Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS
  • Home
  • Apie
  • DIRBKIME KARTU
  • RECEPTŲ RODYKLĖ
    • GĖRIMAI
      • Alkoholiniai gėrimai
      • Karštieji gėrimai
      • Šaltieji gėrimai
    • KALĖDŲ RECEPTAI
    • KARŠTIEJI PATIEKALAI
      • Apkepai
      • Blynai
      • Bulvių patiekalai
      • Daržovių patiekalai
      • Grybų patiekalai
      • Kruopų patiekalai
      • Makaronų patiekalai
      • Mėsos patiekalai
      • Miltiniai patiekalai
      • Nesaldūs pyragai
      • Troškiniai
      • Varškės patiekalai
      • Žuvis
    • LENGVI KĄSNELIAI
      • Blynai ir vafliai
      • Duona
      • Karštieji užkandžiai
      • Košės
      • Pusryčiai
      • Salotos
      • Šaltieji užkandžiai
      • Sumuštiniai
    • PASAULIO SKONIAI
    • PIETŪS DĖŽUTĖJE
    • SALDUMYNAI
      • Bandelės
      • Be orkaitės
      • Desertai indeliuose
      • Keksai, keksiukai
      • Ledai
      • Pyragai
      • Pyragėliai
      • Saldainiai
      • Sausainiai
      • Tortai
    • SRIUBOS
    • VALGOMOS DOVANOS
    • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO
    • ŽODŽIŲ LIETUS
  • Mano KNYGOS
    • NAUJA! SALDUMYNŲ KNYGA
    • Saldumynų knyga
    • Pusryčių knyga
    • Blynų ir vaflių knyga
  • MEDUS
  • KELIONĖS

Saulėta virtuvė – Skoniai ir istorijos

ApkepaiDaržovių patiekalaiKARŠTIEJI PATIEKALAIMėsos patiekalai

Cukinijų apkepas su vištiena ir konservuotais kukurūzais

parašė Asta 19 Rgs ’09
Cukinijų apkepas su vištiena ir konservuotais kukurūzais

Skonis: 9,5/10. Labai labai skanus apkepas! Jei pas kažką taip pat verkia būrys cukinijų, kad jos vis dar nesuvalgytos, išmėginti būtina 😀

Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.

Kur radau? Taste.com.au

Cukinijų apkepas su vištiena ir konservuotais kukurūzais

Atsispausdinti
Porcijos: 5 Paruošimo laikas: 20 min. Gaminimo laikas: 1 val. 20 min.

INGREDIENTAI

4 kiaušiniai
100 g natūralaus jogurto
80 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako, susmulkintos
druska, pipirai
70 g rupių kvietinių miltų

300 g vištienos, susmulkintos
2 svogūnai, smulkiai pjaustyti
400 g cukinijos, stambiai sutarkuotos
1 skardinė (340 g/285 g) konservuotų kukurūzų, nusunktų

GAMINIMO EIGA

Vištieną, svogūnus ir kukurūzus pakepinti apie 7 minutes, kol svogūnai visiškai suminkštės.
Kiaušinius išplakti su natūraliu jogurtu, fermentiniu sūriu, česnaku. Pagardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su apkepintu produktų mišiniu, berti miltus ir viską gerai išmaišyti.
Masę supilti į 24 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepti iki 180 ºC įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. 20 min. Kelias minutes leisti pastovėti, tuomet pjaustyti ir patiekti.

apkepasčesnakaicukinijosjogurtaskukurūzainatūralus jogurtassūrissvogūnaivištiena
3 komentarai
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
ankstesnis įrašas
Cukinijų ir varškės apkepas
kitas įrašas
Obuoliniai varškės blyneliai

REKLAMA

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

Moliūgų risotto su vištiena

MAMOS DIENORAŠTIS // Nesaldus pyragas su lašiša

Žiedinių kopūstų blyneliai

Špinatų, porų ir varškės apkepas

Mažieji daržovių maltinukai

Paelija su vištiena ir čioriso dešra

REKLAMA

GĖRIMAI

Prieskoninis moliūgų sirupas kavai

SUSIPLAKIME KOKTEILĮ // Trintų vaisių kokteilis „Pina Colada“

Braškinis pieno kokteilis

MAMOS PASAULIS // Žaliasis avokadų kokteilis dubenėlyje

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Kreminis airiško viskio likeris

REKLAMA

KARŠTIEJI PATIEKALAI

MINIMALIZMAS VIRTUVĖJE // Itališkas omletas (frittata) su varške...

Marinatas šašlykams

Makaronų salotos su kepta vištiena

Trinta moliūgų sriuba su kokosų pienu ir česnakiniais...

Bulvių ir saldžiųjų bulvių košė su žolelėmis |...

Bolivinės balandos ir raudonųjų pupelių kepsneliai

REKLAMA

LENGVI KĄSNELIAI

Pusryčių beigelis su kiaušiniu, lašiša ir avokadais

Sviestinė duona „Brioche“

Pusrytinės cukinijų ir kokosų pieno apkepėlės

Plikyti pyragėliai su lašišos ir tepamojo sūrio kremu

Mangų, ananasų, bananų ir riešutų sviesto kokteilis dubenėlyje

Keptų burokėlių salotos su „Burrata“ sūriu ir apelsinais

3 komentarai

ooo 21 Spa ’13 - 12:39 pm

Na visai norėčiau išbandyti. Komentarų nėra 🙂 Ar dera konservuoti kukurūzai?
Dariau tik šį https://www.sauletavirtuve.lt/?p=178
Patiko labai, labai.

Reply
:-) 23 Rgp ’17 - 2:06 pm

Labai dera ir kukurūzai, ir vištiena!:-) Šitas man dar puikesnis!:-)

Reply
Asta 25 Rgp ’17 - 4:02 pm

Labai džiaugiuosi! 🙂

Reply

Komentuoti: :-) Atšaukti atsakymą

APIE MANE

APIE MANE

Sveiki! Esu Asta, maisto tinklaraštininkė ir fotografė, kalnų ir kelionių mylėtoja. „Saulėtoje virtuvėje” dalijuosi receptais, kasdienybės istorijomis ir kelionių fotoreportažais. Savo pasakojimais tikiuosi įkvėpti gaminti, ragauti, keliauti ir atrasti saulėtą nuotaiką mažose akimirkose.

BENDRAUKIME

Facebook Instagram Pinterest

Saulėta virtuvė: SALDUMYNŲ KNYGA

Promotion Image

POPULIARIAUSI

  • 1

    Panna Cotta su avietėmis ir čiobreliais

    31 Geg ’18
  • 2

    Tortas „Raffaello“

    3 Spa ’09
  • 3

    Šokoladinis pyragas

    31 Sau ’10
  • 4

    Mielinės cinamoninės bandelės su obuoliais

    5 Lap ’23
  • 5

    Tobulas varškės apkepas (II)

    11 Kov ’13
  • 6

    Tortas „Juodasis miškas“

    28 Gru ’14

KELIONĖS

Promotion Image

Kategorijos

  • GĖRIMAI (39)
    • Alkoholiniai gėrimai (2)
    • Karštieji gėrimai (8)
    • Šaltieji gėrimai (29)
  • KALĖDŲ RECEPTAI (90)
  • KARŠTIEJI PATIEKALAI (360)
    • Apkepai (53)
    • Blynai (33)
    • Bulvių patiekalai (48)
    • Daržovių patiekalai (133)
    • Grybų patiekalai (19)
    • Kruopų patiekalai (48)
    • Makaronų patiekalai (26)
    • Mėsos patiekalai (99)
    • Miltiniai patiekalai (28)
    • Nesaldūs pyragai (32)
    • Troškiniai (22)
    • Varškės patiekalai (42)
    • Žuvis (50)
  • KELIONĖS (42)
  • LENGVI KĄSNELIAI (359)
    • Blynai ir vafliai (52)
    • Duona (26)
    • Karštieji užkandžiai (61)
    • Košės (26)
    • Pusryčiai (172)
    • Salotos (68)
    • Šaltieji užkandžiai (92)
    • Sumuštiniai (41)
  • MAISTAS GAMTOJE (32)
  • PASAULIO SKONIAI (60)
  • PIETŪS DĖŽUTĖJE (30)
  • SALDUMYNAI (694)
    • Bandelės (47)
    • Be orkaitės (140)
    • Desertai indeliuose (96)
    • Keksai, keksiukai (110)
    • Ledai (19)
    • Pyragai (170)
    • Pyragėliai (50)
    • Saldainiai (17)
    • Sausainiai (82)
    • Tortai (127)
  • SRIUBOS (34)
  • VALGOMOS DOVANOS (40)
  • ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO (33)
  • ŽODŽIŲ LIETUS (29)
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

@2017 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Grįžti į puslapio viršų