Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

LENGVI KĄSNELIAIPusryčiai

Grūdėtos varškės pusryčių dubenėliai | Trys skoniai

parašė Asta 15 Rgs ’25
Grūdėtos varškės pusryčių dubenėliai | Trys skoniai

Keistas metas tas rugsėjis – lyg ir norisi jau nerti į jaukių rudeniškų patiekalų ruošą, bet čia pat – dar gaila ir ilgu paleisti gaivius, spalvingus vasaros skonius.

Kol sezonai keičiasi kalendoriuje ir už lango, „Lidl Lietuva“ parduotuvių lentynose vasarą galima rasti ištisus metus. Vaisių, uogų ir daržovių pasirinkimas čia itin gausus – viskas šviežia, trašku, sultinga, gaivu, labai skanu!

Tiesiai iš pirkinių krepšelio – į namus ir gardžiausius pusryčių dubenėlius.

Grūdėtos varškės pusryčių dubenėliai | Trys skoniai

Atsispausdinti

INGREDIENTAI

Su persikais ir šilauogėmis:
200 g grūdėtos varškės
1 persiko
saujos šilauogių
1 arb. š. medaus
saujelės pistacijų branduolių

Su keptais obuoliais ir granola:
200 g grūdėtos varškės
1 obuolio
½ arb. š. malto cinamono
1 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. sviesto
1 arb. š. medaus
saujos granolos

Su pomidorais ir agurkais:
200 g grūdėtos varškės
1 didesnio pomidoro
1 agurko
žiupsnio druskos
žiupsnio grūstų juodųjų pipirų
šviežių prieskoninių žolelių

GAMINIMO EIGA

SU PERSIKAIS IR AVIETĖMIS

1. Į dubenėlį sudėkite grūdėtą varškę.
2. Persiką supjaustykite kubeliais. Sudėkite ant grūdėtos varškės kartu su šilauogėmis.
3. Apšlakstykite medumi, pagardinkite smulkintais pistacijų branduoliais.

SU KEPTAIS OBUOLIAIS IR GRANOLA

1. Į dubenėlį sudėkite grūdėtą varškę.
2. Obuolį nulupkite, supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su cinamonu ir citrinos sultimis.
3. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies ištirpinkite sviestą ir kepkite obuolių kubelius, kol suminkštės.
4. Sudėkite ant grūdėtos varškės. Apšlakstykite medumi, apiberkite granola.

SU POMIDORAIS IR AGURKAIS

1. Į dubenėlį sudėkite grūdėtą varškę.
2. Pomidorus ir agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais (kubeliais, skiltelėmis, riekelėmis). Sudėkite ant grūdėtos varškės. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis.

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Lidl Lietuva“.
#reklama @lidllietuva #LidlPartnerystė #Šviežumas

agurkaiciitrinoscinamonasgranolagrūdėta varškėmedusobuoliaipersikaipistacijospomidoraipusryčiaišilauogės
0 komentaras
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Trys užkandžiai su krekeriais ir rikotos kremu

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Salotos su grilyje kepta vištiena ir mangais

Varškės blyneliai su pabarstukais

Duonos lazdelės

Vyšniniai energiniai rutuliukai su juoduoju šokoladu

„Banana Split“ su jogurtu, granola ir uogomis

Česnakiniai sūrio krekeriai su morkų humusu

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Kalėdų salotos su šaltai rūkytu upėtakiu

Kruasanai su migdolų pesto, avokadais, kumpiu ir mocarela

Bananiniai blynai su cinamonu

Pikantiškos pusryčių bandelės su čederio sūriu

Chia sėklų pudingas su mėlynėmis ir granola

Keptų saldžiųjų kukurūzų salotos su vištienos ir šoninės...

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Špinatų ir rikotos pyragas

Pica su plėšyta barbekiu vištiena | Nuotraukos žingsnis...

Vištienos suktinukai su morkomis

Ryžių ir vištienos troškinys su kokosų pienu

Žiedinių kopūstų blyneliai

Daržovių ir lęšių apkepas su trupiniais

REKLAMA

PIETŪS DĖŽUTĖJE

TRIJŲ PLIUSŲ TAISYKLĖ // Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su...

VASARIO ATRADIMAI // Upėtakio filė su žaliosiomis citrinomis

Mini blynelių vėrinukai su uogomis

NES MAN SKANU // Grikiai su daržovėmis

KALĖDŲ NUOJAUTA // Šokoladiniai saldainiai su kepintais žemės...

MAMOS DIENORAŠTIS // Cukinijų apkepėlė

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Tortas „Snickers“

    22 Rgs ’09
  • 4

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 5

    Morkų tortas su varškės kremo pertepimu

    3 Rgp ’11
  • Tobulas varškės apkepas

    6 Spa ’09

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (359)
    • Apkepai (53)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (47)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (99)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (358)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (61)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (171)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (92)
    • Sumuštiniai (41)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (30)
  • SALDUMYNAI (691)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (139)
    • Desertai indeliuose (96)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (169)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų