Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Karštieji užkandžiaiLENGVI KĄSNELIAI

Azijietiški takai su vištiena

parašė Asta 28 Spa ’25
Azijietiški takai su vištiena

Pasaulis, sutelpantis virtuvėje – nors Meksiką ir Aziją skiria vandenynas, „Santa Maria“ pasirūpino, kad jų skoniai susitiktų viename recepte. Šiandienos meniu – azijietiški takai!

Gal kiek netikėta, neįprasta ir nauja, BET – labai gardu!

  • Azijietiškų takų pagrindas – ryžių tortilijos, prieš patiekiant pašildomos virš garų (arba mikrobangų krosnelėje, bambukiniame krepšelyje).
  • Skonių įvairovė – nuo vištienos iki krevečių ar jautienos, nuo traškių azijietiškų salotų iki viso „Santa Maria“ padažų popuri.
  • Lengva paruošti, smagu dalintis – subalansuota savaitgaliams ir gardžiausiems takadieniams!

Mano lėkštėje – takai su saldžiarūgšte vištiena, traškiomis daržovėmis, skrudintais žemės riešutais ir azijietiškos nuotaikos padažais. Patiko taip, kad dar tikrai kartosim!

Azijietiški takai su vištiena

Atsispausdinti
Porcijos: 8 tortilijos Paruošimo laikas: 45 min.

INGREDIENTAI

Vištienai:
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
500 g vištienos šlaunelių mėsos
1 pak. „Santa Maria“ Stir Fry padažo su aitriosiomis paprikomis ir česnakais

Takams:
100 g raudonųjų kopūstų
1 morkos
1 agurko
„Santa Maria“ azijietiškų ryžių tortilijų
„Santa Maria“ majonezinio padažo su sezamais ir sojomis
„Santa Maria“ saldaus korėjietiško BBQ padažo

Patiekti:
skrudintų žemės riešutų
laiškinių česnakų
žaliosios citrinos skiltelių

GAMINIMO EIGA

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną. Kepkite virš stiprios kaitros, vis pamaišydami, apie 4-5 minutes, kol apskrus. Supilkite Stir Fry padažą, ugnį sumažinkite ir maišydami kepkite dar minutę, kol visi vištienos gabalėliai pasidengs padažu.

2. Raudonuosius kopūstus, morką ir agurką supjaustykite plonais šiaudeliais.
3. Ryžių tortilijas pašildykite virš garų vonelės, mikrobangų krosnelėje ar bambukiniame krepšelyje pagal instrukcijas ant pakuotės.
4. Ant pašildytų tortilijų dėkite smulkintas daržoves ir keptą vištieną.
5. Pagardinkite majoneziniu ir korėjietišku padažais, užberkite smulkintų skrudintų žemės riešutų ir laiškinių česnakų. Patiekite nedelsiant.

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Santa Maria“.
#reklama #SantaMaria #Takadienis

agurkaiAzijamorkosraudonieji kopūstaitakaitortilijosvištienažemės riešutai
0 komentaras
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Sumuštiniai su humusu ir keptais moliūgais
kitas įrašas
Dubajaus tiramisu

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Pomidorų, agurkų, špinatų ir mocarelos salotos

Įdaryti kiaušiniai su kietuoju sūriu ir skrudinta šonine

Trys užkandžiai su vytintu kumpiu

Greitai kildinta neapolietiška pica su šonine ir pievagrybiais

Grūdėtosios varškės blyneliai

Rikotos vafliai su šilauogėmis

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Varškės blyneliai su pabarstukais

Bananų ir riešutų sviesto vafliai

Paprasčiausi karšti sumuštiniai orkaitėje

ATRADIMAS // Bolivinės balandos salotos su brokoliais, mocarela...

Karštos salotos su kuskusu ir Halloumi sūriu

Tortilijų suktinukai su vištiena ir daržovėmis

REKLAMA

GĖRIMAI

ŠALTOS KAVOS KOKTEILIS | COLD BREW (ŠALTAI BRANDINTA...

Nealkoholinė Helovyno sangrija

MAMOS DIENORAŠTIS // Miško uogų kokteilis dubenėlyje

Braškių ir citrinų limonadas

Pieniška šalta kava su vaniliniais ledais ir grietinėle

Braškių ir rabarbarų kokteilis

REKLAMA

SALDUMYNAI

Apelsininis pyragas su morengo sluoksneliu

Didysis aguonų pyragas

Varškės pyragas su braškėmis

Baklavos sūrio pyragas

Obuoliniai keksiukai

Mielinė cinamoninė plėšoma duonelė su migdolais

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 4

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23
  • 5

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 6

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (360)
    • Apkepai (53)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (48)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (19)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (99)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (362)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (63)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (173)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (93)
    • Sumuštiniai (42)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (30)
  • SALDUMYNAI (697)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (142)
    • Desertai indeliuose (98)
    • Keksai, keksiukai (110)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (171)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (129)
  • SRIUBOS (35)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (34)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų