Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU
  • Home
  • Apie
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ PASAKOS
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • PARDUOTUVĖ
  • DIRBKIME KARTU

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

SALDUMYNAITortai

Pieniško šokolado sūrio tortas

parašė Asta 17 Rgs ’14
Pieniško šokolado sūrio tortas

Atėjęs ruduo pamažu viską grąžina į savas vėžes. Įprastus darbus. Truputį apleistą sportą. Šiltas vakarienes, kvepiančias jaukiais vakarais.

Tik savaitgaliai vis dar kvepia vasara ir lengvomis it pienės pūkas jos dienomis. Praėjęs toks ir buvo: jei nežinotum, koks mėnesis įrašytas kalendoriaus lapelyje, galėtum pagalvoti, kad vidurvasaris. Ta proga (ir ne tik ta, šypt) mes aplankėme Druskininkus – miestą, kuriame iki šiol aš tebuvau vieną kartą, bet ir to skaičiuoti nesinori, nes tai buvo seniai; nes tada pačio miesto nė nemačiau ir jo gatvelėmis nevaikščiojau. Visą savaitgalį dangus buvo be menkiausio debesėlio, juo ridinėjosi saulė ir aš net keliskart pasigailėjau, kad į krepšį neįsidėjau lengvos vasarinės suknelės, kurį būtų tam orui tikusi labiau nei mano turimi apdarai. Mano žmogus juokaudamas klausė, ar aš jo gimtadieniui net orą specialiai užsakiau; o aš dar kartą įsitikinau, kad kelionės – nors ir tokios mažytės – malonumas labai stipriai priklauso nuo oro. Užsakyti jo, gaila, neįmanoma, bet kartais pasiseka labiau nei galėjai tikėtis.

Pieniško šokolado sūrio tortas (2)

Druskininkai man labai patiko. Ir pušynas, ir šokantis fontanas, ir tvenkiniai, ir parkai, ir pasivaikščiojimai taku prie upės. Gražus, mielas ir labai jaukus miestas. Nuostabus buvo savaitgalis: nuo pirmos iki paskutinės minutės. Grįžome pailsėję ir platesnėmis šypsenomis. O mintyse aš jau ieškau progų ten sugrįžti, šypt.

Kita vertus, yra gyvenime dalykų, kuriems progų laukti nebūtina ir net nereikia. Gal su mažomis maloniomis savaitgalio kelionėmis, kaip ir su tortais, lygiai taip pat?

Pieniško šokolado sūrio tortas (3)

Skonis: 10/10.  Kai pirmą kartą iškepiau ir paragavau šio sūrio torto, visiems dar ne vieną dieną (ir tikriausiai ne vieną savaitę) pasakojau, kokį nuostabų-fantastišką-nerealų sūrio tortą valgiau. Tada kepiau dar kartą. Ir vėl alpėjau nuo to skanumo. Na, jūs pagalvokit – sūrio tortas su pienišku šokoladu! Ir dar tie riešutukai… vaje. Man jis – nuostabus. Būtinai kepsiu dar kartą. Dar ir dar kartą. 

Sudėtingumas: yra ką nuveikti.

Receptas publikuotas internetiniame portale Ji24.lt

Pieniško šokolado sūrio tortas (4)

Pieniško šokolado sūrio tortas

Atsispausdinti
Porcijos: 16 Paruošimo laikas: 1 val. Gaminimo laikas: 1 val. 15 min.

INGREDIENTAI

Pagrindui:
250 g šokoladinių sausainių (pavyzdžiui, „Selga“)
150 g sviesto

Įdarui:
½ puodelio (125 ml) grietinės
1 valg. š. kreminio kavos likerio (pavyzdžiui, „Damų“ likerio)
1 arb. š. vanilės ekstrakto
1 arb. š. tirpios kavos miltelių
250 g pieniško šokolado
650 g kreminio sūrio
3 valg. š. kakavos miltelių
½ arb. š. druskos
1 ¼ puodelio (250 g) cukraus
3 dideli kiaušiniai

Riešutiniam užpilui:
170 g sviesto
¾ puodelio (150 g) rudojo cukraus
½ puodelio (125 ml) riebios grietinėlės
½ arb. š. druskos
2 puodeliai (230 g) graikinių riešutų

GAMINIMO EIGA

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 ºC temperatūros. Kepimo folija išklokite 22 cm skersmens kepimo indą atsegamais kraštais.
2. Šokoladinius sausainius susmulkinkite iki smulkių trupinių. Sumaišykite su tirpintu sviestu.
3. Paruošta mase išklokite kepimo indo dugną ir sieneles.
4. Kepkite torto pagrindą įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Tuomet išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.
5. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150ºC.
6. Kol pagrindas vėsta, paruoškite torto įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę, kreminį kavos likerį, vanilės ekstraktą ir tirpios kavos miltelius.
7. Šokoladą ištirpinkite ant „garų vonelės“ ar mikrobangų krosnelėje. Atidėkite į šalį, kol atvės.
8. Kreminį sūrį, kakavos miltelius ir druską sudėkite į didelį dubenį. Elektriniu plaktuvu išplakite iki purios masės.
9. Suberkite į kreminio sūrio masę cukrų ir vėl išplakite.
10. Toliau plakdami, lėtai supilkite tirpintą atvėsusį šokoladą.
11. Supilkite grietinės masę. Išplakite.
12. Po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno masę šiek tiek paplakdami.
13. Paruoštą įdarą supilkite ant atvėsusio šokoladinio torto pagrindo.
14. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 70-75 minutes, kol torto kraštai bus tvirti, o centras, pajudinus kepimo indą, šiek tiek judės.
15. Atvėsinkite, tuomet suvyniokite į maistinę plėvelę ir per naktį palaikykite šaldytuve.
16. Kitą dieną, išėmę tortą iš šaldytuvo, palikite jį maistinėje plėvelėje, kol atšils iki kambario temperatūros.
17. Paruoškite graikinių riešutų užpilą. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
18. Graikinius riešutus paskleiskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite įkaitintoje orkatėje apie 7-10 minučių, kol gražiai apskrus.
19. Išimkite riešutus iš orkaitės ir atvėsinkite.
20. Sviestą ir rudąjį cukrų sudėkite į vidutinio dydžio prikaistuvį. Kaitinkite ant vidutinio dydžio ugnies, kartais lengvai pamaišydami, kol cukrus ištirps.
21. Supilkite grietinėlę, suberkite druską ir kaitinkite toliau, kol masė užvirs ir šiek tiek sutirštės. Nekaitinkite labai ilgai, vos kelias minutes, kitaip atvėsusi karamelė bus kieta, o šiuo atveju reikia, kad ji išliktų minkštos konsistencijos.
22. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir palikite masę šiek tiek atvėsti.
23. Į atvėsusią masę suberkite riešutus ir išmaišykite.
24. Paruoštu užpilu apliekite tortą.
25. Pjaustykite gabalėliais ir patiekite. Skanaus!

Pieniško šokolado sūrio tortas (5)

graikiniai riešutaigrietinėgrietinėlėkakavakavakreminis sūrislikerisriešutaisaldumynaisausainiaišokoladastortasvanilė
44 komentarai
10
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Varške įdaryti kepti obuoliai
kitas įrašas
Pyragas su pomidorais ir varškės sūriu

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Šaldytų bananų ir špinatų sluoksniuotis

NAUJI PAŽADAI // Spanguolių tiramisu su apelsinais

Beveik prancūziškas skrebutis

Juodai balti brownie kvadratėliai

Nekeptas aviečių ir mangų sūrio tortas

Šokoladinis grietininis keksas

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Bulvės švediškai (Hasselback Potatoes)

Orkaitėje kepta dorada su daržovėmis ir Tartar padažu

Graikiškos makaronų salotos

Burokėlių ir fetos blyneliai

Šakšuka su bolivine balanda

Vištienos ir daržovių iešmeliai su žemės riešutų padažu

REKLAMA

SALDUMYNAI

Braškinė-kokosinė panakota

Karštas šokoladas su žiemos prieskoniais

Citrinų kvadratėliai

Tartaletės su vyšniomis ir morengais | Nuotraukos žingsnis...

Lietiniai blyneliai (crêpes) su keptais persikais ir karamele

Pyragas su švelniu varškės įdaru

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Tropinis kokosų ir mangų koktelis dubenėlyje

Vegetariški sumuštiniai su burokėlių humusu

Tiramisu blynų tortukai

Kokosinė granola su uogomis ir vaisiais

Karamelinė granola

Šiltos žiedinių kopūstų, saldžiųjų bulvių ir avinžirnių salotos

44 komentarai

Toma 17 Rgs ’14 - 11:30 am

Kodėl Jūsų puslapyje nėra kokio mygtuko „ragauti, čia ir dabar”? 😀 Pyragas atrodo puikiai. Kepsiu. Tiesą sakant, norėčiau, kad JAU būčiau iškepusi! 😀 Ačiū už skanią idėją!

Reply
Asta 18 Rgs ’14 - 7:55 am

Toks mygtukas būtų nuostabus dalykas 😀 Deja, kol kas net išmaniosios technologijos ne tokios išmanios, et 😀

Skanaus torto, labai lauksiu įspūdžių! 😉

Reply
Karolina 17 Rgs ’14 - 11:53 am

Suviliojai, turbūt net šiandien gaminsiu 🙂 O kokią kremine varškę naudojai? 🙂

Reply
Asta 18 Rgs ’14 - 7:56 am

Karolina, naudojau maskarponę 🙂 Bet jei norisi šiek tiek lengvesnės konsistencijos sūrio torto, galima naudoti „Philadelphia” ar šiuos du sūrius maišyti perpus 😉
Skanaus torto! 😉

Reply
:) 17 Rgs ’14 - 4:46 pm

O kokią kreminę varškę naudojote? Ačiū 🙂

Reply
Asta 18 Rgs ’14 - 7:57 am

Naudojau ne kreminę varškę, bet sūrį; net pažiūrėjau į receptą, ar nepadarius esu klaidos 🙂 Jei konkrečiai – maskarponę. Bet jei norisi šiek tiek lengvesnės konsistencijos sūrio torto, galima naudoti “Philadelphia” ar šiuos du sūrius maišyti perpus 🙂

Reply
Aurute 17 Rgs ’14 - 8:38 pm

Atrodo fantastiskai. Siaip nesu surio tortu megeja, bet si butinai issikepsiu, vien is smalsumo. Beje, tavo mini rasineliai taip pat nuostabus, skaitau ir geriuos kaskart. Sekmes ir toliau!

Reply
Asta 18 Rgs ’14 - 7:57 am

Aurute, labai ačiū už gražius žodžius! 🙂 Tikiuosi, kad šis sūrio tortas maloniai nustebins ir taps priežastimi juos pamėgti 😉 Sėmės! 😉

Reply
jūratė n. 29 Rgs ’14 - 9:02 am

Labai skanus tortas, ačiū už receptą.

Reply
Asta 23 Spa ’14 - 4:06 am

Nėra už ką, Jūrate, džiaugiuosi, kad patiko! 🙂

Reply
pievu zaluma 14 Spa ’14 - 7:12 am

Laaabai skanus tortas !!!!

Reply
Asta 23 Spa ’14 - 4:06 am

Man labai smagu girdėti! 🙂

Reply
Viktorija 16 Lap ’14 - 6:36 am

Omg omg… Dievų maistas 😀 kepsiu dar daug kartų. Ačiū labai už receptuką. 🙂

Reply
Asta 4 Gru ’14 - 5:10 pm

Viktorija, nėra už ką! 🙂 Labai džiaugiuosi, kad patiko 😉

Reply
Sigita 4 Gru ’14 - 1:52 pm

Iškepus tortą jį iš kart išimti iš kepimo formos ir apvynioti maistine plėvele, ar galima palikti formoje ir uždengti maistine plėvele?

Reply
Asta 4 Gru ’14 - 5:11 pm

Sigita, iš pradžių tortą visiškai atvėsinkite, tada suvyniokite su visu kepimo indu (iš jo neišėmę) į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 😉

Reply
Rūta 9 Gru ’14 - 7:13 am

Sveiki, jei vietoj kreminio kavos likerio įpilčiau vana tallinn likerio? 🙂

Reply
Asta 12 Gru ’14 - 8:52 am

Rūta, būtų lygiai taip pat gerai! 🙂

Reply
Akvilė 13 Gru ’14 - 1:20 am

Tortas atrodo nuostabiai! 🙂 norėjau paklausti, kokio dydžio (skersmens) gaunasi šis tortas? 🙂 ir ar tas riešutinis užpilas labai skystas, ar įmanoma tortą juo užpylus patogiai transportuoti į kitą vietą? 🙂

Reply
Asta 15 Gru ’14 - 7:39 pm

Ačiū, Akvile 🙂 Tortas yra 22 cm skersmens, o transportuoti jį tikrai galima drąsiai 😉

Reply
Lina 23 Gru ’14 - 6:51 pm

Sveiki! Ketinu kepti si torta. Iskilo toks klausimas – kuriuo momentu dingsta is skardos folija? 🙂 Jau kai visas tortas iskepes ir atveses perkeliamas i torto lelste? Ar nesudega trupiniai kepant juos bendroj sumoj beveik 1,5 val?

Reply
Asta 23 Gru ’14 - 6:56 pm

Lina, taip, folija dingsta prieš patiekiant tortą, t.y. jau dedant jį į lėkštę, kurioje patieksite 😀 O trupiniai tikrai nesudega, galiu užtikrinti 😉

Reply
Jovita 11 Vas ’15 - 2:42 pm

O jei kepčiau 26 cm skersmens inde, kiek laiko sutrumpėtų kepimas? Nebus man per plonas padas? (turbūt laikas įsigyti mažesnį kepimo indą, nors kaip tik galvojau apie didesnį, kai šeima didelė…) 🙂

Reply
Asta 13 Vas ’15 - 12:14 pm

Jovita, Jūsų atveju didinčiau visų produktų kiekius proporcingai (dauginčiau iš 1,2). O kepimo laikas tokiu atveju turėtų išlikti panašus 🙂

Reply
Jovita 8 Kov ’15 - 4:32 pm

Nesigavo man tortas 🙁 Likau su šokoladiniu pudingu (labai skaniu)…
Kepant torto pagrindą, „nulipo” jis man nuo sienelių, sulipinau jas atgal teslai kiek pravėsus – ne bėda.
Pagrindinę masę maišant gal nepakankamai atvėsinau šokoladą? Jis sutraukė sūrį.
Ką duoda torto suvyniojimas į maistinę plėvelę?
Nebuvo galimybės riešutų užpilą daryti kitą dieną, tai pyliau jį tortui atvėsus ir pabuvus šaldytuve… Gal dar tas reikalą pagadino?
O gal reikėjo tiesiog ilgiau kepti?
Va kiek pasvarstymų, atsakykit, jei bus ūpas 🙂 Gal čia pilnatis visgi kalta?…

Reply
Asta 16 Kov ’15 - 7:35 pm

Jovita, labai gaila, kad tortas nepavyko 🙁 Gerai bent tiek, kad šokoladinis pudingas buvo skanus 🙂
Dėl šokolado, tikriausiai tiesa; jei jis buvo dar šiltas, galėjo sutraukti sūrį. Į maistinę plėvelę suvyniotas tortas neatiduoda drėgmės ir tuo pačiu neprisigeria šaldytuvo kvapų. O kepti sūrio tortus reikia tol, kol pajudinus formą, kraštai būna tvirti, o vidus čiut čiut juda. Taigi, gal reikėjo ir ilgiau pakepti. O gal, tiesą sakant, ir pilnatis – per pilnatį dažnai visokios beprotybės vyksta, deja 😀 Todėl tikiuosi, kad vieną gražią dieną atrasit noro išbandyti tortą dar kartelį, nes jis tikrai labai puikus ir to vertas 😉

Reply
Lina 16 Spa ’15 - 2:36 pm

Laba diena, ar uzpylus karamele su riesutais torta galima deti vel nakciai i saldytuva? Aciu uz atsakyma,

Reply
Asta 13 Kov ’16 - 1:18 pm

Žinoma, Lina 🙂

Reply
Jurga 13 Lap ’15 - 8:19 am

Nesigavo ir man tortas, gavosi net nežinau kas, geriausiu atveju galima pavadinti pyragu 😀 produktai kainavo daug, o gavosi nesamonė 😀 dariau viską pagal receptą niekur nenukrypdama……

Reply
Agota 1 Bal ’16 - 12:04 pm

O vandens vonelės nereikia kepant orkaitėje?

Reply
Agota 1 Bal ’16 - 1:53 pm

Manasis kepa šiuo metu, bet man jau dabar atrodo, kad irgi nieko čia nebus.

Reply
Agota 3 Bal ’16 - 6:06 am

Gavosi puikiai 🙂

Reply
Paulina 25 Rgs ’16 - 8:26 am

Kai pamaciau kaip atrodo po valandos laiko orkaiteje tikrai pagalvojau kad jau kazka ne to padariau ir sugadinau torta 🙁 taciau kazkaip jis po tos nakties saldytuve susigulejo ir buvo NUOS TA BUS!!!

tik kita karta maziau sviesto desiu ir valgiau be riesutu ir karameles, manau labai geras variantas kurie nemegsta labai saldziai ir graikiniu riesutu 😀

o siaip labai gaivus, labai paprasta ir skanus tortas, kas megsta nutela tikrai pamils ir si torta (kazkodel man primine ja) 🙂

Reply
Ilma 21 Gru ’16 - 12:02 pm

Laba diena,

jeigu vietoj pienisko sokolado noreciau deti juoda sokolada – ar reiketu dar p-g recepta ideti ir kakavos milteliu, ir tirpios kavos milteliu?

Reply
Agne 18 Bal ’17 - 2:34 pm

sveiki, noreciau isbandyti si recepta ir turiu klausima Jums: ar galima pirmaji etapa sausainiu sluoksnio sutvirtinimui perkelti i saldytuva, t.y., vietoje kepimo palaikyti saldytuve tas 10 minuciu, kad sutvirtetu-susiimtu sausainiu mase?

ruosiantis gimtadieniui paskutine diena buna sudetinga laiko prasme, tad ar galima butu pries 2 dienas ji pasigaminti ir laikyti sandariai saldytuve?

Reply
Asta 20 Bal ’17 - 4:54 pm

Agne, rekomenduočiau torto pagrindą vis tik apkepti, nors tikėtina, kad ir sutvirtėjęs šaldytuve, o vėliau kepamas kartu su įdaru, jis iškeptų taip pat gerai 🙂
O dvi dienos nėra labai mažai, bet tikrai įmanomas laiko tarpas, laikant tortą šaltai ir sandariai – juk trečią dieną (gimtadienio dieną) tikrai suvalgysite viską iki paskutinio gabalėlio 😉

Reply
Gabriele 21 Spa ’17 - 8:24 am

Sveika. O ar būtina tiesti foliją? 🙂

Reply
Asta 23 Spa ’17 - 4:55 pm

Gabriele, na, nėra būtina, tačiau tokiu būdu yra daug lengviau išimti tortą iš kepimo formos 🙂

Reply
Eglė 17 Bir ’19 - 6:40 am

Labai skanus tortas! Aš tik į įdarą nedėjau tu 250g cukraus ir tikrai tikrai saldumo uzteko 🙂 rekomenduoju! 🙂

Reply
Asta 17 Bir ’19 - 9:19 pm

Egle, labai džiaugiuosi, kad patiko! 🙂

Reply
Jurga 6 Vas ’20 - 7:40 pm

Prieš pradedant kepti, irgi galvojau, kad bus keptas šokoladinis pudingas 😃 Bet vėsdamas jis pradėjo gražiai tvirtėti, o per naktį pabuvęs šaldytuve buvo jau labai geros konsistencijos. Bet! Dar po paros šaldytuve jis tapo dar geresniu!!! Tikrai vykęs pyragas. Ateityje galvoju, kad bandysiu daryti panašų nekeptą pyragą – be kiaušinių, su šiek tiek želatinos ir plaktos grietinėlės. Nes ta šokolado masė prieš įmušant kiaušinius buvo žiauriai skani!!! 😃 Tiesa, į masę dėjau mėtinio cukraus, man jis čia labai tiko, nes mėtos + šokoladas negali būti blogai 😃 Ačiū už receptą!

Reply
Asta 13 Kov ’20 - 10:05 am

Jurga, džiaugiuosi, kad viskas puikiai pavyko! 🙂

Reply
Silvija 24 Vas ’21 - 5:19 pm

Sveiki, kiek labai nukentėtų skonis neįdėjus į įdarą kavos likerio ir tirpios kavos? Ar tai esminiai ingridientai? 🙂

Reply
Asta 28 Kov ’21 - 8:57 am

Tikrai galite jų nenaudoti 😉

Reply

Komentuokite Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, tinklaraščio autorė ir fotografė. Po pavadinimu „Saulėta virtuvė“ slepiasi du dalykai, kuriuos gyvenime labai stipriai myliu: saulė ir virtuvė. Jei tinklaraščio tekstuose, nuotraukose ar pagal receptus iškeptuose keksiukuose rasite saulę ir kasdienybės džiaugsmą, – aš būsiu daugiau nei laiminga!

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 4

    Tortas „Medutis”

    22 Rgs ’09
  • 5

    Banoffee | Pyragas su karamele, bananais ir plakta grietinėle

    13 Gru ’20
  • 6

    Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23

Pinterest

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Citrininis vyniotinis su maskarponės kremu

    28 Kov ’23
  • Citrininiai keksiukai su citrinų kremu ir maskarponės kepurėlėmis

    23 Kov ’23
  • Lašišos kepsniai medaus-garstyčių marinate su traiškytomis bulvytėmis ir brokoliais

    22 Kov ’23

Kategorijos

  • GĖRIMAI (34)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (24)
  • KALĖDŲ PASAKOS (73)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (294)
    • Apkepai (47)
    • Blynai (30)
    • Bulvių patiekalai (34)
    • Daržovių patiekalai (124)
    • Grybų patiekalai (17)
    • Kruopų patiekalai (46)
    • Makaronų patiekalai (24)
    • Mėsos patiekalai (70)
    • Miltiniai patiekalai (26)
    • Nesaldūs pyragai (30)
    • Troškiniai (20)
    • Varškės patiekalai (32)
    • Žuvis (40)
  • LENGVI KĄSNELIAI (273)
    • Blynai ir vafliai (42)
    • Duona (22)
    • Karštieji užkandžiai (45)
    • Košės (16)
    • Pusryčiai (138)
    • Salotos (49)
    • Šaltieji užkandžiai (70)
    • Sumuštiniai (24)
  • MAISTAS GAMTOJE (14)
  • PASAULIO SKONIAI (51)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (28)
  • SALDUMYNAI (585)
    • Bandelės (37)
    • Be orkaitės (107)
    • Desertai indeliuose (76)
    • Keksai, keksiukai (99)
    • Ledai (13)
    • Pyragai (146)
    • Pyragėliai (46)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (75)
    • Tortai (106)
  • SRIUBOS (24)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (13)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų