Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

Daržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAISRIUBOS

Moliūgų sriuba su kokosų pienu

parašė Asta 8 Spa ’20
Moliūgų sriuba su kokosų pienu

Žinau, būtų naivu tikėtis, kad dar nesate atradę savo mylimiausio moliūgų sriubos recepto. Juk pats moliūgų sezono įkarštis! Tik paklausykit, ir tikrai išgirsit: apie ant viryklės kunkuliuojančius moliūgų sriubos puodus, apie orkaitėje kepamus moliūgus ir trinamą moliūgų tyrę, apie aromatingus moliūgų keksiukus, burnoje tirpstančius moliūgų pyragus, pikantišką moliūgų sirupą kavai, jaukius moliūgų troškinius, minkštutes moliūgines bandeles ir net… moliūgų tortus!

Sukasi galva! Moliūgai užkariavo virtuves, ir manoji – ne išimtis.

Todėl jei dar turit moliūgų, štai – dar vienas tirštos, jaukios ir šildančios moliūgų sriubos receptas. Labai puikus, labai gardus!

 Moliūgų sriuba su kokosų pienu

Moliūgų sriuba su kokosų pienu

Atsispausdinti
Porcijos: 6 Paruošimo laikas: 30 min.

INGREDIENTAI

1 kg moliūgų, be odelės ir sėklų
1 didelės morkos
1 saldžiosios bulvės
4 stiklinių (1 l) vištienos sultinio
žiupsnio druskos
žiupsnio grūstų juodųjų pipirų
žiupsnio česnako miltelių
žiupsnio rūkytos paprikos
mažo žiupsnelio kajeno paprikos
1 skardinės (400 ml) kokosų pieno

Česnakiniams skrebučiams:
6 riekelių šviesios duonos
2 skiltelių česnako
2 valg. š. sviesto

GAMINIMO EIGA

1. Į puodą sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą moliūgą, morką ir saldžiąją bulvę. Užpilkite vištienos sultiniu, pagardinkite druska, pipirais, česnako milteliais, rūkyta paprika ir mažu žiupsneliu kajeno paprikos.
2. Kaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies, kol užvirs, ir virkite 20 minučių, kol daržovės taps minkštos.
3. Nuimkite nuo ugnies ir rankiniu smulkintuvu sutrinkite iki visiškai vientisos masės.
4. Supilkite kokosų pieną, grąžinkite atgal ant ugnies ir pavirkite dar kelias minutes.
5. Kol sriuba verda, paruoškite česnakinius skrebučius. Duoną supjaustykite nedideliais kubeliais. Česnaką labai smulkiai sukapokite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą su česnakų gabalėliais. Suberkite duonos kubelius ir vis pamaišydami pakepinkite, kol gražiai apskrus.
6. Į dubenėlius supilkite sriubą, pagardinkite česnakiniais skrebučiais, trupučiu grūstų pipirų, papuoškite šviežiais žalumynais.

 Moliūgų sriuba su kokosų pienu

 Moliūgų sriuba su kokosų pienu

bulvėsčesnakaikokosų pienasmoliūgaimorkosskrebučiaisriubasultinys
0 komentaras
10
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Moliūginės cinamoninės bandelės
kitas įrašas
Grietiniečiai | Nuotraukos žingsnis po žingsnio

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Šakšuka su bolivine balanda

Obuoliniai varškės blyneliai

Keptų saldžiųjų kukurūzų salotos su vištienos ir šoninės...

Moliūgų tyrė

Bolivinių balandų sriuba su pupelėmis

Mielinės bandelės su dešrelėmis

REKLAMA

SALDUMYNAI

Purus baltymų keksas „Angel Food Cake“

TIKRASIS STEBUKLAS // Morkų pyrago sūrio tortas

Pyragas su kreminiu sūriu ir bananais

Citrininis tiramisu su braškėmis

Moliūgų tyrė

Angliškos pusryčių bandelės su obuoliais, riešutų sviestu ir...

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

MAMOS DIENORAŠTIS // Itališkas omletas su lašiša ir...

POPIERĖLIS IŠ PRAEITIES // Varškėčiai su sėklomis

APIE MEILĘ IŠ PIRMO ŽVILGSNIO // Vištienos gabalėliai...

(NE)TURĖTI LAIKO // Saldžiųjų bulvių, vištienos ir bolivinės...

MAMOS DIENORAŠTIS // Špinatų keksiukai

REKLAMA

GĖRIMAI

Mėlynių, juodųjų serbentų ir acai uogų kokteilis

Nealkoholinis karštas vynas

Kakavinis riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

ŠALTOS KAVOS KOKTEILIS | COLD BREW (ŠALTAI BRANDINTA...

Tropinis kokosų ir mangų koktelis dubenėlyje

Vasariška salsa krepšeliuose ir Bellini

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 3

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 4

    Tortas „Snickers“

    22 Rgs ’09
  • 5

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 6

    Trupininis pyragas su varške ir uogiene

    4 Geg ’23

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (352)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (60)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (89)
    • Sumuštiniai (40)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (685)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (135)
    • Desertai indeliuose (94)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų