Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

SALDUMYNAITortai

Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

parašė Asta 8 Lie ’20
Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

Kas pasikeičia, kai baigi mokyklą? Kai pirmą kartą pasibučiuoji? Kai susirandi darbą, o tuomet – meti jį, nes supranti, ką iš tiesų nori veikti gyvenime? Kas pasikeičia, kai išteki? Kai susilauki vaikų? Kai tau jau seniai nebe 23-eji, ilgam užstrigę širdyje, o visi… 32-eji?

Pasikeičia viskas, o tuo pačiu – gal ne tiek ir daug. Daugiau patirties, atsakomybių, įsipareigojimų. Daugiau klaidų ir pamokų, daugiau savęs pažinimo kelionių. Ir vis tiek – kartais aš vis dar ta pati jauna mergina – pasimetusi, kvailiojanti, truputį išsigandusi ir nepasitikinti savimi, – vis dar tvirtai nežinanti, kur gi jos vieta pasaulyje?

Esu dėkinga už kiekvieną man gyvenimo dovanotą etapą. Žinau, kad sulig kiekvienu iš jų, mes pasikeičiame tiek, kiek norime pasikeisti. Išliekame jauni, laisvi ir gyvi tiek, kiek norime išlikti. O ir pasaulį kiekvienas matome per tuos akinius, kuriuos sau patys pasikabiname ant nosies. Ačiū, rožinius dar pasiliksiu, – vienaragiais gal jau nebetikiu, bet vaivorykštėmis tikiu.

Labai linkiu sau:
– mažiau rėmų, baimių ir kaltės jausmo – daugiau laisvės būti tuo, kuo esu, ir taip, kaip noriu būti;
– vidinės laisvės ir tikėjimo savimi dažniau rinktis „noriu“ vietoje „reikia“ ar „ką žmonės pasakys“;
– drąsos nežinoti, klausti, klysti ir mokytis;
– didelės laimės mažose smulkmenose (ir ją pastebėti, ir ją priimti!);
– daugiau miegoti ir į viską žvelgti paprasčiau;
– taikos, rūpesčio ir meilės sau, nors ir labai netobulai;
– ir, žinoma, vaivorykščių, net pilkiausią dangų nudažančių spalvomis.

O vis tik žinot, kas labiausiai pasikeičia, kai tau jau seniai nebe 23-eji? Paklausta, kiek man metų, pradedu skaičiuoti: jei gimiau 88-ais… Žinot tą jausmą? Šypt.

Žinoma, yra dalykų, kurie niekad nesikeičia – tortas gimtadieniui! Nors pačiu tortu, deja, pasidalinti negaliu, dalinuosi šiandien vienu nuostabiu receptu. Ačiū, kad esat!

 Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

 Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

 Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

Atsispausdinti
Porcijos: 22 cm skersmens tortas Paruošimo laikas: 3 val.

INGREDIENTAI

Pistacijų biskvitui:
1 stiklinės (100 g) smulkintų pistacijų riešutų branduolių
1 stiklinės (140 g) kvietinių miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
¼ arb. š. druskos
60 g minkšto sviesto, kambario temperatūros
½ stiklinės (100 g) cukraus
2 kiaušinių
2 valg. š. grietinės
1/3 stiklinės (80 ml) migdolų pieno

Braškių kremui:
400 g šviežių ar šaldytų braškių
¼ stiklinės (50 g) cukraus
½ citrinos sulčių
1 valg. š. (10 g) želatinos
4 valg. š. (60 ml) vandens
1 stiklinės (250 ml) riebios grietinėlės (35-36 proc.)

Pistacijų kremui:
1 arb. š. (5 g) želatinos
2 valg. š. (30 ml) vandens
150 g balto šokolado
50 g sviesto
50 g pistacijų kremo
1 stiklinės (250 ml) riebios grietinėlės (35-36 proc.)
½ stiklinės (50 g) smulkintų pistacijų riešutų branduolių

Baltojo šokolado kremui:
1 arb. š. (5 g) želatinos
2 valg. š. (30 ml) vandens
200 g balto šokolado
50 g sviesto
1 stiklinės (250 ml) riebios grietinėlės (35-36 proc.)

Papuošimui:
pistacijų riešutų
šviežių braškių
šviežio čiobrelio šakelių

GAMINIMO EIGA

1. Paruoškite pistacijų biskvitą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 ᵒC temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite kepimo formą (22 cm skersmens).
2. Pistacijų branduolius sudėkite į maisto smulkintuvą ir susmulkinkite iki trupinių. Sumaišykite su miltais, kepimo milteliais ir druska. Atidėkite į šalį.
3. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite sviestą su cukrumi iki purios masės. Po vieną įplakite kiaušinius. Galiausiai sudėkite grietinę ir plakdami supilkite pieną. Suberkite miltų ir pistacijų mišinį, ir lengvais judesiais išmaišykite, kol gausite vientisos tekstūros tešlą.
4. Supilkite tešlą į paruoštą kepimo indą, paviršių išlyginkite. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Ar biskvitas jau iškepęs, patikrinkite mediniu pagaliuku – įkištas ir ištrauktas iš biskvito centro jis turi būti švarus.
5. Iškepusį biskvitą visiškai atvėsinkite. Išimkite iš kepimo formos, perkelkite ant lėkštės ar padėklo, ant kurio sluoksniuosite tortą, ir apjuoskite tortinės borteliu bei kepimo popieriaus juostele.

6. Paruoškite braškių kremą. Braškes, cukrų ir citrinos sultis sudėkite į nedidelį puodą. Kaitinkite virš vidutinės ugnies, kol masė užvirs ir cukrus ištirps. Pavirkite 5 minutes, sutrinkite trintuvu. Šiek tiek atvėsinkite, kol paruošite želatiną.
7. Želatiną suberkite į nedidelį dubenėlį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5-10 minučių, kol išbrinks. Išbrinkusią sudėkite į puodą su kiek atvėsusiomis, bet dar šiltomis braškėmis. Išmaišykite, kol želatina ištirps.
8. Grietinėlę supilkite į plakimo indą ir elektriniu plaktuvu išplakite iki standžių putų. Lengvais judesiais įmaišykite į kambario temperatūros braškių masę.
9. Paruoštą kremą supilkite ant pistacijų biskvito. Paviršių išlyginkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite apie valandą, kol pradės stingti ir tvirtėti.

10. Paruoškite pistacijų kremą. Želatiną suberkite į nedidelį dubenėlį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5-10 minučių, kol išbrinks.
11. Gabalėliais sulaužytą baltąjį šokoladą, sviestą ir pistacijų kremą sudėkite į dubenį, jį dėkite virš puodo su vandeniu. Kaitinkite virš garų vonelės, kol produktai ištirps ir gausite vientisos tekstūros masę. Nuimkite nuo ugnies, iš karto sudėkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite šluotele, kol želatina ištirps. Atidėkite į šalį, kol šiek tiek atvės.
12. Grietinėlę supilkite į plakimo indą ir elektriniu plaktuvu išplakite iki standžių putų. Lengvais judesiais įmaišykite į kambario temperatūros baltojo šokolado masę.
13. Įmaišykite smulkintus pistacijų riešutus.
14. Paruoštą kremą supilkite ant braškių kremo. Paviršių išlyginkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite apie valandą, kol pradės stingti ir tvirtėti.

15. Paruoškite baltojo šokolado kremą. Želatiną suberkite į nedidelį dubenėlį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5-10 minučių, kol išbrinks.
16. Gabalėliais sulaužytą baltąjį šokoladą ir sviestą sudėkite į dubenį, jį dėkite virš puodo su vandeniu. Kaitinkite virš garų vonelės, kol produktai ištirps ir gausite vientisos tekstūros masę. Nuimkite nuo ugnies, iš karto sudėkite išbrinkusią želatiną ir išmaišykite šluotele, kol želatina ištirps. Atidėkite į šalį, kol šiek tiek atvės.
17. Grietinėlę supilkite į plakimo indą ir elektriniu plaktuvu išplakite iki standžių putų. Lengvais judesiais įmaišykite į kambario temperatūros baltojo šokolado masę.
18. Paruoštą kremą supilkite ant pistacijų kremo. Paviršių išlyginkite, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį, kol visas tortas visiškai sustings.

19. Papuoškite. Atsargiai nuimkite torto bortelį ir kepimo popierių. Papuoškite šviežiomis braškėmis, pistacijų riešutais ir šviežių čiobrelių šakelėmis.

Receptas paruoštas bendradarbiaujant su „Kauno grūdais“.

 Baltojo šokolado, pistacijų ir braškių tortas

braškėsdesertasgrietinėgrietinėlėkepiniaimigdolaipistacijossaldumynaišokoladastortasželatina
29 komentarai
71
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Vanilinis pudingas su aguonomis ir maskarponės kremu
kitas įrašas
Skrebučiai su avokadais ir česnakinių pievagrybių iešmeliais

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Lietiniai blyneliai (crêpes) su keptais persikais ir karamele

Migdolinis varškės pyragas be glitimo

Obuoliniai keksiukai

Kalėdiniai meduoliai

Grietininiai vieno dubens keksiukai su avietėmis

Pyragas su svarainių įdaru

REKLAMA

SALDUMYNAI

Kokosinis jogurtinis tortas su bananais ir želė

Pyragas su kreminiu sūriu ir bananais

Pyragas su puriu mėtų ir kavos likerių įdaru

KEKSIUKŲ FORMULĖ // Keksiukai su obuoliais

Sluoksniuota panna cotta su citrinomis

Prancūziška braškių tarta su vaniliniu kremu

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Karšti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu

Bolivinės balandos blyneliai su obuoliais

Sumuštiniai su keptais pievagrybiais

Sluoksniuotas vaisių ir jogurto užkandis

Kalėdinis užkandžių padėklas

Bulvių keksiukai su daržovėmis

REKLAMA

GĖRIMAI

Mangų ir kokosų pieno kokteilis (Mango Lassi)

Šilauogių, žaliųjų citrinų ir mėtų limonadas

Trys imunitetą stiprinantys kokteiliai

Gaivus citrinų ir braškių gėrimas

Kreminis airiško viskio likeris

Mėlynių, juodųjų serbentų ir acai uogų kokteilis

29 komentarai

Viltė 17 Rgp ’20 - 4:46 pm

Receptas labai vilioja, tik nelabai suprantu, iš kur tas pistacijų kremas? Kur būtų galima įsigyti?

Reply
Asta 17 Rgp ’20 - 6:38 pm

Vilte, aš pistacijų kremą pirkau RIMI (rasite prie riešutų sviestų), taip pat tikrai yra LIVINN parduotuvėse 🙂

Reply
Rasa 1 Spa ’20 - 8:28 am

Sveiki, pistacijų riešutai kaip suprantu turi būti nesūdyti? 🙂

Reply
Asta 25 Spa ’20 - 10:05 pm

Rasa, taip, geriausia, jei nesūdyti 🙂

Reply
Eglė 2 Lap ’20 - 12:19 pm

Sveiki, Asta,

o jei želatina naudosiu lapeliais (Gold), kiek lapelių reiktų vienam sluoksniui? Galvoju apie du lapaleius, bet mastau ar nebus per daug ;/

Reply
Asta 6 Lap ’20 - 11:11 pm

Sveiki, Egle! Niekada nesu gaminusi su želatinos lapeliais, labai apgailestauju, negaliu pasidalint atsakymu iš patirties. Tačiau paskaičiusi internete, manau, kad du lapeliai turėtų būti puikus pasirinkimas 😉

Reply
Eglė 18 Lap ’20 - 4:21 pm

Kai išbandysiu, būtinai pasidalinsiu patritimi, gal kažkam bus naudinga 🙂

Reply
Martyna 16 Sau ’21 - 6:27 am

Labas rytas, įdomu ar pavyktų šis receptas silikoninėse formelėse, jas šaldant šaldiklyje 🙂 Norėčiau pagaminti individualius pyragaičius

Reply
Eglė 11 Vas ’21 - 8:16 pm

Sveiki.
O braškinio kremo daliai tikrai reikia 10 g želatinos? Ar ne per daug kai grietinėlės tik 250 ml (kaip ir kituose dviejuose kremuose kur želatinos tik 5 g.)? Ar čia braškės dar 250 ml skysčio papildomai sudaro?

Reply
Asta 12 Vas ’21 - 6:58 am

Sveiki, Egle, želatinos kiekis tikrai teisingas 🙂 Braškes pakaitinus, o tada sutrynus trintuvu, jos būna visiškai skystos, taigi, taip, jas reikėtų priskaičiuoti prie bendro skysčių tūrio.

Reply
Eglė 12 Vas ’21 - 9:08 am

Supratau, ačiū, bandysiu daryti. Kažkaip pasirodė, kad daugoka želatinos, nes pvz lyginant su jūsų panakotos receptais tai ten tokiam kiekiui grietinėlės tektų apie 3 g. Bijau padauginti, norisi kad tiek kremai būtų minkšti ir nesigautų kaip želė 🙂

Reply
Asta 28 Kov ’21 - 9:10 am

Egle, kaip ir rašiau anksčiau, braškių tyrė gaunasi visiškai skysta, todėl ją reikėtų priskaičiuoti prie skysčių tūrio (prie grietinėlės tūrio). Sakykit, ar išbandėte receptą? Būtų smagu išgirsti, kaip pavyko 🙂

Reply
Janina 29 Kov ’21 - 4:52 pm

Ar galima naudoti šaldytas braškes?

Reply
Asta 29 Kov ’21 - 5:19 pm

Taip, Janina, tikrai galima 🙂

Reply
Irma 9 Bal ’21 - 6:36 pm

Sveika, as siandien darausi si torta savo gimtadieniui ryt…Jau uzpyliau braskiu krema ant pado tik taip jaudinuosi kad jis man sustingtu, nes toks skystokas atrodo…laikau ciurikus, nes biskvito skonis tai nerealus <3

Reply
Asta 10 Bal ’21 - 3:05 pm

Irma, neabejoju, kad viskas bus gerai! Šis sluoksnis ir būna iš pradžių labai skystokas, bet sustingsta 🙂 Būtinai pasidalinkite, kaip pavyks tortas, ačiū! 🙂

Reply
Brigita 29 Bal ’21 - 6:29 pm

Gal zinote, kodel darant Pistaciju sluoksni, idejus isvrinkinta zelatina i sokolado ir sviesto mase, sviestas „atsiskyre” (ispaluke riebalu i virsu)?

Reply
Asta 30 Bal ’21 - 10:29 am

Brigita, jei taip nutinka, tiesiog grąžinkite puodą su šokoladu, sviestu ir želatina atgal ant silpnos ugnies ir maišydami šluotele pakaitinkite, kol visi produktai susijungs į vientisos tekstūros masę. Svarbiausia – neužvirkite.

Reply
Erika 30 Bal ’21 - 4:37 pm

O galima į šį tortą, pvz., baltąjį sluoksnį, dėti maskarponės, ar tuomet reikėtų dėti daugiau žalatinos?

Reply
Asta 4 Geg ’21 - 12:09 pm

Erika, žinoma, galima! Paprastai želatinos kiekis matuojamas proporcingai kiekiui, kurį ji turi sustingdinti. Tačiau maskarponės sūris yra riebus ir tvirtas, todėl turėtų pakakti ir tokio kiekio želatinos, koks nurodytas dabar.

Reply
Sandra 6 Geg ’21 - 9:19 am

Labas, ketinu gaminti rytoi si torta savo gimtadieniui 🤗
Tai bus tik antras tortas, kuri darysiu, tai patirties daug neturiu. Pirmąjį karta kai dariau, buvo sausi paploteliai, nes nebuvo pamineta recepte ju sudrekiti🙈
Jūsų recepte, taip pat nerasoma apie sudrekinima paplocio.. Tai nereikia drekinti? Ar nebus sausas valgyti?

Reply
Asta 6 Geg ’21 - 12:50 pm

Sandra, visada ir visus biskvitus, jei mėgstate juos drėgnesnius, drąsiai galite sudrėkinti 🙂 Tam galite naudoti paprasčiausią pasaldintą vandenį, galite įspausti į jį šiek tiek citrinų sulčių. Svarbiausia, nesudrėkinti per daug, kad nesutižtų. Aš pati šiam tortui biskvito nedrėkinau; kadangi jis čia tik vienas ir yra kaip torto pagrindas, man patinka, kad jis tvirtesnis (bet tikrai nėra sausas ar sprangus). Sėkmės ruošiant tortą! 🙂

Reply
Aiste 17 Bir ’21 - 1:02 pm

Ar galima naudoti paprastą pieną vietoj migdolų ir riešutų sviestą vietoj pistacijų pastos? Niekur nerandu pirkti šios pastos..

Reply
Asta 17 Bir ’21 - 1:17 pm

Aiste, paprastą pieną vietoj migdolų tikrai galite naudoti; o pistacijų pasta čia prideda tikrai daug skonio ir yra vienas pagrindinių akcentų. Aš pati užvakar pirkau LIVINN parduotuvėje 🙂

Reply
Aiste 18 Bir ’21 - 10:28 am

Ačiū! Gyvenu Uk,šiandien bandysiu gaminti tortuką,ilgai kaupiausi,atrodo nerealiai skanus🤤

Reply
Eglė 29 Bir ’21 - 5:03 am

Puikus tortas! Nors ir patižo braškių sluoksnis, bet buvo labai skanus! Neturėjau pistacijų kremo, tiesiog smulkiai sumaliau riešutus, dėjau daugiau sviesto… Viskas gerai gavos 🙂

Reply
Jolanta 12 Lap ’21 - 5:19 am

Nerealus, nerealus. ir dar kartą nerealus! Skonis tobulas…

Reply
Kotryna 13 Sau ’22 - 12:45 pm

Pabandžiau, viskas pavyko. Dar dadėjau vieną ploną paprasto biskvito sluoksnį ant viršaus. Kaip ir skanus tortas, bet gal man per intensyvūs skoniai, rieboka. Aš tas saldumynų žmogus, kuris be trijų gabaliukų iš eilės neišbūna ramiai (jei skanu), o va šito užteko tik vieno.. :/

Reply
Rita 24 Lap ’24 - 8:33 am

Šis tortas jau tapo mano firminiu ir dukterėčia, pakviesta į gimtadienį klausia, o bus tas trispalvis tortas? Aišku, kad bus! Šiandien beliko paskutinį sluoksnį uždėti. Tikrai super skanus! Darau visada su avietėm vietoj braškių, pirmą kartą neturėjau braškių, tai avietės taip ir prilipo 🙂 Ačiū, Asta, už puikų receptą!

Reply

Komentuoti: Asta Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 4

    Dangiškai skanus sūrio tortas (cheesecake)

    5 Bal ’10
  • 5

    Kakavinis varškės pyragas

    3 Kov ’10
  • 6

    Tortas „Juodasis miškas“

    28 Gru ’14

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (357)
    • Apkepai (52)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (46)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (18)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (98)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (349)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (59)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (168)
    • Salotos (67)
    • Šaltieji užkandžiai (88)
    • Sumuštiniai (39)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (29)
  • SALDUMYNAI (683)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (134)
    • Desertai indeliuose (92)
    • Keksai, keksiukai (109)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (167)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų