienos sultinio ir ieškau progų darsyk panudoti naują nusipirktą blenderį. Ar tiks vietoje adžikos saldusis čili padažas? 🙂

Reply
Asta 28 Spa ’09 - 1:43 pm

Laima, labai ačiū už pagyras 🙂 O sriuba tikrai fantastiškai skani – puikus pasirinkimas! 🙂
Manau, kad keisti čili padažu tikrai gali, nepamaišys 😉
O blenderis dalykas labai geras, aš jau be jo savo virtuvės nebeįsivaziduoju… 😀

Reply
Laima 28 Spa ’09 - 11:50 pm

🙂 Pagaminsiu – raportuosiu, kaip sekėsi 🙂 Žiūriu, tikrai nemažai originalių, kokybiškų receptų. Tikrai dažnai užsuksiu čia 😉

Reply
Asta 29 Spa ’09 - 5:52 pm

Laima, labai lauksiu 😉
Ir dar kartą labai ačiū už gražius žodžius! 🙂

Reply
Laima 29 Spa ’09 - 7:45 pm

Ką tik suvalgėm 🙂 Skonis gurmaniškas, bet labai malonus! Konsistencija, spalva gavosi identiška, kaip ir nuotraukoje 🙂 Viską dariau tiksliai pagal receptą, išskyrus tai, kad naudojau natūralų sultinį (dėl to prireikė daugiau drsukos) ir vietoje adžikos – saldųjį čili padažą. Patiko ir man pačiai, ir draugui. Ačiū už puikų receptą 🙂

Ir labai puiku, kad nurodai labai tikslius kiekius ir eigą – gaminti buvo lengva, viskas aišku, nieko nereikėjo garinti, nupylinėt ar skiesti. Super, žodžiu 🙂

Reply
Asta 29 Spa ’09 - 8:19 pm

Kaip smagu, kaip smagu! 🙂 Labai gera girdėti, kad patiko! 🙂
Už receptą dėkoti jokiu būdu nereikia – prašom gaminti, ragauti, mėgautis, aš tuo tik džiaugiuosi 🙂

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

POPULIARIAUSI

  • 1

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 4

    Minkšti žagarėliai | NUOTRAUKOS ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO

    22 Kov ’20
  • 5

    TOBULAS // Karamelinis tortas su lazdynų riešutais

    18 Sau ’18
  • 6

    Tortas „Snickers“

    22 Rgs ’09

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Brokolių, žiedinių kopūstų ir bulvių apkepas su bešamelio padažu

    14 Bal ’21
  • Baklava su pistacijomis, lazdynų ir graikiniais riešutais

    11 Bal ’21
  • Mėlynių, juodųjų serbentų ir acai uogų kokteilis

    9 Bal ’21

Kategorijos

  • GĖRIMAI (28)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (6)
    • Šaltieji gėrimai (20)
  • KALĖDŲ PASAKOS (58)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (243)
    • Apkepai (42)
    • Blynai (26)
    • Bulvių patiekalai (26)
    • Daržovių patiekalai (113)
    • Grybų patiekalai (15)
    • Kruopų patiekalai (41)
    • Makaronų patiekalai (19)
    • Mėsos patiekalai (56)
    • Miltiniai patiekalai (22)
    • Nesaldūs pyragai (28)
    • Troškiniai (18)
    • Varškės patiekalai (29)
    • Žuvis (35)
  • LENGVI KĄSNELIAI (209)
    • Blynai ir vafliai (33)
    • Duona (21)
    • Karštieji užkandžiai (30)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (113)
    • Salotos (33)
    • Šaltieji užkandžiai (51)
    • Sumuštiniai (21)
  • MAISTAS GAMTOJE (9)
  • PASAULIO SKONIAI (17)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (26)
  • SALDUMYNAI (497)
    • Bandelės (29)
    • Be orkaitės (78)
    • Desertai indeliuose (58)
    • Keksai, keksiukai (89)
    • Ledai (11)
    • Pyragai (128)
    • Pyragėliai (34)
    • Saldainiai (15)
    • Sausainiai (68)
    • Tortai (89)
  • SRIUBOS (20)
  • VALGOMOS DOVANOS (38)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (8)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų